Şimdi Ara

motorola atrix mi htc incredible s mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kısmetse önümüzdeki hafta ilk android telefonumu alacagım.max 1000tl vermeyi düşünüyorum.önceliklerim : skype/tango üzerinden görüntülü görüşmek, internet sitelerinden online film/dizi izlemek.bu sebeple önde kamerası olan, en az 4 inç parlak ekranlı (xperia neo v hiç parlak değildi örneğin.) bir telefon istiyorum. bayadır araştırıyorum ve şu an bu iki telefon arasında kaldım.incredible s'in ekranına hayran kaldım fakat atrix'in de özellikleri üstün.esasen problemim atrixin ekranını görememiş olmam.ne derece canlı ve parlak oldugunu bilemiyorum.görüşlerinizi ve varsa bu telefonlar dışında tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 1000 TL'ye Galaxy R bulabilirsin almanı tavsiye ederim ve bahsettiğin telefonlardan daha iyidir.
  • atrixin parlak olmadığı söyleniyor,karşılaştırma videolarına bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterElodin -- 27 Temmuz 2012; 2:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atrix.
  • http://cep-telefonu.gittigidiyor.com/cep-telefonu-cihazlar?k=samsung+galaxy+s+2

1000 tl altına kadar düşmüş düşün derim

eğer dediğin 2 modelde ısrarlıysan atrix açık ara önde
  • cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.sanırım bu iki telefon dışında başka seçeneklere yöneleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbyrk

cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.sanırım bu iki telefon dışında başka seçeneklere yöneleceğim.

Ace 2 tavsiye ederim
  • İkisi de güncelleme konusunda bi adım geride kalan telefonlar şuan yeni seri telefonlara yönelin derim ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.