Şimdi Ara

Motorola Atrix mi LG E612 OPTIMUS L5 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler çok kararsız kaldım.. Donanım yönünde motorola atrix şahane ama stabil bir custom rom var mı ? offical update gelecek mi bilemiyorum.. LG E612 ise orta seviye bir donanım ama en güncel yazılımları kullanıyor... Öneriniz fikriniz nedir ? Motorola için stabil romlar var mı ? Bugsız..

Teşekkürler

• Beyler cevaplayacak yok mu ?
  • soru mu bu kesinlikle atrix güncellemesi flan önemli değil istediğin her türlü app çalışıyor zaten ekran çözünürlüğü ve dahili hafızayı kıyasla gene atrix hayırlı olsun
  • lg nin ekran çözünürlüğü atrix in yarısı kadar, rami yarısı kadar, hafızası çeyreği kadar, işlemcisi haakeza...bir tek dizaynı hoşuma gitti ama bu zamanda bir çöp için f/p den daha önemli birşey olamaz kanımca...
  • güncel yazılımları bu kadar önemli kılan şey ne onu anlamadım.Şimdiye kadar güncel olmayan android sürümüm yüzünden yükleyemediğim program yada oynayamadığım oyun olmadı...
  • Çok teşekkürler arkadaşlar bilgilendirme için.. Atrix bana hayırlı olsun :))
  • atrixi seçtiğine pişman olmazsın bu telefon yerine ama yeni jb ler gelirken senin öylece kalman içinde bir burukluk oluşturur mu bilemem ben de atrix düşünüyorum hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy A50
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atrix
  • resmi güncelleme Atrix'e gelmeyecek halihazırda ICS ve JB romlar mevcut ama bazı özellikler çalışmıyor
    Atrix'e yeni bir kernel yapıldı. çok uzun olmayan bir zaman diliminde bu kernelle umarım stabil bir rom çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

resmi güncelleme Atrix'e gelmeyecek halihazırda ICS ve JB romlar mevcut ama bazı özellikler çalışmıyor
    Atrix'e yeni bir kernel yapıldı. çok uzun olmayan bir zaman diliminde bu kernelle umarım stabil bir rom çıkacak

Uzun zamandır android kullanıyorum xda üzerinde baktığıma göre çok yakın zamanda port edilmiş yeni kerneller ile sabit romlar gelecek.. Turkcell T10 için bile neler yapıldı bu cihaza hayli hayli yapılır.. Ki ubuntu mobile de sunulacağı söyleniyor bu telefon için.. Hiç olmadı 2.3.7 bile kullansam yeterli.. 4.0'ın desteklediği tüm uygulamalar 2.3'de de var.. 4.0'ın tek artısı güncel driver ve daha performans olabilir ama onun dışında makina gerçekten iyi...

• ben bazı calızmayan hatta yuklenmeyenlerle karsılastım fakat sorun degil genede w7 varken xp kullanıyormus gibi bir durum var neyseki 3.1 imdadımıza yetisecek galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelom89

Evet beyler çok kararsız kaldım.. Donanım yönünde motorola atrix şahane ama stabil bir custom rom var mı ? offical update gelecek mi bilemiyorum.. LG E612 ise orta seviye bir donanım ama en güncel yazılımları kullanıyor... Öneriniz fikriniz nedir ? Motorola için stabil romlar var mı ? Bugsız..

Teşekkürler

Hiç düşünme matrix . Lg L5 te pikselleri sayabilirsin o derece iğrenç bir görüntü var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.