Şimdi Ara

Motorola atrix OTG kablo yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni OTG kablo aldım fakat usb, mause bağlayamıyorum. driver gibi birşeymi yüklemem lazım bi yardımcı olurmusunuz

• anlatığım kadari ile adaptörlü bi usb hub daha lazım bana :(
    peki bunu daha ucuza nasıl hallederim. adaptörlü hubların hepsi en az 25 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvar125

anlatığım kadari ile adaptörlü bi usb hub daha lazım bana :(

başka yolu yok. atrix te otg yok zaten bildiğim kadarıyla flash bellek dahi tanımıyormuş. telefon usb aygıta güç sağlayamıyor bu yüzden en azından adaptörlü bir hub alman lazım. eğer etkin bir şekilde pc gibi kullanmayı düşünüyorsan burada 50 lira civarında dock satanlar var, daha kullanışlı olur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkaar

quote:

Orijinalden alıntı: canvar125

anlatığım kadari ile adaptörlü bi usb hub daha lazım bana :(

başka yolu yok. atrix te otg yok zaten bildiğim kadarıyla flash bellek dahi tanımıyormuş. telefon usb aygıta güç sağlayamıyor bu yüzden en azından adaptörlü bir hub alman lazım. eğer etkin bir şekilde pc gibi kullanmayı düşünüyorsan burada 50 lira civarında dock satanlar var, daha kullanışlı olur...

orası neresi? 50 tl vermem bi docka ama adam akıllı dock satan malesef bulamıyorum. teşekkürler yorum için.. birde normal huba elektrik nasıl verebilirim 5v luk usb girişli bi fişim var

• Böyle bir kablo alsak Atrix ile OTG çalışır mı?

http://www.ebay.com.my/itm/Micro-USB-Host-OTG-Cable-USB-power-Samsung-S2-i9100-S3-i9300-i9220-i9250-/200903823851?pt=PDA_Accessories&hash=item2ec6cd11eb

Bu kablo için OTG yaparken cep telefonunu şarj eder diye yazıyor ama Atrix gibi OTG ile USB belleğe güç vermeyen telefonlarda USB belleğe güç de verir mi acaba?
  • Bunun gibi işlemler için dock aygıtı yapmış adamlar, uğraşmaya gerek var mı 30-40-50 tlden dock satanlar vardı forumda.Webdock özelliğiyle telefonu pc gibi kullan, klavye mouse bağla flash disk harici disk bağla atrix için bulunmaz nimet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatmış oldum ama atrix i android 4.0 a rom larsak yine de bu cihaz ile sadece usb bellek çalıştıramaz mıyız

Motorola atrix OTG kablo yardım !!
  • dock varya atrixin zaten
  • rebushed olmayan ürünlerde dock çıkmıyor. otg kabloya elektirik vererek hallettim. yanlış hatırlamıyorsam kırmızı ve mavi kablo onları 5 v luk bi adaptore bağlıyorsunuz oluyor ama sağlıklı değil.
  • canvar125 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi için
  • Atrix OTG desteği yok ama DOCK ile istediğin şeyi bağlayabiliyorsun...

Birde adaptörlü USB çoklayıcı + OTG kablo kullanırsan yine otgyi çalıştırabiliyorsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.