Şimdi Ara

motorola atrix internet için uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, telefondan internete girerek özellikle wordpress tabanlı web sitelerimi güncelleyebileceğim bir tel istiyorum. web de sorunsuz gezinmek için flash desteği, işlemci hızı, abartılı büyüklük olmamak kaydıyla geniş bir ekran istiyorum. hem fiyatı hemde özelliklerini göz önünde bulundurarak motorola atrix şuan en güçlü adayım. 2.sırada xperia arc s, 3.sırada ise s2 var.

eğer atrix in istediğim herşeyi karşılayacağını bilsem hiç düşünmeden onu alacağım.
    1- yani web de gezinme için bu tel uygun mu?
    2- ekran hassasiyeti nasıl?
    3- şarj süresi ne durumda?
    4- web 4-5 siteyi aynı anda ziyaret durumunda tel de donma, zorlanma yaşanır mı?
    5- son olarak en önemlisi hb dan alanların yaşadıklarını söylediği bir takım sıkıntılar var forumda. başka sitelerden alabilirim sorun değil. ama problemler kronik olmasın yeter ki.

• slm arkadaşım bende bilgisayar bölümü son sınıf öğrencisiyim kendime hem bilgisayarla alakalı programları çalıştırabilecek güçlü bi cihaz arıyordum.en sonunda MOTOROLA ATRIX ' i almaya karar verdim. 26.09.2012 de ereyon.com dan 665 TL ye MOTOROLA ATRIX i aldım.Cihaz Brighstar garantili kutusundada etiketleri var vodafonunda.
    ilk olarak kutuyu actığımda her şey düzgündü bir tek telefon poşeti kilitli değil normal poşet.Digerleri poşetli ve açılmamıştı.Cihaz poşeti sanırım sürümü 2.3.4 e yükseltildiği için poşeti kilitsiz.Yenilenme konusunu çok araştırdım Cihaz kesinlikle Yenilenmiş değil.ben bu kararı verdim.başka arkadaşların ne düşünüyor bilemem benim cihazım sıfır çiziksiz.şimdi sorulara geçelim.
    1)Cihazda Adobe Flash Player var Tüm siteleri sorunsuz kasmadan açıyor.Cihazda direkizle.net den film izliyorum geceleri,facebook da gezerken youtube den yeni klibleri dinliyorum.Kendi yaptığım web sitelerimi Hafıza kartına atıp index.html yi açıyorum sorunsuz tam ekran site karşıma geliyor.+ olarak Kendi tarayıcısı cok stabil istersen Firefox, Dolphin, Opera Mobile hangisini istiyorsan kur hepsinin ayrı bi özelliği var.
    2)Cihaza 25 Tl Ye IPG ekran koruyucu aldım ve kendim uyguladım.Cihazin dokunmatiğini hiç etkilemedi.Zaten Gorilla Glass 2 ekran var koruyucuya gerek yok ama ben yinede taktım.parmağım ıslak bile sorunsuz algılıyor.
    3)ŞArj durumu android cihazların içinde en iyisi 1930 amperlik bataryası çok çok yetiyor. Mesela evimde WİFİ açık iken kullanım süresine göre 1 ile 1.5 gün rahat gidiyor.
    sadece müzik dinlerken 2 ile 3 gün rahat gidiyor.eğer sadece gelen aramalara ve mesajlara bakarsan eminim en az 4 gün gider.ben okulda bakamıyorum o yüzden 2 ila 3 gün gidiyor. Ama hafta sonları tüm gün Wifi açık oluyor internette geziyorum. 1 gün gidiyor :)
    4)Telefonda nvidia tegra 2 çift çekirdek 1 ghz işlemci 1 GB ram var :) donuyormu demek bu telefona hakarettir :D
    Son olarak cihazı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve hiç bi şikayetim yok bir tek Müzik player da ekolayzer ayarlarını bulamadım. :( onuda Yeni müzik player indirdim android marketten onu kullanıyorum :D

• Teşekkür ediyorum kardeş:) bugün bulabilirsem bir yerlerde incelemek istiyorum. Şekil olarakda hoşuma giderse (ki fotolarda güzel görünüyor) akşama ereyon dan alabilirim. Çünkü forumda mesaj yazan başka arkadaşlarda ereyondan gelen ürünler için sorun yok gibi bir görüş bildirmişlerdi. Belkide diğer sitelerinde hiçbir farkı yoktur ama bir kere kurt düşürdüler içimize :) tekrar teşekkür ediyorum.

Telefonu tecrübe eden arkadaşların başka yorumları varsa bilmek isterim. f/p olarak sanki alternatifsiz gibi geliyor şuan. yanılıyormuyum?
  • hocam ben de bu hafta hb dan aldım kullanıyorum atrixi.. denemek için browser da 5-6 tane sekme açıp her birinde bol flash lı ağır siteleri (haber siteleri merlininkazanı technolabs vs.) açtım ama telefonda hiçbir yavaşlama takılma olmadı üzerine youtube uygulaması ve müzik açtım gene bana mısın demedi maşallah telefon yağ gibi akıyor işlemci-ram fazlasıyla yeterli..
    yani hiç şüphe etmene gerek yok..
    zaten dediğin gibi bu fiyata şu anda daha iyi bir cihaz yok..
  • tarayıcı üzerinden youtube deki videoları izleyemediğimiz doğru mu? yani bunun için mutlaka bir uygulama mı gerekiyor. bunun dışında atrix için 4.0 güncellemesini desteklemeyeceği söyleniyor du forumda. bu yüzden bugün ace 2 alabilirim. atrix den vazgeçtim gibi.
  • Arkadaşım ben o sorunun cevabını vereyim.
    Normalde anroid cihazlar web siteleri mobile versiyon olarak açarlar bu yüzden atrix youtubedeki videoları açmıyor.
    Çözümü
    Kendi Tarayacısında = ilk olarak açın. adres çubuguna about:debug yazalım.bu tarayıcı ayarlarında kullanıcı türünü açıyor normal girerseniz göremezsiniz bunun yazılması şart son ayarlar kısmına girin ve en alta girin Orada UAString olacak ona tıklayıp Desktop (masaüstü) seçin. Böylece telefon siteleri mobile türü yerine masaüstü türünde açar.
    Dolphin Browser= tarayıcımızı açalım >> ayarlar Kısmına girelim >> Özel Aracı >> Masaüstü ( desktop) seçelim. ve buda tamamdır.
    Opera Mobile/mini= tarayıcımızı açalım >>ayarlar kısmına girelim >> Gelişmiş e girelim >> User Agent>>Desktop(masaüstü) seçelim ve tamamdır.

arkadaşlar mümkün olduğunca progromları güncelleyin Adobe Flash player olsun diğer programlar olsun unutmayın.başka sorunuz varsa buyrun sorun :)
    Evet arkadaşlar bu kadar yardımım dokunduysa ne mutlu bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.