Bende şu an Gingerblur yüklü. Üzerine orjinal son versiyon firmware yüklesem bir sorun yaşar mıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: oguzmete
slm arkadaslar motorola atrix var versiyon 2.3.4 cihazı root ve unlock yaptım ama bir türlü android recovery yükleyemedim yükleyemeyincede baska room yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz saygılar
rom manager uzerinden rahatca clockwork yukleyebilirsiniz programi kurun ilk secenege tiklayin atrix 4g yi secin bekleyin bi dk indirsin kursun tamamdir
Gingerblur olan cihazıma Alien rom atayım dedim. Her şey normal yüklendi bitti ancak cihazı restart ettiğimde, ilk baştaki motorola logo (altta dual core yazan) kısmında kaldı geçmiyor. Ne yapabilirim? Yardım bekliyorum
Cihazı recovery'de aç ve Wipe data/factory reset ve advanced'teki wipe cach partition yap ve reboot et..
bende bu cihazdan hoşlandım bataryası olsun , tegra2 işlemci li olması olsun kesinliklu piyasada tutnabilecek bir cihaz 1080p video güncellemeside gelecek dendi , android lerin güncelleme olayı biraz daha marka tabanlı olmasa bu telefon azıcık ucuz fiyat ile piyasadaki iphone üstünlüğüü kırar geçer
biraz önce farklı incelemelere baktım şuna bir gözatın derim http://shiftdelete.net/motorola-atrix-4g-video-inceleme-30610.html incelemeyi daha başarılı buldum genel anlamda ama batarya performansı nın sdn nin dediği gibi olması mantıklı gelmedi çünkü en yüksek batarya kapasitesi ve tegra nın az sarfiyatı birleşince 1 gün çok az , belki full tegra 2 oyunları yükleyince oluyordur mantıklı biraz çelişki var dh ve sdn deki incelemelerde
4. "Merhaba ben Mesut Çelik" diyişiniz.TTnet allak bullak ediyor videoyu.
quote:
Orijinalden alıntı: harunsuv
flasha olan önemin azaldığını düşünmüyorum. flash videolar dışında komple flash ile yapılmış siteler halen bol miktarda mevcut.
Aynen öyle..çoğu bankanın internet bankacılığını kullanamazsın mesela flash desteği yoksa, herşey sadece flash video değil tabiki fakat bunu böyle sanan çok kişi var hala :D Hatta abartısız söylüyorum flash desteğin yoksa birçok siteyi komple açamazsın, bazı siteler tamamen flash içerikle donatılmıştır. Ha mobil versiyonları vardır büyük ihtimalle ama onları benim nokia 6630'um da açıyordu, ne anladım o zaman ben bu işten değil mi? ;) flash önemli, kim ne derse desin ha ama tabi şu da önemli işlemci mimarisi desteklemeli, işlemci desteklemez gidip bir şekilde yüklersin ondan da randıman alamazsın..Yani flash lazım diye gidip arm 11 işlemciye (attım ama desteklemiyordu sanırım) illegal yollarla flash yüklemek evet mümkün ama randıman alınmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: Sheva24
evet atrix 4g ye sd card takılıyor ben 16 gb taktım şuanda 32 gb olarak kullanıyorum ama daha çok az şey yüklü :D
Flash disk diyor hocam sd kart değil..galaxy s2 ye baya bildiğin usb flask bellek takılabiliyor onu diyor arkadaş :D
quote:
Orijinalden alıntı: mustafam33
quote:
Orijinalden alıntı: mtnsyln millet hala ios diye kıçını yırtıyor lol diyorum
androidin iosdan iyi olan bir özelliğini yazarmısın şuruya,
Evet örneğin bir android alıp kullanmaya başlarsanız bir daha iphone'u elinize almazsınız..En iyi özelliği bu ;)
Ekranı böyle bir cihaz için etkileyici değil yalnız o kötü olmuş, tft sanırım düz.. :( bari bi slcd tarzı birşey koyabilselerdi..
Ya ohooo ta 11 mart 2011 tarihli incelemeymiş bu :s ben de saf saf yorum yazıyorum buraya 2 saattir yok ekranı olmamış vs diye..o zaman için normal tabi bu özellikler, hatta evet başlıktaki gibi androidin kralı olabilirmiş :D ben de Allah Allah diyorum bu kadar şaşalı bir cihaz değil bu neden bu kadar can alıcı başlık konmuş diye..Meğer o başlık fii tarihinden kalmış :P
quote:
Orijinalden alıntı: __Toprak__
Ya ohooo ta 11 mart 2011 tarihli incelemeymiş bu :s ben de saf saf yorum yazıyorum buraya 2 saattir yok ekranı olmamış vs diye..o zaman için normal tabi bu özellikler, hatta evet başlıktaki gibi androidin kralı olabilirmiş :D ben de Allah Allah diyorum bu kadar şaşalı bir cihaz değil bu neden bu kadar can alıcı başlık konmuş diye..Meğer o başlık fii tarihinden kalmış :P
yinede kral bu telefon biraz daha ince olsaydı keşke ama kullanıyorum hala