Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1300. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12981299130013011302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 20 iş gününü dolduran telefon için bile işlem yapmıyorlar; geçici cihaz için cevap yazmaya bile tenezzül etmez bunlar, o kadar rahatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iptal55

quote:

Orijinalden alıntı: iptal55

yarın 1 hafta oluyor. Parça bekleniyor yazıyor. Sonuç gelmeyecekmi şimdi teleserviceden ? Telefonda hep telesekreter bunlara nasıl ulaşabilirim ?
    Ayrıca değişim ya da iade alan arkadaşlar nasıl aldılar yardımcı olabilirler mi ?

beyler 10 gün oldu göndereli telefonu ? Hb'den aldım ama hb bana bize gönderirseniz uzun sürer direk siz gönderin deyince ben kendim gönderdim. Zaten garanti bitiyordu telefonun 10-15 gün garantisi kaldı. Ne yapmamı önerirsiniz ?

Ayrıca teleservis ile nasıl görüşüyorsunuz telefonlar hep telesekreter ?

cihazları saymayı başlayınca 4'e basın

• 12 Ağustosta HB ye gönderdiğim atrıx için bugün para iadesi hb tarafından yapıldı
  • hb den aldığınız atrıxı arızlannlar hiç düşünmeden hb ye göndersin teleservisle falan uğraşmasın
  • arkadaşlar ayın 5 inde elden ankara necatibeydeki teleservice e teslim ettiğim cihaza internetten baktığımda ilk gün kayıt başlatıldı yazıyordu ve yanında 5 eylül yazıyordu. bugün baktığımda kayıt alındı yazısının yanında 8 eylül yazıyor.üçkağıt değil mi bu ? 20 iş gününü 5 inden sonra mı 8 inden sonra mı hesaplayacağım?
  • Atrix Telefonumu düşürdüm ve camı kırıldı. dokunmatik çalışıyor. Daha garantisi bitmedi ama 500-750 civarı yeni akıllı telefon alıcam. Sizce ne almalıyım.
    İncelediklerim
    Victor P1
    Asus Zenfone 5
    Fly Int459
    Turkcell T50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masolak -- 9 Eylül 2014; 2:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genç1282

arkadaşlar ayın 5 inde elden ankara necatibeydeki teleservice e teslim ettiğim cihaza internetten baktığımda ilk gün kayıt başlatıldı yazıyordu ve yanında 5 eylül yazıyordu. bugün baktığımda kayıt alındı yazısının yanında 8 eylül yazıyor.üçkağıt değil mi bu ? 20 iş gününü 5 inden sonra mı 8 inden sonra mı hesaplayacağım?

teslim ettiginiz gunu baz alacaksiniz, garanti belgelerinde "teknik servise ulastirildigi gun baslar" gibisinden bir ibare var cunku. size verdikleri kagitta o gunun tarihi yaziyordur zaten ordan kanitlarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

arkadaşlar ayın 5 inde elden ankara necatibeydeki teleservice e teslim ettiğim cihaza internetten baktığımda ilk gün kayıt başlatıldı yazıyordu ve yanında 5 eylül yazıyordu. bugün baktığımda kayıt alındı yazısının yanında 8 eylül yazıyor.üçkağıt değil mi bu ? 20 iş gününü 5 inden sonra mı 8 inden sonra mı hesaplayacağım?

teslim ettiginiz gunu baz alacaksiniz, garanti belgelerinde "teknik servise ulastirildigi gun baslar" gibisinden bir ibare var cunku. size verdikleri kagitta o gunun tarihi yaziyordur zaten ordan kanitlarsiniz.

teşekkürler :D 20 iş günü dolunca teleservice i arayıp ücret iadesi istediğimi mi söylemem gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: masolak

Atrix Telefonumu düşürdüm ve camı kırıldı. dokunmatik çalışıyor. Daha garantisi bitmedi ama 500-750 civarı yeni akıllı telefon alıcam. Sizce ne almalıyım.
    İncelediklerim
    Victor P1
    Asus Zenfone 5
    Fly Int459
    Turkcell T50

Dokunmatiğini satmayı düşünürseniz haber verir misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler :D 20 iş günü dolunca teleservice i arayıp ücret iadesi istediğimi mi söylemem gerekiyor

Tabi tabi, teleservice 21. gün para iadenizi yapar zaten.

Hocam kusura bakma da geçmiş olsun. Ben iki aydır başaramadım, inşallah sen yaparsın.

Hepsiburada.com denen kan emiciler de en sonunda "hakem heyetine git" dedi.

• quote:

quote:

quote:

yukarida yazan arkadas hakli, 20 isgunu dolunca hakem heyetine gidin ve yerine gore 6-7 aya kadar beklemeyi goze alin. teleservice ya da motorola tr ile gorusmenin zerre faydasi olmuyor bosuna sinir harbi. en temizi sikayet, gecte olsa %100 etkili.

• Arkadaslar rootlu telefonum var, şuan aşırı kasıyor yani menü geçişleri felan sanarsınız 256 mb rami olan bir cihaz. Custom rom atmayı denedim ama beceremedim. Ne yapmalıyım servise yollasam rootlu oldugu için para isterler, şehiriçinde biryerlere versem yapabilirler mi acaba ? Aslında ben kendimde yapabilirim de bilgiler ve dosyalar çok eski stabil rom felan bulamıyorum. Yardımcı olacak var mı bu konuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxu

quote:

Orijinalden alıntı: masolak

Atrix Telefonumu düşürdüm ve camı kırıldı. dokunmatik çalışıyor. Daha garantisi bitmedi ama 500-750 civarı yeni akıllı telefon alıcam. Sizce ne almalıyım.
    İncelediklerim
    Victor P1
    Asus Zenfone 5
    Fly Int459
    Turkcell T50

Dokunmatiğini satmayı düşünürseniz haber verir misiniz?

Telefon Sahibinden . com da satışa çıkardım zaten. 200,00 TL dokunmatiği çalışıyor.
  • geçen ayın 18inde HB ulaşan atrix için bugün itibariyle para iadesi çıkmış. Hesabıma çek olarak yansıtmışlardı HB hesabımdan iban numarası girdim parayı hesabıma geçecekler. Atrixlede maceramız burada son buldu.

Telefonun ekranında bazı bölgelerde renkler farklı çıkıyordu dokunmatik bazen sapıtıyordu. birde benim ses karşıya çok az gidiyordu.
  • Sarj suresinden cok memnunum.Huseyin hocamdan allah razi olsun. 10 numara oldu neutrino rom..
     ◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► ◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ►

• meraba elimde bir motorola artrix var usb kablosuyla pcye bağladım ama pcteleffonu görmüyor telefonsa sadece şarj oluyor herhangi bi seçenek yok ne yapabilirim telefondaki görüntüleri atıcam başka nasıl atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Sarj suresinden cok memnunum.Huseyin hocamdan allah razi olsun. 10 numara oldu neutrino rom..
     ◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► ◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ►

Güle güle kullanın hocam başka romlarda yükleyebilirsiniz görsellik vs. açısından zip dosyasını hafızaya atın cwm den yükleyin bu kadar :)

• arkadaşlar serviste 20 günlük süre doldu. şimdi yasal yollara başvuracağım istanbuldayım.

tüketici mahkemesine mi yoksa tüketici hakem heyetine mi başvurmam gerekir bilgi verebilir misniz?
    daha önce bu yolu izleyen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

hangi evraklar ile gitmemiz gerekir. fatura ve ekran serviste beklediğine dair ekran görüntüsü yetermi olur mu acaba?
  • Arkadaşlar elimde orjinal Atrix şarj aleti, masa üstü dock ünitesi ve bir adet deri kılıf bulunuyor. İhtiyacı olan arkadaş varsa benimle iletişime geçebilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_93705546/f_//tm.htm#93705546
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

arkadaşlar serviste 20 günlük süre doldu. şimdi yasal yollara başvuracağım istanbuldayım.

tüketici mahkemesine mi yoksa tüketici hakem heyetine mi başvurmam gerekir bilgi verebilir misniz?
    daha önce bu yolu izleyen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

hangi evraklar ile gitmemiz gerekir. fatura ve ekran serviste beklediğine dair ekran görüntüsü yetermi olur mu acaba?

Tüketici heyeti, bağlı bulunduğun ilçenin kaymakamlığında olur genelde, ürünün faturasının fotokopisi, servise verdiğini gösteren belge/belgeler. bir de hepsi yapıyor mu ama sorununun ne olduğunu ve ne istediğini açıkladığın bir dilekçe, bizimkinde hazır var onu dolduruyorsun ama sen istersen yine de printer varsa bastır 2 nüsha. (şikayet eden, ad soyad adres, şikayet edilen ad soyad adres , tc kimlik numaran vs de bulunmalı dilekçede)

bizdeki ikişer adet istedi her belgeden, senin de çok fotokopi masrafın olmayacaksa ikişer tane ile gitmeni öneririm.

• 
Sayfa: önceki 12981299130013011302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.