Şimdi Ara

Motorola ATRIX 806 tl iyi fiyat (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
13.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: G.M.J.

cumartesi öğleden sonra sipariş verdik bugün saat 12 gibi geldi hepsiburadada bence bir sorun var. :S bu arada ilk izlenim olarak hoşuma gitti bu telefon benim

hepsiburadanın müdürü değişmişti ondan beri bir değişim var, bir ara çok bozmuştu öyle böyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Orijinalden alıntı: maeds

duran bir taşıt içinden çektiğim bir resim..
     Motorola ATRIX 806 tl iyi fiyat
    radyo yok arkadaşlar çip var diyorlar ama boşverin sürekli radyo kullanan arkadaşlar almasın.
    wireless çekimi gerçekten düşük bilgisayar 2-3 çubuk diğer bir android telefon 1-2 görürken bu velet 0-1 görüyor yani bağlanamayabiliyor, kopuyor...
    motoblur olayına diyeceğim şu OLMAMIŞ....
    ama yukarıdakileri çok sorun etmeyip yine alırım diyorum. (türkiye satışlı s2 ye o kadar para vermem)
    zaten şuyu olsaydı buyu olsaydı diye her özelliği bir arada toplasalar birkaç ay sonra çıkardıkları telefonu kimse almaz.(atrix2..photon)
    radyolu telefon almama sebebim belki radyo dinlemiyor, dinleyemiyor(millete her yer istanbul değil) olmamdan kaynaklanıyor olabilirmi.
    ama performanslı ürün artık yanıma projemi almıyorum rahatça açıyor hepsini, fotoğraf makinemide almıyorum pek tatmin etmesede işimi yürütebileceğim şekilde fotoğrafda çekiyor. şarjıda gayet iyi gidiyor eskiden 2 günü deviremezdim o yüzden her akşamdı şimdi 2 günde bir.. benim mesleğim için gerekli bazı özellikler başkaları için önemli olmayabilir.
    herkes kendi ihtiyaçlarını düşünsün belki bazılarından ödün verir ona göre telefonunu alırsın bu kadar düşünmeye gerek yok. sağlığınız için iyi değil arkadaşlar,
    birde Türkler hiçbir şeyden korkmaz diyordum şu sardan ne korktunuz be... geçenlerde cep telefonu zararlı diye bebeğinin bulunduğu yerde telefon kullanmayan gördüm ama odada bebek telsizi vardı.
    bir de şunu farkettim istanbulda gece radyo dinlemeyi özlemişim.

hocam güzel yorumlamışsın da.. resim çekecek başka bir yapı bulamadın mı?

telefonda kayıtlı başka resim yoktu ama resimde fena değil klasik Türkiye manzarası. müteahhitler hiç değişmiyor mutlaka işi bitirmeden bırakacaklar. hadi kardeşim bitir şunu deyince nazlanacak, bahaneler filan. 5*5 oda kadar yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

radyo yokmuş şakamı bu nasıl radyosuz telefon alabiliyorsunuz yahu ?

Kızmayın ama bu cümleniz bile yorumunuzun ne kadar kişisel olduğunun göstergesi.
    Herkes sizin gibi telefonu radyosu için tercih etmeyebilir. Ben dahil diğer alanlar enayi
    değil , radyosu olmadığını bilerek aldık. Kaldıki benim derdim hızlı bir telefon idi
    ve şuan parasını sonuna kadar hakeden bir cihaz aldığım için gayet memnunum.
    Kim kurcalasa o fiyata aldığıma inanmıyor. Tercihler tartışılmaz. Bana göre telefon
    alıyorsam kamera ve radyo ikinci planda kalır.

acaba ne yapıyorsunuz telefonda fotoşop renderı felan mı ? yoksa karpuz kesmece tarzı oyunlar mı hızdan kastınız ? hala amd 2400 : 1.2 ghz pc mdeki rahatlıgı tablette yakalamıyorken bu internet amaçlı cihazda hızı nerelerde kullanıyorsunuz merak ettim. ?

Yorumunuza kısaca şu örneği verebilirim. Evet ilk bakışta mantıklı şeyler yazmışsınız gibi gözükebilir.
    El kadar alette hız niye aransın ki? Burada hızdan kastım tabiki tabiri caizse karpuz kesmek için değil.
    Amaç kuvvetli bir işlemciye sahip olmak. Neden peki ? Şöyleki bir önceki telefonum (hatta ilk androidim)
    HTC Wildfire idi.İlk zamanlar garipsememiştim,nede olsa ilkti :) Lakin birkaç ay geçtikten sonra telefonun
    bariz yavaş olduğu belli ediyor kendini. Cihazı rootlayıp OC'lu 715Mhz'de çalıştırmama rağmen tatmin etmedi.
    Adı üstünde smartphone. Madem okadar akıllı, kullanalım özelliklerini diye düşünüyor insan,yanılıyormuyum.
    Sonuçta o sebeple alındı , yoksa SE W580 gayet işimi görüyordu. Eee birkaç mail hesabı tanımladık , Exchange
    serverdan şirket calendar ve mailbox'ı yükledik,eee hadi hafızayı boşuna yemesin ,pil bitmesin diye programlar
    yükledik.Sonuç=Rehberden birini arayıp,bulmak,aramak bile işkence oldu. Hele başka birşeyle uğraşırken
    bir çağrı falan gelirse hiç hoş olmuyor. Şimdi bu kadar şey yazdıktan sonra bu beklentileri karşılayan telefonların
    800'den başladığını düşünürsek , performans olarak galaxy S2 ile yarışan bu telefona 820 TL vermemek ayıp
    olur diye düşünüyorum.Umarım açıklayıcı olmuştur.

• İphone 4 den sonra 4s aldim eskiden bol bol radyolu nokialarin fanatigiydim ama baktim teknoloji hizla ilerliyor ama mobile yapabileceklerim gittikce azaliyor radyo sevdamdan vazgecip dokunmatik telefon kullanma özürlülügumu daha iyi tolere eder diye iphone gectim. Tabi arada bir htc legend maceram olduki gun ortasinda biten pili beni bezdirdi. İphone en azidan 24saat dayanabiliyor.
    Akilli tel olunca internetsiz olmazdi. Bir internet paketi ile o iside hallettim. Artik tv imde filmimde radyomda cebimde.

Şimdi karsimizda bize render yapmayacak ama www yazip girdigimiz sitede pc tadinda keyif verecek iphone hizinda andoidin kaynak bollugunda java telefon fiyatinda bir alet durmakta. Radyosu yokmus kamerasi bilmem ne modelinden bir çıt kötü cekiyormus elestrilerini fiyat performans elestrisinden yoksun buluyorum. Alet android kullanabilen kisiler icin fiyat performans egrisinde rakipsiz. İphone almayi kafaya takmis ama butcesi kisitli arkadaslarima atrixi oneriyorum fiyati iyice ucuzlayip 2.el bulursam bende sirf televizyonuma takip media player olarak kullanacagim. Cok elestirmeye endiselenmeye gerek yok alet cidden iyi....

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih3516

quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

parmak izi okuyucusu maalesef aktif değil ama zaten kullandığım bir özellik değil. bu arada atrix için yasal ics gelecek diye biliyorum

Benim telefonda ics 2.3.4 ve parmak izi okuyucu aktif.
    Sizin telefonda farklı bir problem olabilir.

Bu arada Türkiye'de satılan Atrixler'in sar değeri 0,84'tür. 1,47 olan ABD'de satılan Atrix 4G'nin sar değeridir.

Araştırmadan yorum yapmayalım lütfen. Forumda biraz araştırma yaparsanız bir çok konuda bunu görebilirsiniz.

Araştırmayı siz yapın bence, 2.3.4 gingerbread dir ics değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: Eneswego

Sorunlu bir telefona benziyor bu. O yüzden alıp almamak da çok kararsızım..

Bugün Samsung Galaxy W' ye baktım, ya telefonlar o kadar pahalı ki inanın hiç biri verdiğin parayı haketmiyor ya..

Ne yapacağımı bilmiyorum şu anda..

aynı şeyleri düşünüyorum.

görüyorum ve artırıyorum
  • allahtan üreticiler ne gerek var güçlü işlemciye aban radyoya diye düşünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

allahtan üreticiler ne gerek var güçlü işlemciye aban radyoya diye düşünmüyor.

• beyler,

bu telefonu almayi dusundum. dunyada motorola aslinda iyi markadir ama turkiye'de elimde iki tane les olmus motorola var: mpx200 ve moto q.

motorolanin bataryasi bulunmaz, aksesuari gorulmez, telefon iki sene sonra yok olur, falan filan. bunlari biliyorum.

bahsettigim iki telefonu da bir anda dusen super fiyatlari ve o vaktin muadillerine gore iyi olmalari sebebiyle almistim.

atrix'in de oyle olmasindan korkuyorum.

birkez daha motorolaya sans vericek olsam, su sorularin yanitlarini merak ederdim.

1. bu telefonun bataryasi bozulursa napcaz? turkiye'de motorola adeta yok. kim distributoruyse allah akil fikir versin.

2. telefonun edge surekli acik, bir hesaptan mail senkronu mevcut, gunde bir saat ekrani acik (chat, browse), bir iki saat gunluk konusmayla bataryasi iki gunu bulabiliyor mu?

3. telefona ics gelip gelmeyecegi konusunda bir netlik var mi?

4. cm 9 destegi mevcut mu? custom rom kitlesi halen bu telefonu gelistiriyor mu, yoksa daha guncel modellere mi kaydilar?

5. bir arkadas "telefon brick olursa cozumu yok" demis. buradan ne anlamaliyim? bootloader locked mi? recovery modu yok mu?

6. urunun distributoru kim? hangi firma? hb'nin gonderdigini soruyorum.

7. telefonda otofokus vardir zannediyorum. ayfondaki gibi elle fokuslanacak alani belirleyebiliyor muyuz?

8. gece cekim kalitesine bir ornek foto koyabilir misiniz?

9. ve son: razr maxx giris fiyati hakkinda fikrinizi merak ediyorum.

ezcumle: s2 1200lere dustu. 1000tl civarina duserse bunu alan pisman olur. endiseliyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blindness

beyler,

bu telefonu almayi dusundum. dunyada motorola aslinda iyi markadir ama turkiye'de elimde iki tane les olmus motorola var: mpx200 ve moto q.

motorolanin bataryasi bulunmaz, aksesuari gorulmez, telefon iki sene sonra yok olur, falan filan. bunlari biliyorum.

bahsettigim iki telefonu da bir anda dusen super fiyatlari ve o vaktin muadillerine gore iyi olmalari sebebiyle almistim.

birkez daha motorolaya sans vericek olsam, su sorularin yanitlarini merak ederdim.

1. bu telefonun bataryasi bozulursa napcaz? turkiye'de motorola adeta yok. kim distributoruyse allah akil fikir versin.

2. telefonun edge surekli acik, bir hesaptan mail senkronu mevcut, gunde bir saat ekrani acik (chat, browse), bir iki saat gunluk konusmayla bataryasi iki gunu bulabiliyor mu?

4. cm 9 destegi mevcut mu? custom rom kitlesi halen bu telefonu gelistiriyor mu, yoksa daha guncel modellere mi kaydilar?

5. bir arkadas "telefon brick olursa cozumu yok" demis. buradan ne anlamaliyim? bootloader locked mi? recovery modu yok mu?

7. telefonda otofokus vardir zannediyorum. ayfondaki gibi elle fokuslanacak alani belirleyebiliyor muyuz?

ezcumle: s2 1200lere dustu. 1000tl civarina duserse bunu alan pisman olur. endiseliyim :)

sıfırını satan kalmadı zaten. boşver.

• quote:

Orijinalden alıntı: blindness

beyler,

1 - Pili nette satılıyor. Alabilirsin istediğin gibi.

2 - Onları yapıp en uzun pil ömrünü verecek telefon budur.

3 - Motorola Düşünüyoruz demiş sitesinde ama hala düşünme aşamasında.

4-5 - Uğraşacak vaktim yok öyle şeyler ile. Riske etmeye de gerek yok zaten telefon bu hali ile harika.

6 - Kutuya bakarım bir ara.

7 - AF mevcut.

8 - Bakarız.

Ezcümle : Elektronik ürün alıyorsun, hisse senedi değil. Öyle düşüneceksen hiç alma zaten zira ömrünün sonuna kadar yeni modeli beklersin. Zaten artık eski Nokia tekeli yok. Eskiden aynı telefonları şeklini ve ismini değişip değişip sattığı için Nokia nın ikinci el fiyatı daha iyi oluyordu.

Ama yani bu gün tüm modeller ölü fiyata gidecek duruma. Galaxy SIII bile 1 yıl sonra 1000 lira olacak. Yani ürünü alıp 6 ay kullanıp 6 ay sonra ayy Galaxy SII 800TL olmuş 6 AY ÖNCE KAZIK YEDİM diyecekseniz hiç bulaşmayın.

Teknoloji bu. İlaçsız çilek kadar ömürlüdür ancak. Tabi bu ömrü belirleyen bizleriz.

• nerde satılıyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

nerde satılıyorr

Piyasada kalmadı hepsiburada ve hızlıal artık gelmeyeceğini bildirdi. Bazı Turkcell bayilerinde satılıyor 1000 TL fiyatla.
  • bende hepsiburadaya baktim 806 tl oldugu zamanlarda.dedim yinemi kampanya var baktim eski konu su zamanda hala duruyor.silinmesi lazim degilmi.
  • almayin telefon başarılı değil. kötü
  • Bırkac hafta ıcınde Turkıye'de yenıden satısa baslanacakmıs.. Sabırla beklıyoruz
  • Bırkac hafta ıcınde Turkıye'de yenıden satısa baslanacakmıs.. Sabırla beklıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

Bırkac hafta ıcınde Turkıye'de yenıden satısa baslanacakmıs.. Sabırla beklıyoruz

kesin mi nereye sordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: omentum

almayin telefon başarılı değil. kötü

Kötü olan kısmı nedir? Telefon görüşmesi mi yapamıyorsunuz, mesaj mı atamıyorsunuz, müzik mi dinleyemiyorsunuz, oyun mu oynayamıyorsunuz, internete mi giremiyorsunuz, televizyona görüntü mü aktaramıyorsunuz, parmak izi okuyucusu mu çalışmıyor?
  • valla forumdan bır arkadas soyledı, saolsun bende onun sayesınde haberdar oldum.
    Facebook Motorola Turkıye sayfasına uye ol (resmı sayfası) orada bır arkadas sormus, motorolada cevaplamıs. Bırkac hafta ıcınde yenıden Turkıyede satısa cıkacak dıye.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.