Şimdi Ara

motorola atrix mi yoksa xperia sola mı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim al alma diyen yok ama İphone benzemye çalışıyo anca biraz düzeltti kendini Samsung Galaxy 3 güzel o alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kawastr TR

Kardeşim al alma diyen yok ama İphone benzemye çalışıyo anca biraz düzeltti kendini Samsung Galaxy 3 güzel o alınabilir

600 tl kadar bu ikisş gibi telefon varmı
  • Sola varken dıgerı abes,atrıxlerın cogunun boardu kullanılmıs tekrar eldem gecmıs teller haberın olsun sonra servısten cevap gelımce bu satırları okur ah vah demeysın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arakadaş herkez kendi telefonunu savunuyo xbox 360 ps3 olayına döndü bu iş
  • atrix in içine harika donanım koymuşlar fakat görünüm menüler vb. felaket.ayrıca ekranı bu seviye telefonlar içinde en kötüsü sayılabilir.ayrıca motorola nın türkiye den çekilmiş olduğunu unutma.sana tavsiyem galaxy ace 2 yi düşün.100 lira daha fazla verirsin ama android 4.1 kullanırsın önümüzdeki aydan itibaren :D hatta sızıntısı da çıktı fakat korkudan yükleyemiyorum...
  • bence sola kamerası yeter
  • atrixte radyo yokmuş.
  • atrix
  • Al sola yi vur gec arkana bakma.

• Sony Xperia Sola
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeko22

atrix in içine harika donanım koymuşlar fakat görünüm menüler vb. felaket.ayrıca ekranı bu seviye telefonlar içinde en kötüsü sayılabilir.ayrıca motorola nın türkiye den çekilmiş olduğunu unutma.sana tavsiyem galaxy ace 2 yi düşün.100 lira daha fazla verirsin ama android 4.1 kullanırsın önümüzdeki aydan itibaren :D hatta sızıntısı da çıktı fakat korkudan yükleyemiyorum...

Bu atrix'in ekrani muadillerine göre kötümü? Atrix'i bende almayı düşünüyorum ama önce görüp incelemek lazım gibi duruyor.

• Bende almayı düşünüyordum ki radyo yokmuş atrixte
  • Ben Atrix derim şuan kendimde atrixlere bakıyorum fakat Atrixlerde refurbished olayı çıkmış bazı telefonlarda.Youtubede videolarını koyanlar olmuş.Aslında çok güzel iyi bir telefon almayı düşünüyorum fakat şu olaydan sonra soğudum açıkçası emsalleri yaklaşık olarak 900-100 tlye satılırken şuan çoğu sitelerde 500-600 lira olması şüphelendirici.Fakat refurbishedi çoğu insan kötü algılıyor ama biraz mantıklı düşünürsek cihazın sorunlarından dolayı tamir görüp satılmasıdır ki cihazda herhangi bir sorunda olacağını düşünmüyorum, ayrıca refurbished illa tamir görmüş demek değildir.Ambalaj yırtığı ya da hatası,yazılımsal hatalar da aynı kategoriye girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 18 Şubat 2013; 21:10:45 >
  • Atrix ile Sola'yı kıyaslamak Audi ile Opel'i kıyaslamaktan farksız. Opel de iyi ve kaliteli bir marka piyasada ama Audi ondan daha üst seviye.Ram,Dahili hafıza,ekran çözünürlüğü ve görüntü netliği farkından dolayı Sola daha zayıf bir ürün.İlla Stabil 4.x Android çalışan bir cihaz istiyorsan S3 mini alabilirsin 140-150 tl daha fazla verip.Çözünürlük ve netlik olarak biraz daha düşük ama dahili hafıza ve ram olarak daha üst seviye.ARadığın özelliğe göre seçim yapılabilir tabi.Karşılaştırma linkleri aşağıda.Bakıp kendin karar ver.Genel ortalamaya göre Atrix yine önde iki telefona göre de :) Atrix > S3 mini >= Sola [ S3 mini ile Sola arasında net bir karar veremedim,aradığın özelliğe göre biri diğerine daha üstün gelebiliyor :) ]

http://kiyas.la/en/cell-phone/compare/Motorola-ATRIX-vs-Sony-Xperia-sola

http://kiyas.la/en/cell-phone/compare/Motorola-ATRIX-vs-Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini

http://kiyas.la/en/cell-phone/compare/Sony-Xperia-sola-vs-Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini

• off kararsız kaldım ya...
  • Bende senin gibi arasında kalmıştım.2 sininde sorunları var önemli.Bende bütçeyi biraz artırıp Xperia P bakmaya başladım.Soladaki çoğu sorunlar giderilmiş,jb gelcek ve 16 gb hafızası bana yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimrevivo

Bende senin gibi arasında kalmıştım.2 sininde sorunları var önemli.Bende bütçeyi biraz artırıp Xperia P bakmaya başladım.Soladaki çoğu sorunlar giderilmiş,jb gelcek ve 16 gb hafızası bana yeter.

evet bende xperia p bakmaya başladım güzel telefon tek kotu yanı bataryası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.