Evet arkadaşlar bu cihazların ikisinden birini alacağım. Fiyat olarak aynıya gelecek benim için. Her ikisi de Android cihazlar. Ama bir de sizin görüşlerinizi almak istedim.
Bir yanda su geçirmez, darbeye dayanaklı sağlam Motorola Defy, diğer yanda HTC Desire Z. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Defy al desire z de klavye yalama yapiyor cabucak
ikisi arasında bende defy i öneriyorum.Klavyede problem olduğunu bnde duydum bir arkadaşım şikayetçiydi
defy en son 2.2.1 de kaldı tüm telefonlara güncelleme geldi ama defy tırt desire z direk 2.3.3 ile geliyor bende defy vardı sırf güncelleme gelmediği için ve telefon hakkında hiçbiryerden destek bulamadığım için sattım araştırmadığım yer kalmadı hep çakma 2.3.3 custom romlar var telefon güzel hızlı 2gb dahili hafıza var ama destek yok aldığın gibi kullanırsın. desire z daha doğrusu htc türkiyede çok yaygın hangi siteye derdini açsan derman bulursun ama motorola yaygın olmadığı için öylece kalakalırsın benim gibi ve satmak zorunda kalırsın
quote:
Orijinalden alıntı: spawn_666
defy en son 2.2.1 de kaldı tüm telefonlara güncelleme geldi ama defy tırt desire z direk 2.3.3 ile geliyor bende defy vardı sırf güncelleme gelmediği için ve telefon hakkında hiçbiryerden destek bulamadığım için sattım araştırmadığım yer kalmadı hep çakma 2.3.3 custom romlar var telefon güzel hızlı 2gb dahili hafıza var ama destek yok aldığın gibi kullanırsın. desire z daha doğrusu htc türkiyede çok yaygın hangi siteye derdini açsan derman bulursun ama motorola yaygın olmadığı için öylece kalakalırsın benim gibi ve satmak zorunda kalırsın
buda var tabi ama desire z 2.2.1 ile geliyor 2.3 gelmedi henüz ayrıca qualcomm 7730 kullanıyor yani bayaa eski bir chipset hoş defyde eski omap 3640 dı sanırım ama desire z ne tasarımı güzel nede kasa kalitesi iyi defy i al top oyna en kötü xda varken bu devirde rom olayı sorun değil
Motorola'da garanti anlamında sıkıntı var evet. KVK ve Genpa olmayınca diğer firmalarda çok bekletiyor ve teknik anlamda da yeterli bilgileri yok.
Diğer arkadaşlardan da yorumları alalım.
xda nın altını üstüne getirdim hep froyo çakma 2.3.3 romlar var motorola arayüzü yok ve türkçe dil seçeneği yok bildiğin kuru android sadece orijinal 2.2.1 asia rom var o yani htc yazılım olarak daha hızlı ve gelişmiş adamlar desire bile yeni 2.3.3 güncelleme çıkardılar 2011 desire z ye hertürlü çıkarırlar
Motorola Defy Z'ye göre çok daha güzel bir seçim olur. Klavye olayı Defy'nin sağlamlığı su geçirmezliği yanında sönük kalıyor. Bir de nereden alacaksın? Ben de TİM'lere gelirse ki 15 gündür soruyorum hala gelecek almayı planlıyorum. Ya da hepsiburada indirime sokarsa falan.
Desire z
Motorola defy kullaniyorum ve gayet memnunum. Destek konusuna gelince 2.3.4 motorola tarafndan cikarilcak ama ne zaman belli degil simdilik leaked surumu mevcut istersen yuklersn ama yukledikten sonra downgrade yapamazsn. Costum rom neden sevmiyosun anlamadim ama xda da ve defy icin acilmis sitelerde baya secenek mevcut nasil arastirip bulamadn onuda anlamis degilim. Ben cm7 2.3.4 costum rom kullaniyorum ustelik romda turkce bi aya kadar 2.3..5e guncellenir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme