Şimdi Ara

Motorola Atrix Bire Bir Değişim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
8
Favori
17.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba geçen pazar 13.07.2014 tarihinde telefonu aldığım gold bilgisayar şubesinden garantiye gönderdim.

telefondaki şikayetlerim

1- telefonumun kulaklık girişi ben aldığımdan beri çalışmadı
    2- parmak izi okuyucum çalışmıyor
    3- telefon çok fazla ısınıyor
    4- telefon arama yaptığım zaman bazen ses karşı tarafa gitmiyor

şimdi benim telefon değişimi alma şansım varmıdır sizce
  • 13 ünde verdiğim telefonu yapmışlar herhalde. Bu ne hız.

Tarihçe
    Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Kargo giriş yapıldı DIZD001 13.07.2014 13:20
    Kargo giriş yapıldı ARPA001 14.07.2014 13:23
    Kayıt alındı SARAC02 15.07.2014 16:50
    Yedek parça bekliyor SARA014 16.07.2014 15:55
    Kapatıldı SARA014 18.07.2014 11:54
    Son testi yapıldı AYDE006 18.07.2014 12:21
    Kargo çıkışı yapıldı MES 18.07.2014 12:01

Tamir bilgisi ilginç
    ISLEMLERINE MAGAZA TARAFINDAN DEVAM EDILECEKTIR.
    iade edilmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chees007 -- 20 Temmuz 2014; 0:26:34 >
  • Hayırlı olsun.
  • Bu arada benim 11 gün oldu , Yedek parça bekleniyor diyor . Para iadesi için ne zaman baskıya başlayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Benim ki de giriyor, bakalım moto g için onay verdim, umarım gönderirler

hocam moto g nin garanti süresi ile ilgili bilginiz varmı. atrixin garanti süresine göremi devam edecek yoksa 2 yıl mı. 2 yıl değilse para iadesi alıp 2 yıl garantili moto g almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxctheworld

arkadaşlar merhaba geçen pazar 13.07.2014 tarihinde telefonu aldığım gold bilgisayar şubesinden garantiye gönderdim.

telefondaki şikayetlerim

1- telefonumun kulaklık girişi ben aldığımdan beri çalışmadı
    2- parmak izi okuyucum çalışmıyor
    3- telefon çok fazla ısınıyor
    4- telefon arama yaptığım zaman bazen ses karşı tarafa gitmiyor

şimdi benim telefon değişimi alma şansım varmıdır sizce

Magazadan alimlarda 1 ay boyunca kosulsuz sartsiz degisim ve para iadesi hakki vardir. Hakkinizi savunun hocam itiraz edin 1 ay boyunca kosulsuz sartsiz iade hakkim var diyin hocam. Kabul etmeleri zorunlu. Ama servise yollar servis degisim yada para iadesi hakkini onaylar. Hakkiniz var degisim ise degisim para iadesi ise para iadenizi alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chees007

13 ünde verdiğim telefonu yapmışlar herhalde. Bu ne hız.

Tarihçe
    Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Kargo giriş yapıldı DIZD001 13.07.2014 13:20
    Kargo giriş yapıldı ARPA001 14.07.2014 13:23
    Kayıt alındı SARAC02 15.07.2014 16:50
    Yedek parça bekliyor SARA014 16.07.2014 15:55
    Kapatıldı SARA014 18.07.2014 11:54
    Son testi yapıldı AYDE006 18.07.2014 12:21
    Kargo çıkışı yapıldı MES 18.07.2014 12:01

Tamir bilgisi ilginç
    ISLEMLERINE MAGAZA TARAFINDAN DEVAM EDILECEKTIR.
    iade edilmistir.

Cihaza parca degisimi olmus ve satin aldiginiz magazaya yollamislar. Magazadan sizi ararlar (teknosa oyle yapmisti bana) cihaziniz servisten gelmistir gelin alin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Nighdoria

Bu arada benim 11 gün oldu , Yedek parça bekleniyor diyor . Para iadesi için ne zaman baskıya başlayım

3veya 4 defa servise gittikten sonra benim telefonuma 3 defa da para iadesi yapildi. Tuketici hakeme heyeti tarafindan. 4 defa ayni sorundan servise gittikten sonra degisim icin bastirin

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Benim ki de giriyor, bakalım moto g için onay verdim, umarım gönderirler

hocam moto g nin garanti süresi ile ilgili bilginiz varmı. atrixin garanti süresine göremi devam edecek yoksa 2 yıl mı. 2 yıl değilse para iadesi alıp 2 yıl garantili moto g almak daha mantıklı.

Atrixin kalan garantisiyle devam edecekmiş galiba. Cumaya kadar gonderemezlerse para iadesi için hakem heyetine başvuru hakkım doğuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

Bu arada benim 11 gün oldu , Yedek parça bekleniyor diyor . Para iadesi için ne zaman baskıya başlayım

3veya 4 defa servise gittikten sonra benim telefonuma 3 defa da para iadesi yapildi. Tuketici hakeme heyeti tarafindan. 4 defa ayni sorundan servise gittikten sonra degisim icin bastirin

Hocam siz galiba değişim için diretmişsiniz . Ben direk para iadesi istiyorum o zaman hiç bir şey yapmama gerek yok sanırsam
  • quote:

quote:

quote:

Hocam siz galiba değişim için diretmişsiniz . Ben direk para iadesi istiyorum o zaman hiç bir şey yapmama gerek yok sanırsam

Ben direk para iadesi aldim

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    hocam ben 28.06 da hepsiburadaya gönderdim. 21.07 de iade alındı yazıyor. hp aradım. muhtemelen para iadesi olacak dedi. teleservice aradım işlem yapmışlarmı diye onlar cihaz honkong cihazı herhangi bir işlem yapılmadı diye yanıt verdiler. hepsiburada ile görüşün dedi. bu durumda para iadesi kesin gibi görünüyor.
  • quote:

hocam ben 28.06 da hepsiburadaya gönderdim. 21.07 de iade alındı yazıyor. hp aradım. muhtemelen para iadesi olacak dedi. teleservice aradım işlem yapmışlarmı diye onlar cihaz honkong cihazı herhangi bir işlem yapılmadı diye yanıt verdiler. hepsiburada ile görüşün dedi. bu durumda para iadesi kesin gibi görünüyor.

Hadi hayirlisi hocam

• Motorola ile iletişime girebildim sonunda. Cihazın imei numarasını istedi ve sonuç olarak hong kong tan gelen ürün olduğu söylendi. Kendilerinin aslında bakmadığını zamanında teleservicenin bu cihazların garantisini üstlendiğini ancak şu anda onların da bu servis patlamasına yetişemediklerini, atrixin yedek parçasının olmadığını yani tamir edilemeyeceğini söyledi. Bir süre önce teleservice nin değişim yaptığını ancak ellerinde moto g kalmadığını vs söyledi. Adıma dosya açtığını, telefona ait faturayı mail olarak göndermemi istedi. Bakalım ne olacak sonuçta. 1 aydır telefonum teleservice denen garip serviste tutuluyor. Geri gelse de bana bir hayrının olmayacağı kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hadi hayirlisi hocam

Sağolun hocam bu arada hepsiburada iadeyi yaptı :)
  • quote:

quote:

quote:

Hadi hayirlisi hocam

Sağolun hocam bu arada hepsiburada iadeyi yaptı :)

Hocam benim 12 gün oldu teleservice de cihaz 20 iş günü sonra mı iletişime geçeyim para iadesi için . Sormuştum aslında ama içimde sıkıntı var , bende hepsiburadan aldım yaklaşık 100 tl mi ne hediye çeki ve 50 tl parapuan fln veridler ee bunlar para mı iade ederken 600 mü verecek 450 mi faturada kdv dahil 600 küsür yazıyor

• Nighdoria N kullanıcısına yanıt
    Hocam ne karıştırıyorsun çeki puanı. fatura tutarını iade edecekler direk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de motorolayla iletişime geçtim benden faturayı ve son tamir durumunu emaille göndermemi istediler ben de gönderdim bakalım hayırlısı göndereli 22 gün oldu
  • Ben bugün 545tl maliyetle moto g aldım, nasıl olsa ya parasını aalacağım, ya da değişim, ikisi de para demek. Beklemekten iyidir, telefonsuz olmaktansa.

• arkadaşalar bende telefonu garantiye göndereceğimde tam bir sıkıntısı yok aslında yani bazen kitleniyor bazen arama düğmesine defalarca basıyorum 5 dk sonra arıyor bazen dokunmatik algılamıyor bazen kilit tuşuna 2.defa basmak zorunda kalıyorum.böyle bir takım sorunları var para iadesi yaparlar mı ekime kadar garanti devam ediyor ona göre telefonu satacağım. yani satsam 350 ye falan gider faturası 660 lira.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.