Şimdi Ara

Motorola Atrix Bire Bir Değişim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
8
Favori
17.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    motorola_uk@mailwc.custhelp.com şu mail adresiyle görüşüyorum . Tel nosuda var da(0 212 3755068). Ben ulaşamadım hep diğer müşterilerle meşgul diye bekletiyor. Bana da 12 haziranda Moto G teklifi yapılmıştı göndermediler. Bende Bu adrese imei no ile şikayetimi bildirdim. 30gündür bekliyorum hiç bişey göndermediler diye. 30 gündür kılı kıprdamıyan teleservicete bugün tuhaf şeyler olmaya başladı hatta mail bile attılar.
  • Hocam motorolaya gönderdiğiniz maili rica etsem PM den atabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 9 Temmuz 2014; 23:29:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihazı 2 temmuz'da gönderdim ve 8 temmuz itibari ile "Yedek Parça Bekliyor" durumuna geçti. Motorola ile bende irtibat kursam bana da kıyak geçerler mi ki?

Yani tamir edilememiş bir cihaz yok halihazırda, nasıl birşey yapmalıyım ki uzunca uğraşmadan moto g alabileyim?
  • Yav siz motorola ile ingilizce olarak mı chat yaptınız hep. Bana jamilha diye biri çıktı ve türkçe bilen yok dedi kapattı.
  • https://motorola-global...elp.com/app/mcp/service

https://store.donanimhaber.com/19/3c/41/193c4167e12178b9d25c86c5edddc472.png

resimdedeki sayfaya girip direk olan neyse onu yazdım
    yazdığıklarımda(Merhaba,
    Ben Salim KARAOĞLU yaklaşık 1 yıl önce 355500041615618 ımei numarasına kayıtlı motorola atrix aldım ekran dokunmatiğindeki problemden dolayı Teleservice götürdüm 10 gün sonra bana malzeme teminin uzun sürebileceğini istersem moto g ile değişim yapılabileceğini söylediler bende 12 haziran günü buna onay verdim ama hala beklemekteyim bana bu konuda yardımcı olunmasını istiyorum telefonum yok ben mağdur durumdayım.)

Arkadaşlar ben moto g 'yi yeni teslim aldım.Tahminim şöyleki menim attığım mail den sonra cevap geldi ben daha önce tesadüf diye düşünmüştüm ama bugün cihazı teslim eden çocuk bana mail atmışmıydınız diye sordu ben sadece yukardaki yazdıklarımı motorolaya attım teleservise böyle bir mail atmadım onun için motorola'nın işe el attığı düşüncemi iyice destekliyor

Neyse ben telefonumu teslim aldım güzel telefon bekleyen arkadaşlarınki de bir an önce gelir inşaallah çünkü beklemek kötü

Motorola Atrix Bire Bir Değişim

• 1salim2 1 kullanıcısına yanıt
    Benimki daha gelmedi ama bende motorola ile iletişime geçtikten sonra teleserviste hareketlenme başladı. Aradağımda Motorolanında onlarla iletişime geçtiğini söylediler. Umarım bende yakında kavuşurum telefonuma
  • ARKADAŞLAR BENİÖ TELEFONDA YEDEK PARÇA BEKLENİYOR DİYOR AMA YUKARIDA DA 65 TL BİR FİYAT BELİRTMİŞLER . GARANTİ KAPSAMINA GİRMEDİ Mİ NE OLDU ANLAMADIM GİTTİ . O FİYAT OLAYI HERKESTE YAZIYOR MUYDU ? BEN PARA İADESİ İSTİYORUM EĞER 20 GÜN GEÇER İSE BU MÜMKÜN MÜDÜR ?

@SAYARAS hocam sizde de aynı fiyat yazıyor . Telefon hakkında bir bilgi var mı ?
    @Socialworker hocam sizde de öyle fiyat yazıyor muydu ? Endişelenmem gerekiyor mu ? Bu arada Birebir değişim çıkarsa Moto g yi istemezsem para mı iade ediyorlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighdoria -- 10 Temmuz 2014; 14:41:51 >

• Hypnox H kullanıcısına yanıt
    İnşaallah bir an önce ulaşır iyi beklemeler
  • Nighdoria N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım seninki garanti kapsamına girmemiş.Garanti kapsamına girmeyip ama malzeme temini yapamıyolarsa nasıl bir yol izlerler muamma.Benim telefonumu garanti kapsamında işleme aldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1salim2

Arkadaşım seninki garanti kapsamına girmemiş.Garanti kapsamına girmeyip ama malzeme temini yapamıyolarsa nasıl bir yol izlerler muamma.Benim telefonumu garanti kapsamında işleme aldılar

Cidden mi ya
    Öyle görünüyo.
  • quote:

Öyle görünüyo.

Teleservice'i aradım herhangi bir ücret ödemesi talep edilmiyor öyle bir şey olsa zaten size ulaşıp talep ederdik dedi . Cihazınız yedek parça için beklemede garanti kapsamı dışında değildir dedi

Edit : Orada yazan fiyat hala beni endişelendiriyor da hadi bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighdoria -- 10 Temmuz 2014; 16:08:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighdoria

quote:

Öyle görünüyo.

Teleservice'i aradım herhangi bir ücret ödemesi talep edilmiyor öyle bir şey olsa zaten size ulaşıp talep ederdik dedi . Cihazınız yedek parça için beklemede garanti kapsamı dışında değildir dedi

Garanti durumu : var

diye yazdığı sürece kaygısız olun, orada yazan ücreti teleservice, motorola dan alacak. Sizin durum benim durumla aynı olduğundan, yüksek ihtimal moto g verecekler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

quote:

Orijinalden alıntı: Nighdoria

quote:

Öyle görünüyo.

Garanti durumu : var

diye yazdığı sürece kaygısız olun, orada yazan ücreti teleservice, motorola dan alacak. Sizin durum benim durumla aynı olduğundan, yüksek ihtimal moto g verecekler...

Hocam çok teşekkürler , çok mutlu oldum şuan , Peki para iadesi imkansız mı

Hayır, niye imkansız olsun, sizi aradıklarında cihaz değil, para iadesi istediğinizi söyleyin yeter.

• arkadaşlar bu sabah 11:40 da moto g geldi hemde ne gelmek sıfır açılmamış kutusunda aksesuarları ve 2 yıl garantisiyle 20 iş günü dolduysa hemen motorolayla iletişime geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Hayır, niye imkansız olsun, sizi aradıklarında cihaz değil, para iadesi istediğinizi söyleyin yeter.

İlginiz için çok çok teşekkürler , İyi forumlar herkese
  • 2 Haziranda gonderdigim cihaz için 29 Haziranda ücret iadesi kararı çıktı. Dört bir yandan bastiriyorum. Motorola ile iletişime geçtim iban numarami onlara aktardım Teleservice ilettiler. Teleservice ile iletişime geçtim müşteri hizmetlerinden bastirdim. Devamlı mail yağmuruna tutuyorum bakalım bu bekleyiş ne kadar sürecek.Ücret iadesi kararından sonra en geç iki hafta dediler ama hiç sanmıyorum şimdiden 11 gün oldu bile :)

Evet benim de garantili iken fiyat bölümüne 60TL civarında birşey yazıyordu. Değişim kararı yazısından sonra baktım silinmiş.
    Yani onu arkadaşın dediği gibi dikkate almayın, çünkü garanti var.

İkinci olarak teklif gelince Tüketici olarak ya para iadesi ya da değişim bu karar tamamen size ait kesinlikle.
  • Arkadaşlar değişim bekleyenler motorolaya yukardaki belirttiğim şekilde mail atsın bu işi onlar hallediyor.Motorolanın bana attığı cevap aşağıdahttps://store.donanimhaber.com/36/2e/b3/362eb32c1d325284a511a2d1d8ebd85e.png
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.