Şimdi Ara

Motorola Atrix Bire Bir Değişim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
8
Favori
17.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, benim de 30 Mayısta kargo girişi yapılan atrixime değişim kararı çıktı ve dün 10 Temmuzda yeni ve kutusunda kargo ile moto g yi teslim aldım.
    Merak eden arkadaşlar için süreci kısaca açıklayayım:

30 Mayısta kargo ile atrixi gönderdim.
    4 Haziranda kayıt alındı
    5 Haziranda dokunmatik, kasa fiziksel problem, sol köşede açılma var, ışık sızması oluyor problemleri ile "Yedek Parça Bekleniyor" yazdı.
    Bundan iki hafta sonra telefonla bana problem olduğu ve moto g ile değişim teklif edildiği telefonla söylendi, kabul ettim.(Teklif gelirse eğer isterseniz değişim yerine para iadesi istiyorum diyebilirsiniz, çünkü tüketici hakkı bu.)
    9 Temmuzda "Telefonunuz Model Değişimi Yapılmıştır-Cihazınıza swap değişimi yapılmıştır" yazarak kargo çıkışı yapıldı.(cihaz takipten işlemler yazıyor zaten)
    10 Temmuzda da kargo ile aynı satıcıdan alır gibi kutusunda sıfır moto g teslim edildi. Çok Şükür Allah'a...

Bekleyen arkadaşlara umarım yararlı olur, darısı bekleyenlere...

• quote:

Orijinalden alıntı: enrigue84

arkadaşlar bu sabah 11:40 da moto g geldi hemde ne gelmek sıfır açılmamış kutusunda aksesuarları ve 2 yıl garantisiyle 20 iş günü dolduysa hemen motorolayla iletişime geçin

Size gelen moto g nin dahili hafızası 8 gb mı 16 gb mı ? Benimki de kargoda yarın h.sonu olmasına rağmen gelir umarım
  • fernandao kullanıcısına yanıt
    16 kardesim super cihaz:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın hocam yarın bu saatlerde umarım bende sizin gibi mutlu olurum şu 2 aylık çileden sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 11 Temmuz 2014; 23:03:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbone

Evet benim de garantili iken fiyat bölümüne 60TL civarında birşey yazıyordu. Değişim kararı yazısından sonra baktım silinmiş.
    Yani onu arkadaşın dediği gibi dikkate almayın, çünkü garanti var.

İkinci olarak teklif gelince Tüketici olarak ya para iadesi ya da değişim bu karar tamamen size ait kesinlikle.

Tamamdır teşekkürler. Para iadesini de aldım mı tamamdır
    inşallah kardeşim eline aldığında telefonu anlıcaksın ne demek istediği mi kamera hariç süper bi cihaz şimdi den hayırlı olsun :)
  • quote:

inşallah kardeşim eline aldığında telefonu anlıcaksın ne demek istediği mi kamera hariç süper bi cihaz şimdi den hayırlı olsun :)

Saol hocam tek tesellim yurtiçi kargonun c.teside çalıştığının net sayfasında yazması,yarın akşama kadar telin bana gelmesi gerekiyor ve inş gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

quote:

Saol hocam tek tesellim yurtiçi kargonun c.teside çalıştığının net sayfasında yazması,yarın akşama kadar telin bana gelmesi gerekiyor ve inş gelecek.

yurtiçi kargo cumartesileri öğlene kadar çalışıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

quote:

quote:

yurtiçi kargo cumartesileri öğlene kadar çalışıyor...

Aynen hocam 13 e kadar eve teslim 13 ten sonra şubeden alınabiliyormuş 17 e kadar tel gelsin de ben kendim gidip almaya da razıyım.

http://www.yurticikargo.com/basin/duyurular/Sayfalar/Yurtici-Kargo-Cumartesi-Uygulamasi.aspx

• Beyler telefona müzik attım ama o müzikleri zil sesi olarak ayarlayamıyorum,bunu nasıl yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 12 Temmuz 2014; 16:12:13 >
  • quote:

Beyler telefona müzik attım ama o müzikleri zil sesi olarak ayarlayamıyorum,bunu nasıl yapabilirim ?

Telefonun geldi yani!
    dostum telefonun geldi anladığım kadarıyla. hayırlı olsun.
    zil sesi işlemi için es dosya yöneticisini kullanmalısın. dosyaya gelip uzun basınca zil sesi yap seçeneği geliyor ekrana.
  • Geldi evet,daha doğrusu ben aldım fatihten. @sayaras

Teşekkürler hocam kavuştum 2 aylık çileden sonra,zil sesi yapmayı ayarladım ama dosya yöneticisinin olmaması çok kötü, ne var ne yoksa galeride karışık olarak toplandı,Es dosya yöneticisi derken hocam ?

Bir de telefonu tamamen nasıl kapatabilirim ? @bemanetoglu
    es dosya yönetici bir uygulama. google play marketten indirebilirsin. dosyaları kontrol için süper bir uygulama. telefonu kapatmak için kilit tuşuna basılı tutacaksın. reset atmak için ise ses açma, ses kısma ve kilit tuşuna aynı anda bir süre basılı tutacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bemanetoglu

es dosya yönetici bir uygulama. google play marketten indirebilirsin. dosyaları kontrol için süper bir uygulama. telefonu kapatmak için kilit tuşuna basılı tutacaksın. reset atmak için ise ses açma, ses kısma ve kilit tuşuna aynı anda bir süre basılı tutacaksın.

Cok saol hocam

Son olarak rehberden kisileri nasil siliyoruz ? Kurcalamaya korkuyorum telefonu onca beklemeden sonra o yuzden en kucuk seyleri bile soruyorum k.bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 12 Temmuz 2014; 20:23:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    güle güle kullan kardeşim jelatinli kutusunda mı geldi ? garanti durumu nedir ?
  • Hocam diyelim ki ben para iadesi aldım . Parayı nakit olarak mı veriyorlar yoksa hepsiburada.com dan 600 tl lik alışveriş mi yapmam gerekiyor
  • İban numaranı veriyorsun hesabına yatıyor, yalnız en az 2 hafta sürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

İban numaranı veriyorsun hesabına yatıyor, yalnız en az 2 hafta sürüyor.

Benim 15 gün oldu hala yatacak... Hayırlısı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

İban numaranı veriyorsun hesabına yatıyor, yalnız en az 2 hafta sürüyor.

ohh çok iyimiş , peki benim faturada 600 tl yazıyor ama 50 tl parapuan , 50 tl hediye çeki felan almıştık onları düşüyorlar mı yoksa faturada kaç yazıyorsa onu mu veriyorlar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.