Şimdi Ara

Motorola Atrix açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında tam suya düşürmedim aslında mutfağa şarja koymuştum koyduğum yerde ıslakmış sabah bi baktım telefonun arkası su kamera buhulaşmıştı daha sonra pili çıkartım bi baktı mnik mink damlacıklar üzerinde dedim birşey olmaz hemen şarja taktım dolmaya başladı telefonu açtım sonra telefonun motorola ekranı geldi dedim telefon çalışıyor dedim kurulayayım uzakten kurutma makinasi ile kuruttum sonra şarja takktım 1 saat fln sonra telefonu açayım dedim şarjdan çıkardım açtım telefonu sonra şarjdan çektiğim için kapandı dedim herhalde tam şarj dolmuyor pirince koydum 3-5 saat kadar daha sonra çıkardım açılmadı sanırım şarjı yoktu. yanımda normal şarj yok usb ile şarj ediyordum baktım yeşil ışık yanıyor ama telefon ekranı açılmıyor 5dk sonra sönüyor ve kapatma tuşuna basınca yine sönüyor.Şimdilik pirince koydum yarın sabah çıakrıcam acaba şarjdan kaynaklanan birşey olabilir mi?

Daha öncede tamamen şarjı bitmişti sonra doldurayım dedim dolmadı 2 saat fln sonra sabaha kadar bıraktım sabah baktım %100 dolmuştu acaba öyle bir sorun llabilir mi?

• Hocam en güzel yöntem bir kavanoz pirincin içine telefonu koy bir hafta elleme sonra gül gibi çalışmaya başlar tekrardan
  • Çalıştırmayı denemeden bataryayı çıkartıp pirince koymak gerekiyor. Telefonu telefoncuya götür ama götürdüğün yer işinin ehli olsun, servise verirsen büyük ihtimalle anakart değişimi vs. yapar, garanti için kalır ve daha sağlam olur ama fiyat pahalı olur. Karar senin. Bir süre sonra sorun çıkartır şuan çalışsa bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Çalıştırmayı denemeden bataryayı çıkartıp pirince koymak gerekiyor. Telefonu telefoncuya götür ama götürdüğün yer işinin ehli olsun, servise verirsen büyük ihtimalle anakart değişimi vs. yapar, garanti için kalır ve daha sağlam olur ama fiyat pahalı olur. Karar senin. Bir süre sonra sorun çıkartır şuan çalışsa bile.

Hocam şuan çalışsın yeter elden çıkartıcam zaten 0 a Alcatel alıcam
    Hocam telefonu normal şarj cihazıyla şarj ettimn şaun açılıyor üstte yeşil yışık yanıyor daha sonra 10 saniye sonra kapanıyor kırmızı ışık yanıyor beklesem şarjı dolunca açılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak d

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Çalıştırmayı denemeden bataryayı çıkartıp pirince koymak gerekiyor. Telefonu telefoncuya götür ama götürdüğün yer işinin ehli olsun, servise verirsen büyük ihtimalle anakart değişimi vs. yapar, garanti için kalır ve daha sağlam olur ama fiyat pahalı olur. Karar senin. Bir süre sonra sorun çıkartır şuan çalışsa bile.

Hocam şuan çalışsın yeter elden çıkartıcam zaten 0 a Alcatel alıcam
    Hocam telefonu normal şarj cihazıyla şarj ettimn şaun açılıyor üstte yeşil yışık yanıyor daha sonra 10 saniye sonra kapanıyor kırmızı ışık yanıyor beklesem şarjı dolunca açılır mı?

Cihazın devreleri ıslakken enerji aktarımı olduğu için cihazın anakartı dahi yanmış olabilir. Keşke en başından hiç denemeden pirince koysaydınız, 2-3 gün sonra sorunsuz kullanırdınız ama telefoncularda vs. çaresi yok değil. En azından bu gece pirince koyun telefonu sabah deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

Hocam en güzel yöntem bir kavanoz pirincin içine telefonu koy bir hafta elleme sonra gül gibi çalışmaya başlar tekrardan

ya telefon güvelenirse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia neoV KAPANDI AÇILMIYOR
    11 yıl önce açıldı
    Lumia 1020 Kapandı, Açılmıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.