Şimdi Ara

Motorola Atrix Bire Bir Değişim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
8
Favori
17.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fernandao

Beyler benide bu sabah aradılar atrix yerine moto g ister misiniz die kabul ettim ve önümüzdeki hafta elinizde olur dediler

Moto G teklifinden sonra kaç gün içerisinde tel elinize geçti acaba ?

15 Gün diye hatırlıyorum dostum. Hayırlı olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: starchild82

quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Beyler benide bu sabah aradılar atrix yerine moto g ister misiniz die kabul ettim ve önümüzdeki hafta elinizde olur dediler

Moto G teklifinden sonra kaç gün içerisinde tel elinize geçti acaba ?

15 Gün diye hatırlıyorum dostum. Hayırlı olsun bu arada

Saolun hocam,4 gözle bekliyorum cihazı bakalım ne zaman gelecek

• Hocam moto g guzel cihaz ama atrixten kotu yani varmi hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    3-5 eksi yönü de var tabi. En belirgin olanları hafıza artırımı ve wifi bant genişliği.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-Moto-G-vs-Motorola-ATRIX-4G
  • quote:

3-5 eksi yönü de var tabi. En belirgin olanları hafıza artırımı ve wifi bant genişliği.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-Moto-G-vs-Motorola-ATRIX-4G

kiyaslada wifi bilgisi hatalı wifi özellikleri aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

quote:

kiyaslada wifi bilgisi hatalı wifi özellikleri aynı

Doğrudur, fakat daha önce incelemelerinde de wifi bandı'nın düşük olmasından hep bahsedilmişti. 2 Cihaz aynı ise kullananlar için değişecek pek bir şey olmaz. Şayet ben Atrix'i kullandım, annem şuanda Moto G'yi kullanıyor, arada ben kurcalıyorum ama wifi performansı gayet iyi.

• arkadaşlar güya bu hafta moto g ler gönderilecekti.dün abim aradığında verilen cvp '' henüz yurt dışından telefonlar gelmedi'' oldu.acaba tüketici hakem heyetine gitsem mi yoksa bekleyeyim mi bir hafta daha ne dersiniz. motorola müşteri hizmetlerini mi arasam yoksa işlemler hızlanır mı????????
  • enrigue84 kullanıcısına yanıt
    Motorolayı ara. hakem heyetine gitsen iş yine uzayacak oradanda çabuk karar çıkmıyor. bende bekliyorum geçen hafta aradım bu hafta sonuçlanacağını söyldiler gelen giden hiçbirşey yok banada.
  • arkadaşlar bu arada cumartesileri dahilmi işgününe çünkü bende hepsiburada.comdan atrix aldım durup dururken dokunmatiği sapıttı ben direk hepsi burada.coma gönderdim 9 haziranda kargoya verdim 10 haziranda hepsi buradaya ulaştı
    haftaya ayın 3-4ü gibi 20 gün oluyor cumartesileri dahilse eğer
  • bakkal34 B kullanıcısına yanıt
    Evet onlar cumartesi calışmasa bile cumartesi iş günü olarak sayılıyor.

4857 sayılı İş Kanununda açıkça belirtilmiştir. (24 Nisan 2011 tarihinde yapılan değişiklikle şu şekilde düzenlenmiştir; İş Günü: Ulusal, resmî ve dini bayram günleri ile yılbaşı, 1 Mayıs ve pazar günleri dışındaki çalışma günleridir) Sonuç olarak “pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri iş günü olarak kabul edilir.
  • Hypnox H kullanıcısına yanıt
    artık ne yapsak boş yüzsüzlüğün dibine vurmuş adamlar bu haftada geçti haftaya inşallah elimizde olur moto g ler ...
  • enrigue84 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Alışmışlar adamlar keyiflerine göre hareket etmeye arayınca geçiştirmek için bir sürü şey sallıyorlar ama icraat yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: socialworker

Kargo giriş yapıldı ARPA001 19.06.2014 14:56
    Kayıt alındı (319012113) TELESERVICE 23.06.2014 14:29
    Cihaz tamire alındı (319012113) TELESERVICE 23.06.2014 14:33
    Yedek parça bekliyor (319012113) TELESERVICE 23.06.2014 14:33

sizce nasıl sonuçlanır.. teleservise mail gönderdim tamiri mümkün değilse değişim istiyorum şeklinde. cihazınız tamire alınmıştır, yurtdışından yedek parça siparişi verilmiştir. tamiri olur olmaz size gönderilecektir şeklinde cevap verdiler.

Aynı cevabı bana da vermişlerdi, üç beş gün sonra telefonla arayıp Moto G teklif ettiler kabul ettim, 24 gündür hala gelecek !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet ettim artık bu Teleservice denen rezil firmaya ya... Başımdan geçenleri kısaca açıklayayım arkadaşlar.

Beş ay önce dokunmatik arızası nedeniyle cihazı Teleservice gönderdim. 20 gün sonra cihazın yedek parçalarının artık getirilmediği gerekçesiyle ücret iadesi kararı çıkardılar ve benden iban numarası istediler. Ben de gönderdim ama ne gelen var ne giden... Dalga geçer gibi bir ay sonra cihazla birlikte bir evrak gönderdiler iban numarası gönderilmediği için cihaz geri gönderilmiştir diye...

Telefon elime ulaştı ve ben telefonu tekrar gönderdim. 2 Haziranda gönderdiğim telefonu 9 Haziranda anca kayıt altına aldılar ve defalarca arayıp ücret iadesi istememe rağmen yurt dışından yedek parça siparişi verildi cihazınız onarılacaktır yalanıyla beni oyaladılar. Ne hikmetse 20 iş günü dolduğu gün 29 Haziranda teknik servisi aradığımda ücret iadesi kararı çıkardılar. 30 haziranda tekrar kayıt açmışlar cihazınız üst seviyeye transfer edilmiştir diye artık kargoyla nereye gönderiyorlarsa... Teknik servise ulaşamıyorum. Ücret iadesi kararı çıkan cihazı neden üst seviyeye transfer ederler bana mantıklı bir açıklama yapabilecek olan var mı? 2 iş günü doldu ve o iş emrini kapatıp yeni iş emri ile kayıt açmak da neyin nesidir.

NEFRETİMSİN TELESERVİCE

• arkadaşlar dün lanet servisi yine aradım tüketici hakem heyetine gidicem dedim siz bilirsiniz dedi kadın bana bu ne özgüven ya da yüzsüzlük mü demeli beklemekten başka çare yok şikayette etsek 3 ayda sonuç alabiliyoruz zaten . tüketici hep mağdur :(
  • bende yeni cihaz beklerken adamlar ne hikmetse 20. günde cihazı apar topar tamir edip kargoya vermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

bende yeni cihaz beklerken adamlar ne hikmetse 20. günde cihazı apar topar tamir edip kargoya vermişler

ne arızası vardı sizin cihazın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

bende yeni cihaz beklerken adamlar ne hikmetse 20. günde cihazı apar topar tamir edip kargoya vermişler

ne arızası vardı sizin cihazın?

dokunmatiği arızalıydı keşke almasaydım şu motorolayı
  • bakkal34 B kullanıcısına yanıt
    bende ekranı arızalı atrix gönderdim haziranın 18 inde... bakalım ne olacak...
  • wehby W kullanıcısına yanıt
    Çoooook bekleyeceksin hocam Allah sabır versin... Benim bugün 33 gün oldu.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.