Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sworn

quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

gingerblur romunu da yuklemisim ki diledigim uygulamayida yukluyorum rootlu da muthis cihaz diyecek bisi yok :-))

Temalarda güzel hocam temalarıda dene bence xda de bir sürü tema var

bakayim sworn onlarida update zip seklinde mi yukluyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kntrli
    hocam türkçe mi acaba?
    quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

gingerblur romunu da yuklemisim ki diledigim uygulamayida yukluyorum rootlu da muthis cihaz diyecek bisi yok :-))

yok dostum launcher pro ve morelocale 2 ile yari yariya turkce ettim ama
  • Atrix almak isteyen arkadaş varsa PM gönderebilir. Elimde 1 adet var uygun fiyata verebilirim.
  • ya arkadaşlar şu adeo romu yükleyim dedim yüklenmiyor hata veriyor adb driverlarının mı ne yüklenmesi gerekiyormuş nasıl yükleniyor bunlar yardımcı olur musunuzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOTUS08

mp200 ile başlayan Motorola serüvenimin bu cihazla devam edecek olması beni harbiden çok sevindirdi..Ülkemizdeki Motorola iflas etti mantığını çürütecek bi ürün bence.."MOTOROLA KULLANMAK AYRICALIKTIR"mantığı bu telefonlar aracılığı ile geri gelecek sanırım....

Motorola iflas etmezdi de dolandırıldı Uzan sağolsun...
    Adam yüzünden piyasa olarak çekildi Türkiye'den Motorola, şimdi tekrar girmeye karar vermişler. Ne zaman olur bilmiyorum ama.
  • 1930ma olmasının asıl sebebi uzun pil ömrü değil, dizüstü dock'u için öyle yapmışlar. Yanlış okumadıysam dizüstü docku telefondan besleniyor tamamen.
    Ki karşılaştırma sitelerinde ortalama alırsak 24 saat sürekli kullanım diyorlar. 3 gün de normal kullanım.

quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Standard battery, Li-Po 1930 mAh
    Stand-by Up to 400 h (2G) / Up to 350 h (3G)
    Talk time Up to 8 h 50 min (2G) / Up to 9 h (3G)

1930 ma pil olmasına rağmen gsm de konuşma süresi 9 saat.
    Galaxy S de 13-15 saat.Şebeke durumuna göre değişir elbet.

Ayrıca SAR değeri kaçtır?
    i9000 de 0,25 HEAD.

Motorola nın DEFY adlı modeli nde sar değeri 1,50 idi.
    Galaxy S den küçük boyutlarda 4" ekranı bir artısı. Aynısı defy de öyle idi.
    Gorilla display bu model de olması albenisini arttırmış.

En büyük - si ekranın AMOLED olmayışı.

ve 1930 MA batarya ya rağmen konuşma süresi az olmuş

• Motorola'nın bir zamanlar parolası sağlamlık idi ki ben hiç Motorola telefonu çöpe atan adam görmedim. Hep bir kenarda durur. Ya pil ömrü biter ya da eskir. Yedek telefon gibi bekler. Kalite açısından Motorola'dan şaşmayın derim ben.

Android arayüzü biraz fazla basit diye düşünüyorum. Motoblur güzel düşünce. Akıllıca.

Parmak okuyucu bence gereksiz özellik. Bilgisayarlarda bile o kadar sık kullanılmazken telefonda olması sadece "yaptık" diyebilmek için bence. Telefonda ne saklıyacaksın? Cococola'nın formülünü mü? Her seferinde de o sensörü kullanmak hem pilden, hem de hayattan bezdirir adamı.

Ekran çözünürlüğü daha iyi olabilirmiş. Iphone ile karşılaştırılıyor ama onun kadar iyi değil. Alan başına düşen piksel daha az Atrix'de.

Fakat fiyatı forumda satan arkadaşlarda, Iphone'a oranla çok iyi.

İkisini karşılaştırmamak lazım ama, Iphone ekol (Apple her zaman marka olmuştur, canavar değil), bu telefon ise gerçekten canavar bir telefon.

Aynı koşullarda olsa Atrix alınır kesinlikle. Ama Türkiye pazarına kapalı olması Motorola'nın, herhangi bir sıkıntıda telefonun elinizde kalacak olması çok büyük dezavantaj. Ayrıca Iphone seven kadar nefret eden de var. Çok kullanıldığı için Iphone herkes avantah/dezavantaj biliyor. Bakalım Atrix'de neler çıkacak...

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Bundan 8 sene önce millet Nokia 6600 ı bi halt sanıp 900 tl para verirken motorola 200 tl ye microsoft mobile işletim sistemli mpx 200-220 smartphone ları satıyordu. Şu anki genel durumdan pek haberim yok ama smartphone konusunda motorola çok tecrübeli.

Motorola'nın smartfone tecrübesine birşey diyemeyeceğim ama ekran hususunda niçin böyle bir hata yaptığını anlamış değilim. Sen tut bu kadar güzel bir donanım yap sonra en ufak bir açıdan bakınca görüntüsü bozulan bir ekran koy. Yazık olmuş güzelim telefona.

• Bende bugün bir Atrix 4G sahibi oldum..
    Salı günü elime geçecek kısmetse.. Alıp bi kurcalayalım bakalım..
  • Hayırlı uğurlu olsun. =)
    quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

Bende bugün bir Atrix 4G sahibi oldum..
    Salı günü elime geçecek kısmetse.. Alıp bi kurcalayalım bakalım..
  • akkrock hayirli olsun arkadasim arkadaslar iki arkadasima nasil root,marketdisi yukleme,rom yukleme icin pm atmistim ayni pm i kopyaladim buraya yaziyorum arkadaslar sorulariniz icinde buradayim.
    dostum google a gir gingerbreak.exe yaz ilk alti siteden birinde var bu uygulama onu indir telefonun driverlari yuklu kabul ediyorum usb debugging yap pc ye bagla baglanma seklini none yap sora uygulamanin uzerine cift tikla program acilmayacak panik yapma o gingerbreak apk yi yukledi telefonuna teli pc den cikar uygulamaya gir root the device de de yuklenip tel tekrar baslayacak ve root olduuu:-))simdi ayni seceneklerle one click root a bagla teli non market aplications a tikla yuklemr hatasiz bittiginde market disi uygulamalara da acildiii:-))sora google amcaya artix tenfars recovery yaz bu apk dosyasini indir kur uygulamaya gir install recovery de yuklensin recovery mod yuklendi dediginde teli sarja tak ve install recovery nin altinda recovery mod var tikla ve bekle sabirla telefon recovery modda aciliyor artik bu girme yontemindi sarj aletini takacagin zamani unutma dostum simdi google a gir atrix greyblur rom yaz ve romu indir sd karta at tenfars sayesinde recovery moda gir install zip from sd karta gir choose install ile baslayana gir indirdigin romu onayla biliyosunki ses tuslariyla yonlendirme guc tusuyla onay yapiyosun romun yuklendi yuklendilten sonra reboot system now de baslasin sana soracak launcher mi motoblur install mi diye motoblura gir hesabini gir ve tamamdir rahat guzel sorunsuz bir romla mutluluklar :-))))

• Sağolun arkadaşlar..
    Cihaz bi gelsin de başınızı baya bi ağrıtıcam ..
  • arkadaslar bugun cok canimi sikan bisi oldu gun boyu sadece 30 mesaj cektim ve aksam beste sarj bitti internet yok arkaplan kapali anumasyonlar kapali parlaklik kisik anlayacaginiz sarj yiyecek hersey kapali hat gsm de anlamadim bu isi ben baya canimi var midir yorumlariniz
  • Dengesiz (yarım bırakıp sonradan devam etme.. v.s.) şarj bazen öyle şeylere sebebiyet verebilir.

Buarada cihazım geldi benimde.. akşamdan beri kurcalıyorum.
    Üzerinde 2.2.2 hazır halde geldi buarada,beni ekstra zahmetten kurtardı
    Sabah 8'den beri Root etmeye çalışıyorum.
    3-4 denemeden sonra Root edebildim.. Şimdi gelsin uygulamalar..

Cihaz buarada baya güzel..

Kasa malzeme olarak (HD2'den sonra) bana çok kaliteli gelmedi ama yeterince sağlam bir plastik gibi.
    Kamera kalitesi başarılı.
    1080 destekli video uygulaması şuan XDA'da var ancak bana 720p yeterli geliyor,gerek duymuyorum daha yükseğine.
    Hız olarak gayet hızlı bir cihaz.
    Henüz LCD'ye takıp Webtop denemesi yapmadım ama yarın denerim vaktim kalırsa.
    Ses kalitesi (yine HD2'den sonra) ve seviyesi çooook çok iyi seviyelerde diyebilirim.Oldukça yüksek ve tok bir ses verebiliyor hoparlörü..
    Şarjı yaklaşık 3-4 saattir devamlı kurcalamak,8-10 tane kadar mp3 dinlemek,foto ve video çekim denemelerim dahil yaklaşık %15 kadar düştü diyebilirim.

Canımı sıkan bir şey var.
    Sinyal seviyesinin önünde devamlı olarak E harfi görünüyor..
    Bu data bağlantısının açık olduğu anlamına mı gelir acaba?
    Ne yaptıysam E harfini ordan kapatamadım.
    Bağlantı ayarlarından herşeyi (GSM hariç) kapattım yine aynı.

• Türkiyede hb veya farklı yerlerde satılıyormu acaba kayıtlı olarak para biriktirmeye başladık sımdıden :) alanlara hayırlı olsun
  • Arkadaşlar bu aleti Türkçe yapma imkanı var mı?Varsa nasıl olacak cevaplarsanız sevinirim.Farklı bi rommu yüklemek lazım..
  • quote:

Dengesiz (yarım bırakıp sonradan devam etme.. v.s.) şarj bazen öyle şeylere sebebiyet verebilir.

Kasa malzeme olarak (HD2'den sonra) bana çok kaliteli gelmedi ama yeterince sağlam bir plastik gibi.
    1080 destekli video uygulaması şuan XDA'da var ancak bana 720p yeterli geliyor,gerek duymuyorum daha yükseğine.
    Ses kalitesi (yine HD2'den sonra) ve seviyesi çooook çok iyi seviyelerde diyebilirim.Oldukça yüksek ve tok bir ses verebiliyor hoparlörü..
    Şarjı yaklaşık 3-4 saattir devamlı kurcalamak,8-10 tane kadar mp3 dinlemek,foto ve video çekim denemelerim dahil yaklaşık %15 kadar düştü diyebilirim.

Hocam hayırlı olsun bende cihazı 3-5 güne kadar alıcam.İlk aldığımızda neler yapmamız gerektiğini söyler misin ? Mesela root olayını nasıl yaptın ? Cihaz sahibi olarak ufak bir bilgilendirme yaparsan iyi olur

• arkadaşlar htc desire hd ile karşılaştıran var mı hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

arkadaşlar htc desire hd ile karşılaştıran var mı hiç ?

burdan izleyebilirsin,
    http://www.youtube.com/watch?v=rIVPpBcxkWw
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdar

quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

arkadaşlar htc desire hd ile karşılaştıran var mı hiç ?

burdan izleyebilirsin,
    http://www.youtube.com/watch?v=rIVPpBcxkWw

sağol hocam bunları izledim de pratikte eline alıp kullanan arkadaşlarımız için söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdb1903

quote:

Dengesiz (yarım bırakıp sonradan devam etme.. v.s.) şarj bazen öyle şeylere sebebiyet verebilir.

Hocam hayırlı olsun bende cihazı 3-5 güne kadar alıcam.İlk aldığımızda neler yapmamız gerektiğini söyler misin ? Mesela root olayını nasıl yaptın ? Cihaz sahibi olarak ufak bir bilgilendirme yaparsan iyi olur

Sağol üstad..

Aldığında yapman gereken pek fazla bir şey yok aslında.
    Diğer Android cihazlarında neler yapıyorsan bunda da yapman gerekenler aynı.

Cihazı PC'de tanıtabilmek için öncelikle şunları PC'ne indir ve kur...:
    1---www.cepdukkani.net/sdk.rar
    2---http://www.motorola.com/Support/US-EN/Support-Homepage/Software_and_Drivers/USB-and-PC-Charging-Drivers
    3---http://www.multiupload.com/QNFILE4F07
    4---http://www.multiupload.com/8RHCTWIEW1

Cihazını 2.2.2'ye update yapmak istiyorsan şu adrese bir bak..:
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?76221-Motorola-Atrix-4G-1.8.3-%28Android-2.2.2%29-G%C3%BCncellemesi

Nasıl yapıldığını tam olarak bilmiyorum çünkü dediğim gibi benim cihaz 2.2.2 olarak geldi.
    Ama siteden biraz ayrıntılı araştırırsan sanırım sorunsuz update yaparsın..

Root için ise şöyle yapmalısın...:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016060 linkten
    Installation instructions: 1.26 to 1.57/1.83 yazan yerdeki Download the script yazısına bas ve inen dosyayı rardan çıkartıp
    pc'deki C: ana dizinine Gladroot adlı dosyayı at.
    Sonrahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044765 linkinde bulunan GingerBreak-v1.20.apk APK dosyasını hafıza kartına at.
    Bu işlemlerden sonra cihazını PC'e bağla ve bağlantı tipini cihazından None olarak ayarla.
    C: klasörüne attığımız GladRoot dosyasını bul ve içindeki Gladroot.bat dosyasını çalıştır.
    İşlem sırasında hem PC hemde cihazındaki ekranları takip et.
    PC ekranında açılan DOS penceresinde talimatları takip ederek ilerle.
    y/n soru şeklinde çıkan yerlerde y yazıp enterle.
    Aynı zamanda cihazın ekranında çıkan uyarılara da Allow deyip ilerle.
    İşlem bitince cihazın kapanıp açılacak.
    Açıldıktan sonra Root olup olmadığını kontrol etmek için Settings-Applications'a girip Unknown sources seçeneği varmı diye kontrol et.
    Varsa,Root işlemi başarılı olmuştur.
    Yok ise işlemi tekrar et..

Ekleme..:
    Ha buarada cihaz format sonrası ilk açılışta mutlaka bir gmail hesabı ve şifre istiyor..
    Onları girmezsen ilerlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_cool -- 26 Mayıs 2011; 16:41:14 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.