Şimdi Ara

Motorola'dan Droid Pro; Zeki robot, artık daha profesyonel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında 1 yaşına basacak olan Droid ile büyük çıkış yakalayan ve özellikle Amerika'da Android'li cihazların yaygınlaşmasında büyük rol sahibi olan Motorola, iş ortağı Verizon ile birlikte Droid ailesinin yeni üyesini duyurdu. "Droid Pro" isminin verildiği akıllı telefon, dahili QWERTY klavyesiyle ve "Business Ready" özelliğiyle kurumsal kullanıcıları hedef alan ilk Android'li telefon olarak dikkat çekiyor.

Telekomünikasyon devi Motorola, Droid Pro'da yer verdiği CDMA/GSM yongasıyla birlikte Verizon kullanıcıların 200'ü aşkın ülkede Droid Pro'u aktif olarak kullanmalarına imkan veriyor. Bu özelliğiyle 1,2GHz saat hızında çalışan kardeşi Droid 2 Global'ı andıran Droid Pro, diğer donanımsal özellikleriyle bir diğer kardeşi Droid 2'i andırıyor. Gücünü 1GHz'lik işlemcisinden alan Droid Pro, Android 2.2 işletim sistemiyle gelirken; üzerinde 5 megapiksel çözünürlüğünde çekim yapabilen otomatik netlemeli kamerası ve çift LED flaşa da yer verilmiş.

Yakın zamanda Verizon'un mağazalarında satışa sunulacak olan Droid Pro'nun satış fiyatıysa, raflardaki yerini almasına kısa bir süre kala açıklanacak.

• Vallahi çok güzel görünüyor. Blackberry ve Nokia Exx rahatlığını arayanlara güzel bir ekranla birlikte..

Bir de Türkiye'ye gelebilse..
  • Şuna birde yüksek çözünürlüklü ekran, güzel bi ekran hızlandırıcı, bir de kaliteli ses çipi koysunlar almayanı ... (Sadece kendimi kastettim, döverler anlamında)

Kendime cevap vereyim. Az önce ekran çözünürlüğünü öğrendim ve ben almayım, alana da mani olmayım. Normal telefonmuş meğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grader -- 7 Ekim 2010; 16:52:51 >
  • adroid olmasa motorola ne yapardı acaba??? on sene önceki telefonlarında mesaj yazmak için menüde akla karayı seçerdik..
  • Valla iş için harika bir telefon. Blackberry'nin pabucunu dama atamasa da epey bir ter attırır. Özellikle push mail olayı çok iyiymiş.
  • Türkiyede Motoralanın hala kapaklı o zavallı modelleri olmakta,bu yeni nesin Androidli telefonlar malesef yok yasal yollarla...bunlarında geleceğini düşünmüyorum...Sony Ericsson'da getirmiyordu ama artık Sony Ericsson geliyor darısı...Moto'nun basına...
  • kafam karıştı bu telefon şimdi dokunmatık mi yoksa normal mi normalse yön tuşları nerede dokunmatıkse altta tuşların ne işi var garip bişe

iyi özelliği 1.2 ghz olması başka bir halta benzemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu bu telefon hd video çekemiyo galiba..çekse direk alırdım:D
    hd video olayını bi netleştirir misiniz?

@asprin: anlaşılması çok zor olmasa da açıkliim, telefonun ekranı dokunmatik, yönlendirme ordan, yani yön tuşuna gerek yok:)
    ekran çok büyük olmadığı için de yazı yazma kolaylığı açısından klavye koymuşlar bu şekilde:) lütfen anlamadığın şeyleri bu kadar kolay kötüleme;)
  • Sağlam ve güven verici görünüyor..
  • Bu teli çok merak ediyrm inşallh en yakın zamansa çıkar incelerz.
  • bu telefonu kullanan var mı arkadaşlr
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayucuzal

bu telefonu kullanan var mı arkadaşlr

Ben kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

Ben kullanıyorum.

peki memnunmusun her özelliğini sorunsuz kullanabiliyormsn herhangi bir skntısı varmı yardmcı olrsan sevinrm
  • quote:

Yaziyi dikkatli okursan telefonun yeni duyuruldugunu anlamak guc olmazdi.
  • quote:

quote:

quote:

Ben kullanıyorum.

peki memnunmusun her özelliğini sorunsuz kullanabiliyormsn herhangi bir skntısı varmı yardmcı olrsan sevinrm

Telefon daha çıkmadı arkadaşım. Fiyatı bile belli değil henüz. Biraz daha dikkatli oku lütfen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kullanıyorum.

Telefon daha çıkmadı arkadaşım. Fiyatı bile belli değil henüz. Biraz daha dikkatli oku lütfen.

cihaz 2.el sitelerinde yurt dışıdan getirilme olarak satışta kullanda gördüm siz konunun ilk açıldığı tarihi daha dikkatli okuyun bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kullanıyorum.

cihaz 2.el sitelerinde yurt dışıdan getirilme olarak satışta kullanda gördüm siz konunun ilk açıldığı tarihi daha dikkatli okuyun bence

Benim hatam.

• sanalpazarda satısa koydum ben bunu motorola droid pro diye bakın bulursunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.