Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suicide

cihazdan bende 2 tane aldım zamanında, biri hala kullanılıyor garantisi bitmek üzere ve nazar değmesin sorunsuz. diğeri de aslında benim hatamdan dolayı ekran sorunu yaşadı ve tamir süresi dolduğu için para iadesi oldu.

tamir süresi geçtiği için nasıl iade oldu anlatırmısın ? hakem heyetine mi gittin yoksa telefonla hb'yi felan mı aradın ? Benimde tamir süresi dün doldu yarın arayacağım hb'yi felan sonra hakem heyetine gideceğim. Arkadaşın yazdığı dilekçeyi yazıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: socialworker

T.C.
    .............. KAYMAKAMLIĞI
    TÜKETİCİ SORUNLARI HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞINA

26/09/2012 tarihinde ........ isimli e-ticaret sitesinden (52297303) sipariş numarası ile (..............) İmei kodlu Motorola Atrix marka cep telefonu aldım. Bir süre sonra telefonumda meydana gelen arızalar nedeni ile resmi servisi olan Arvato Teleservice isimli firmaya telefonumu kargo yolu ile gönderdim. İlgili firmaya ulaşan telefonum 05/08/2014 tarihinde (AN1105795) iş emri ile kayda alındı. O tarihten itibaren telefonum ilgili serviste yedek parça beklemektedir.
    20 günü aşan servis süresi ve yaşadığım mağduriyetin halen devam ediyor olması sebebi ile garanti şartlarını yerine getiremeyen ithalatçı firma Brightstar Telekominikasyon ve Dağıtım Ltd.Şti'nin tarafıma para iadesi veya birebir ürün değişimi yapması yönünde karar verilmesini arz ve talep ederim. 17/09/2014

altıan ad soyad adres tel yazarsın..fatura fotokopisi, kargo fişi varsa kargo fişi, dilekçe, teleservice servis hareketlerini içerek sayfanın çıktısı yeterli, garanti belgesi elindeyse onu da gönderebilirisin.

teşekkürler aynısını 2 tane yazıp yarın gideceğim Teleservis kayıtında telefon ayın 26'sın giriş yapıldı. 28'inde Tamire alındı ve parça bekliyor yazıyor. Sanırım 20 günlük süre doldu dimi ?

• iptal55 kullanıcısına yanıt
    genelde hep ayni sorular soruluyor, 1-2 sayfa oncesine de goz atilsa daha cabuk yanit bulunur aslinda.
    neyse, hakem heyetinden karar cikartarak iade aldim yoksa ne teleservice ne de hb kendiliginden iade yapmak gibi bir egilim icinde degildi. baya bir kavga dovus (mecazi anlamda) yasadim servisle ve motorola tr ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

quote:

Orijinalden alıntı: maxu
    20 iş günü tamir süresi geçerse değişim veya para iadesi talebinde bulunabilrsin.

Teşekkürler cevap için fakat bu kısmı tam anlayamadım. Ben kargoya verdim ürünü hepsiburadaya gitti. Hepsi burada teslim aldığı gün mü başlıyor bu 20 iş günü yoksa hepsiburada servise verdikten sonra mı başlıyor bu süreç ki servise verdikleri tarihi hburadamı bildirecek bana?
    Teşekkürler.

Garanti belgesinin üzerinde servise teslim edildikten sonra 20 gün diye bir ibare var, servis teslim alınca başlar diye düşünüyorum. Ben muhatabınız hb.com olsun diye direkt oraya gönderin dedim. teleservise kendiniz gönderirseniz hb.com teleservisle görüşmenizi istiyor, kendileri yardımcı olmuyor.

• Arkadaşlar ben telefonu 16 Ekim 2012 tarihinde aldım ancak garanti belgesinde, '' Garanti süresinin bitiş tarihi olarak 8 Eylül görünüyor ''

Böyle bir şey olabilir mi? Ben telefonu vermeden garantisi başlarsa bu bir haksızlık olmaz mı? Ben şimdi bugün hb ye gönderiyorum telefonu, tutup da bana garantisi geçmiş diyebilirler mi? Kapı gibi sipariş tarihim var 16 ekim diye... 24 ay değil mi bunun garantisi niye 8 eylülde bitsin?
  • akif2780 fatura tarihi geçerlidir.
    aldığın tarihten itibaren başlar diye düşünüyorum. ancak yine de bi mevzuata bakmak lazım.
  • Kargo giriş yapıldı ARPA001 15.08.2014 11:01
    Kayıt alındı SARAC02 19.08.2014 11:24
    Yedek parça bekliyor OZDE004 19.08.2014 12:17

bu şekilde beklemede olan ATRİX'im için bu sabah itibariyle tüketici hakem heyetine başvurdum.

burada EREYON.COM.TR den alındığını,
    TELESERVİCE servise gönderildiğini
    ve BRIGHSTAR dan şikayetçi olduğumu belirttim ama

MUHATAP OLARAK BRIGHSTAR ı almakla doğru mu ettim acaba. (önceki sayfalarda verilen örnek dilekçede bu şekildeydi)

malum bi 8-9 ay bekleyeceğiz galiba sonuçlanana kadar boşu boşuna beklemeyelim...
  • beyler atrix için kitkat'ın güncel linklerini verip kısaca anlatabilir misiniz?
  • Arkadaslar atriximde bi sıkıntı var yardim ederseniz sevinirim telefonda kişiler yada çagri kaydindaki isimlerin karşısındaki arama tuşuna bastığımda hemen arama yapmiyo bi kaç kere basiyorum yaklasik 1-2 dakika sonra bi bakiyorum kendiliğinden ariyo Bunun sebebi nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim23

Arkadaslar atriximde bi sıkıntı var yardim ederseniz sevinirim telefonda kişiler yada çagri kaydindaki isimlerin karşısındaki arama tuşuna bastığımda hemen arama yapmiyo bi kaç kere basiyorum yaklasik 1-2 dakika sonra bi bakiyorum kendiliğinden ariyo Bunun sebebi nedir acaba

Telefonu fabrika ayarlarına dönderdiğinizde açılışta motobluur hesap etkinleştirmenizi isteyecek onu kurmazsanız sorun ortadan kalkar
    Fabrika ayarlarına dönmeden olur mu onu bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genç1282

atrixten hiç asus zenphone 5 e geçen oldu mu ? şarj süresinde(yani ekran süresi farkı çok mu? bataryası az geliyormu?) çok fark var mı?

burda söylediği kadarıyla 1 gün dayanıyor. o açıdan atrix'le aynı (atrix'in stock romla 3-4 hatta 5 gün dayandığına şahit oldum ama custom romlarla imkansız). güç tasarrufu programını övmüşler belki biraz daha arttırabilir şarj ömrünü.

tekrar soruyorum, atrix için kitkat rom'un linklerini verip kısaca anlatabilecek biri var mı?

• hakan_80 kullanıcısına yanıt
    doğrudur fabrika ayarlarına dönüp motblur kurmadan tekrar kurulumu yaoarsanız sorun ortadan kalkar. hatta bununla birlikte telefonun açılış süresinin de kısaldığını göreceksiniz.

bende de bu sıkıntı olmuştu.
    ancak daha sonra neden böyle yollara başvuruyorum ki telefon hatalı ben idare etmeye çalışıyorum dedim ve sorun çıkarması için rehberde arama yapmaması için motoblurlu kurdum.(amacım iade etmekti)
    ve bir daha aynı hatayı yapmadı hala taş gibi çalışıyor namussuz...

bi de bu var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afanesavo -- 22 Eylül 2014; 10:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

Kargo giriş yapıldı ARPA001 15.08.2014 11:01
    Kayıt alındı SARAC02 19.08.2014 11:24
    Yedek parça bekliyor OZDE004 19.08.2014 12:17

bu şekilde beklemede olan ATRİX'im için bu sabah itibariyle tüketici hakem heyetine başvurdum.

burada EREYON.COM.TR den alındığını,
    TELESERVİCE servise gönderildiğini
    ve BRIGHSTAR dan şikayetçi olduğumu belirttim ama

MUHATAP OLARAK BRIGHSTAR ı almakla doğru mu ettim acaba. (önceki sayfalarda verilen örnek dilekçede bu şekildeydi)

malum bi 8-9 ay bekleyeceğiz galiba sonuçlanana kadar boşu boşuna beklemeyelim...

malesef yanlış yapmışsın. he belki bu şekilde de işin görülür ama, o mesaja da alıntı yapmıştım, brightstarı değil, satın aldığınız yeri şikayet edeceksiniz diye, ki thh deki çalışanlar da bu şekilde yönlendirmeliydi seni.

• dostlar teleservice gönderdiğim ürünü geri istedim 30 gün olmuştu şuan ürün elimde ben satın almadığım için hepsiburada ya gönderirsem iade işlemi fatura sahibine yapılırmış bu konuda yardım edebilecek var mı tekrar teleservice yollayıp thh ye gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackieChan

dostlar teleservice gönderdiğim ürünü geri istedim 30 gün olmuştu şuan ürün elimde ben satın almadığım için hepsiburada ya gönderirsem iade işlemi fatura sahibine yapılırmış bu konuda yardım edebilecek var mı tekrar teleservice yollayıp thh ye gitmeyi düşünüyorum

iyi de 30 gün olmuş ürünü neden geri istedin ki ? fatura senin değilse sorun çıkabilir, ama aldığın kişinin hb hesabını biliyorsan o da işini görür. hb üyelik adresine çek tanımlıyor ama onu da kullandırtmıyor, ücret iadesi için hesap numarası istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim23

Arkadaslar atriximde bi sıkıntı var yardim ederseniz sevinirim telefonda kişiler yada çagri kaydindaki isimlerin karşısındaki arama tuşuna bastığımda hemen arama yapmiyo bi kaç kere basiyorum yaklasik 1-2 dakika sonra bi bakiyorum kendiliğinden ariyo Bunun sebebi nedir acaba

Telefonu fabrika ayarlarına dönderdiğinizde açılışta motobluur hesap etkinleştirmenizi isteyecek onu kurmazsanız sorun ortadan kalkar
    Fabrika ayarlarına dönmeden olur mu onu bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olur

Telefonumda motoblur kurulu değil

• yahu arkadaş ne illet bir servismiş bunlar. telefonsuz kaldığımıza mı yanalım o kadar para verip sıkıntı çektiğimize mi.
    hızlıaldan bu ürünü alıpta para iadesi alan var mı 1.5 aydır telefon serviste. hızlıal umursamıyor oyalayıp duruyor.
  • kimsenin yardımı olmadı ama kitkat'ı yüklemeyi başardım. isteyen olursa anlatırım.

kamera dahil her şey sorunsuz görünüyor. sanırım sadece wifi ve 3g'yi aynı anda açık bırakırsanız rastgele rebootlar yapıyomuş cihaz. onun dışında bi problemi yok.

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ►

ayrıca telefon antutu'da ilk defa 5 haneli skor almış oldu. daha önce motorola atrix'le 5 haneli skor alan görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarchy guy -- 26 Eylül 2014; 22:30:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anarchy guy

kimsenin yardımı olmadı ama kitkat'ı yüklemeyi başardım. isteyen olursa anlatırım.

kamera dahil her şey sorunsuz görünüyor. sanırım sadece wifi ve 3g'yi aynı anda açık bırakırsanız rastgele rebootlar yapıyomuş cihaz. onun dışında bi problemi yok.

Hocam bir kaç gün kullandıktan sonra şarj durumu, kitlenme veya diğer artı eksileri ile ilgili yorum yazar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

quote:

Orijinalden alıntı: anarchy guy

kimsenin yardımı olmadı ama kitkat'ı yüklemeyi başardım. isteyen olursa anlatırım.

Hocam bir kaç gün kullandıktan sonra şarj durumu, kitlenme veya diğer artı eksileri ile ilgili yorum yazar mısın?

tabi.

bu arada 3g ve wifi birlikte denedim, hiç sorun yok. xda'da öyle bi sorun olduğunu yazmışlardı ama bende olmadı. sanırım o postlar v1 sürümüyle ilgiliydi, ben v2'yi yükledim.
    bir de ekran kapatma animasyonunu stock romdaki gibi tüplü televizyon animasyonu yapmışlar (stock romdakinden biraz farklı). çok hoşuma gidiyordu, farkedince baya sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarchy guy -- 22 Eylül 2014; 23:27:04 >

• 
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.