Şimdi Ara

Motorola Defy+ resmiyet kazandı; O artık daha hızlı ve Android 2.3.4 işletim sistemli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
11.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • defy plus sadece siyah renk mi yoksa siyah-beyaz seçeneğide varmı.Siyah beyaz gerçekten hoş duruyor. Alman sitelerinde siyah beyaz göremedim ben.
  • siyah dışında garip bir renk kombinasyonuna sahip usb, ses kontrol ,üst ekran kilidi tuşu ve pil kapağı kilidi pembe olan siyah beyaz seçeneği var;
    http://www.aicuxiao.org/motorola-defy-improve-performance-again-again-the-arrival-of/
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16277432&postcount=36
    Motorola Defy+ resmiyet kazandı; O artık daha hızlı ve Android 2.3.4 işletim sistemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachibouzouk -- 7 Kasım 2011; 19:43:33 >

• evet resimlerde var ama almanyada beyazını göremedim. Almanyadan aldırtmayı düşünüyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: famousekolll

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

quote:

quote:

İtalya'da 290€

2 yıl sonra turkıyeye 700 tl den giriş yapar

katılıyorum ama o olay bana işlemiyor babam sayesinde babam İtalya'da ve Türkiye'de yeni satışa sunulan telefonlar orda demode olmuş valla artık ben İtalya'dan tel getirttireceğim

ah ah ınsanın babası olsun

valla çok doğru kardeş :) bu motorolayı ALLAH izin veripte getirttirirsem ilk iş suya sokup video çekicem herşey DH için :)

normal defy alacam tr de olanlarından 550 ye bulursam garantılı ıns

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İtalya'da 290€

2 yıl sonra turkıyeye 700 tl den giriş yapar

katılıyorum ama o olay bana işlemiyor babam sayesinde babam İtalya'da ve Türkiye'de yeni satışa sunulan telefonlar orda demode olmuş valla artık ben İtalya'dan tel getirttireceğim

ah ah ınsanın babası olsun

valla çok doğru kardeş :) bu motorolayı ALLAH izin veripte getirttirirsem ilk iş suya sokup video çekicem herşey DH için :)

normal defy alacam tr de olanlarından 550 ye bulursam garantılı ıns

inş. hem teknik arızalar hariç sıvı teması filan zaten işlemiyor o yüzden garantiye pek ihtiyaç duyulcağını sanmıyorum

• Defy, Defy+ ın bataryasını kullanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Defy, Defy+ ın bataryasını kullanabiliyor mu?

Evet, defy defy+ ın bataryasını kullanabiliyor, ayrıca uzun bir zamandır mugen (çok kaliteli ve iyi piller üreten bir firma) defy için 1700' lük pil satıyor.
  • fıyatlar halla dusmedı pahalandı yahu
    720 tl defy fıyatı
  • merhaba arkdaslar...bende aldım alıcam çok az kaldı ..ama yazılanları okuduktan sonra bi kararsızlık var....ilk kez android kullanıcam...farklılıkların pil android sürümü ve işlemcı hızında oldugunu öğrendım ...doğrudur inş...

kararsız kaldığım nokta ise cihazı türkçe kullanabilmek...bunu yapabilirmiyz %100 türkçe olur mu bu cıhaz...eger olmazsa garantili defy alıcam ,120 tl pahalı ama garantili diye kendımı susturcam:)

birde bu 2.2 ve 2.3 sürümleri tele ne katar ?hızmı baska bişey mı ve çokda önemli bi durum mu ?cvplara göre telı temın edıcem arkadaslar yanı yol gösterici olacaksınız herkese şimdiden tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligggg -- 15 Kasım 2011; 20:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligggg

merhaba arkdaslar...bende aldım alıcam çok az kaldı ..ama yazılanları okuduktan sonra bi kararsızlık var....ilk kez android kullanıcam...farklılıkların pil android sürümü ve işlemcı hızında oldugunu öğrendım ...doğrudur inş...

kararsız kaldığım nokta ise cihazı türkçe kullanabilmek...bunu yapabilirmiyz %100 türkçe olur mu bu cıhaz...eger olmazsa garantili defy alıcam ,120 tl pahalı ama garantili diye kendımı susturcam:)

birde bu 2.2 ve 2.3 sürümleri tele ne katar ?hızmı baska bişey mı ve çokda önemli bi durum mu ?cvplara göre telı temın edıcem arkadaslar yanı yol gösterici olacaksınız herkese şimdiden tşkler

öncelıkle ne kadara alıyorsun urunu ?
    andrıod surumu cm7.1 vardı telefon daha hızlı vb özellıkler katıyordu
    telefon turkçe olabılıyor

• 250 euro alıyorum ...türkçe nasıl yapılıyor?
  • quote:

250 euro alıyorum ...türkçe nasıl yapılıyor?

sen al turkcelestirmesi bir sey degil. muhtemelen dil seceneklerinde gelecek. gelmese bile basit bir programla menuler turkcelesiyor. bunun icin yeni rom kurmana bile gerek yok. ama cm7 bazli romlar cok hizli ve stabil, biraz ugrasirsan onuda kurarsin.
  • quote:

250 euro alıyorum ...türkçe nasıl yapılıyor?

garantılı 250 euro mu , bırde motorola defy plus cıktı yurtıdısından alıosan plus al turkıyeden garantılı 250 euro ıse nerden alıon söle bende alıyım
  • defy plus 250 euro almanyda onu temın edıyorum
  • quote:

defy plus 250 euro almanyda onu temın edıyorum

hocam fazladan 1 adet daha gettıreıblıyorsanız talıbım
  • quote:

quote:

defy plus 250 euro almanyda onu temın edıyorum

hocam fazladan 1 adet daha gettıreıblıyorsanız talıbım

maalesef hocam :)
  • bugun ebay den defy plus satın aldım....1 ay içinde elimde olacak inş....hep motorola kullanan ve memnun kalan biriyim..(l7 vel9)bu telefonda da bu memnunıyet olusur inş..

cıhazla ilgili tek korkum türkçeleştirebilmek...umarım bunu yapabılırım ....
  • quote:

bugun ebay den defy plus satın aldım....1 ay içinde elimde olacak inş....hep motorola kullanan ve memnun kalan biriyim..(l7 vel9)bu telefonda da bu memnunıyet olusur inş..

Kardesim ebayden satin alinan urunlerin fiyati 100 euroyu gecerse gumrukten gecmiyormus diyorlar nasil aldin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BKR-C

quote:

bugun ebay den defy plus satın aldım....1 ay içinde elimde olacak inş....hep motorola kullanan ve memnun kalan biriyim..(l7 vel9)bu telefonda da bu memnunıyet olusur inş..

Kardesim ebayden satin alinan urunlerin fiyati 100 euroyu gecerse gumrukten gecmiyormus diyorlar nasil aldin?

kardeşim telefonun kargo teslim adresi almanyadakı yakınım ...oda yılbasına kadar gelecegını söledı o getırecek bana...dediğin gibi olsa gümrük sıkıntısı var....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BKR-C

quote:

kardeşim telefonun kargo teslim adresi almanyadakı yakınım ...oda yılbasına kadar gelecegını söledı o getırecek bana...dediğin gibi olsa gümrük sıkıntısı var....

Anladim kardesim sagol

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.