Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes telefona bayılmış.DH 3 tane ödül vermiş.Birisi SGS2 den vazgeçmiş..İşlemci iyide 720p vieo 5mp kamera filan var ve en onemli eksiği 2.2 bu ıcs ye yukselirse tamamda bu telefonun nesi çok önemli..?(iphone da sgsde kullanmıyorum)
  • yuhh inceleme mart incelemesi bende şaşırdım kaldım.Salak gibi buraya 2.2 filan neden bu kadar önemli dedim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Toprak__

Ya ohooo ta 11 mart 2011 tarihli incelemeymiş bu :s ben de saf saf yorum yazıyorum buraya 2 saattir yok ekranı olmamış vs diye..o zaman için normal tabi bu özellikler, hatta evet başlıktaki gibi androidin kralı olabilirmiş :D ben de Allah Allah diyorum bu kadar şaşalı bir cihaz değil bu neden bu kadar can alıcı başlık konmuş diye..Meğer o başlık fii tarihinden kalmış :P

aynen dostum fii tarihinden kalmış haberlerde görünce....
  • adam cok sexy inceleme yapiyor dagilin
  • bu telefonu alınca ilk şarjını ne kadar süre yapmak gerekiyo..kaç saat şarjda kalmalı..hemen şarjamı takmalı yoksa bir süre kullanıp pilinin tamamen bitmesinimi bekleyip şarja takmalı..bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu telefonu alınca ilk şarjını ne kadar süre yapmak gerekiyo..kaç saat şarjda kalmalı..hemen şarjamı takmalı yoksa bir süre kullanıp pilinin tamamen bitmesinimi bekleyip şarja takmalı..bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

o eski bataryalarda onemliydi. hafiza yapiyorlardi. yeni bataryalarda ciddi bir sorun degil. cok kafaya takmayin.
  • telefon kargodan bir kaç saat içinde elime geçecek..peki hemen kullanmaya başlamalımıyım yoksa direk şarjamı takmalıyım...ve şarjda ne kadar süre kalmalı ?
  • quote:

telefon kargodan bir kaç saat içinde elime geçecek..peki hemen kullanmaya başlamalımıyım yoksa direk şarjamı takmalıyım...ve şarjda ne kadar süre kalmalı ?

Önce şarjı bitir sonrada şarja tak fulle tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoTakipcisi

Herkes telefona bayılmış.DH 3 tane ödül vermiş.Birisi SGS2 den vazgeçmiş..İşlemci iyide 720p vieo 5mp kamera filan var ve en onemli eksiği 2.2 bu ıcs ye yukselirse tamamda bu telefonun nesi çok önemli..?(iphone da sgsde kullanmıyorum)

ICS geliyor motoroladan açıklama geldi. Ayrıca ICS gelen cihazlarına bakınca motorolanın şu çıkıyor galiba bu googlenin bunları alması bayağı işe yaramış adamlar en eski tellerine bile çıkarıcaklar yani şöyle diye bilirimki atrixin önü çok açık 2-3 sene boyunca desteği kesmeyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay Yelken -- 24 Şubat 2012; 18:50:37 >
  • bende bu telefona talibiim fakat samsungda çalışan arkadaşım servisinin nasıl olduğunu ve imei numarasının değişebilir olup olmadığını araştırmamı istedi. Yardımlarınızı bekliyorum...
  • ürünü dün itibarıyla kullanmaya başladım..hakikaten çok iyi..ama şarjı konusunda şüpheliyim..zira telefonu alınca pili bitene dek kullandım..sonra telefonu satın aldığım internet sitesinin teknik servis elemanının tavsiyesiyle 8 saatten fazla şarj ettim..ama 2 gündür telefonu 2 defa şarj etmek zorunda kaldım..normal kullanımda şarjı 1 gün zor dayanıyo..sanırım şarj konusunda sıkıntılı durumlar var..bu normalmidir ? bu telefonu kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..bu normal bir durum değilse telefonu servisemi göndermeliyim ?
  • quote:

ürünü dün itibarıyla kullanmaya başladım..hakikaten çok iyi..ama şarjı konusunda şüpheliyim..zira telefonu alınca pili bitene dek kullandım..sonra telefonu satın aldığım internet sitesinin teknik servis elemanının tavsiyesiyle 8 saatten fazla şarj ettim..ama 2 gündür telefonu 2 defa şarj etmek zorunda kaldım..normal kullanımda şarjı 1 gün zor dayanıyo..sanırım şarj konusunda sıkıntılı durumlar var..bu normalmidir ? bu telefonu kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..bu normal bir durum değilse telefonu servisemi göndermeliyim ?

Atrix için ana konu açıldı bundan sonraki soruları orada sorabilirsiniz. Batarya konusunda bende 2 defa şarj ediyorum, ama az kullansam 2-3 gün gideceğine şüphem yok. Ekran açık olunca dayanmıyor hiçbiri. Wifinin gps in ekran kadar etkisi yok şarj süresine.

• bugun turkcellden atrixi aldım. 970 vade farksız 8 taksıt.. şu an iphone 4s kullanıyorum ama sıkıldım telefondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay Yelken

quote:

Orijinalden alıntı: TeknoTakipcisi

Herkes telefona bayılmış.DH 3 tane ödül vermiş.Birisi SGS2 den vazgeçmiş..İşlemci iyide 720p vieo 5mp kamera filan var ve en onemli eksiği 2.2 bu ıcs ye yukselirse tamamda bu telefonun nesi çok önemli..?(iphone da sgsde kullanmıyorum)

ICS geliyor motoroladan açıklama geldi. Ayrıca ICS gelen cihazlarına bakınca motorolanın şu çıkıyor galiba bu googlenin bunları alması bayağı işe yaramış adamlar en eski tellerine bile çıkarıcaklar yani şöyle diye bilirimki atrixin önü çok açık 2-3 sene boyunca desteği kesmeyebilirler.

2.3 updati var zaten sitesinde.. 4.0 da temmuzda yayınlanacak gibi gözüküyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: The KeL

bugun turkcellden atrixi aldım. 970 vade farksız 8 taksıt.. şu an iphone 4s kullanıyorum ama sıkıldım telefondan.

hangısınden sıkıldın?
  • Atrix hepsiburadada 872 tl fiyat nasıl? Biraz daha düşmesi ne kadar zaman alır?
  • arkadaşlar bu telefonunu kullanlara birşey sorucam mesaj yazarken sol alt kısımda mikrofon işaretine tıklayıp sesli konuştuğumuzda ekrana yazabiliyor mu ?
  • arkadaşlar merhaba.bende aranıza katıldım.ilk defa androidli bi tlf aldım.bişe sormak istiyorum.
    bu modelde androidin 2.3.4 sürümü yüklü geldi.fakat donanım haber videolarını dizi sitelerindeki dizileri vs izleyemiyorum.sanırım flash destekli olması lazım.
    öyle olduğunu biliyorum.acaba yanlış bişe mi yapıyorum.mynetten filanda izleyemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim
  • MOTOROLA ATRIX KULLANAN ARKADASLAR LUTFEN DONANIMSAL OLARAK ATRIXTE FM RADYO VARMI YOKMU
  • quote:

MOTOROLA ATRIX KULLANAN ARKADASLAR LUTFEN DONANIMSAL OLARAK ATRIXTE FM RADYO VARMI YOKMU

Yok.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.