Şimdi Ara

Motorola Defy video inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
39.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Japonya sizin isminiz ilker kısa biliyorum çünkü Face sayfamın duvarına yazmıştınız 2.2 froyo offical koreye çıkmıştır face iniz engellide mümkünse açarsınız sizi eklemek istiyorum motorola defy hakkında bilgiler almak istiyorum sizden...
  • sorularınızı pm yolu ile sorabilirsiniz
  • Arkadaslar ben de defy kullaniyorum da bi sorum olcakti. Advanced task killer kullaniyorum kill yaptiktan sonra giriyorum bakiyorum bi sürü program yine aktif durumda ne yapilabilir bu konuda program bi ise yaramiyo mu yoksa? Bircok Zaman available memory 100mb nin altina düsüyor.
  • TasKiller kullanin. atm sorun cikaetabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordinary35
    Arkadaslar ben de defy kullaniyorum da bi sorum olcakti. Advanced task killer kullaniyorum kill yaptiktan sonra giriyorum bakiyorum bi sürü program yine aktif durumda ne yapilabilir bu konuda program bi ise yaramiyo mu yoksa? Bircok Zaman available memory 100mb nin altina düsüyor.

genelde linux alimleri taskkiller kullanmayi onermiyorlar. uykuda olan programlarin batarya kullanimina pek etkisi olmadigini soyluyorlar. hatta boyle bazi programlarin kapatildiginda sistem tarafindan tekrar acilmasi nedeniyle daha da sorun yarattigini soyluyorlar. bataryanin daha uzun surmesi icin bunun yerine green power, super power juice defender gibi ekran kapandiginda 3gyi we wifiyi kapatan ve belli araliklarla aktive eden programlar oneriliyor...
  • Tsk ederim :)
  • Arkadaşlar merhabalar herkese

Telefonda bir sorunum var şuanda.

Karşıdan aramalar geliyor bana açıyorum ama karşıdan herhangi bir ses duymuyorum. Çıt dahi çıkmıyor öyle kesik ses, cızırtı vs. de yok hiç...

Ne yapabiliriz bu problemi çözmek için... Yine anormallikler bana rastlıyor galiba.
  • Beyler hala düzeltemedik, yeni rom deneyeceğim... Yalnız 2.2'ye geçmek istiyorum da yapmayı bilmiyorum... İlker de kendini banlattı mı naptıysa.. Yardımcı oluyordu sağolsun.
  • Sağlamlık ve su geçirmezlik konusunda kendini ispatlamış cihaz. Bence pek talep görmicek yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Sağlamlık ve su geçirmezlik konusunda kendini ispatlamış cihaz. Bence pek talep görmicek yine de.

Ya ne sağlamlığı kardeşim. Telefonu aldım alalı kaçıncı problemi bu hatırlamıyorum....

İlk başta dokunmatiği bozuktu düzelttik, şimdi de gelen aramalardan hiç ses falan duymuyorum....

Kronik bozuk bu telefonlar...Almayın Aldırmayın !!!!

Motorola yaktın beni... Bir daha tövbe ama alırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Sağlamlık ve su geçirmezlik konusunda kendini ispatlamış cihaz. Bence pek talep görmicek yine de.

Ya ne sağlamlığı kardeşim. Telefonu aldım alalı kaçıncı problemi bu hatırlamıyorum....

İlk başta dokunmatiği bozuktu düzelttik, şimdi de gelen aramalardan hiç ses falan duymuyorum....

hocam problemin yazilimsal olabilir, rom yukleyin derim...

• lapya

Onu deneyeceğim ama 2.2 rom da yüklemedim hiç... 2.1 ile aynı şekilde mi yükleniyor acaba ? Bir de 2.2 UK rom falan çıktı mı ? Bilginiz var mı ?
  • quote:

quote:

Geçmiş olsun hocam. Kimseye tavsiye etmem ben de.

• Sevgili jovanovic,

Sana mail atmıştım orada yazdıklarımı tekrar ediyorum şu siteye gir.
    http://motomodtr.forumcommunity.net/
    Net olarak söylüyorum alışveriş bölümünden yada şemsettine danışarak telefonunu sat.Tahmini 500-600 liraya rahat satarsın.Üstüne para ekleyip iphone 3gs al.Yanlış anlamamanı umarak birkaç birşey söylemek istiyorum; bana sorduğun sorulardan anladığım kadarı ile android işletim sistemli bir telefonu kullanacak düzeyde teknik bilgin yok.Bu nedenle iphone gibi daha kullanıcı dostu telefona yönelmeni tavsiye ediyorum.Bunu bir hakaret vb olarak değil bir tavsiye olarak kabul et.Zaten bundan sonra telefonu yapsanda için sinerek kullanamazsın.Bir şanssızlık yaşamışsın donanımsal olarak defolu sanmadığım ama senin için yada genel olarak öyle gelen bir telefona denk gelmişsin.Umarım bir daha böyle şanssız bir durumla karşılaşmazsın.

Son olarakta forumdan sınırsız çizilmemin sebebini fake hesabım olduğunu söylediler.Yurtta kullandığım internetin kurbanı oldum.Fakat önemli değil.Artık bu forumda bilgi vb. paylaşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum çünkü yabancı forumlarla kıyasladığımda içi çok boş kalıyor özellikle motorola bölümü.

En son olarakta şunu söylemek istiyorum androidin iki dev geliştiricileri olan cyanogen mod ve miui defy için yazılımsal olarak destek veriyor.Miui birkaç güne çıkaracak, cm7 ise çıktı zaten paylaşmıştım.Bir iki aya yazılımsal olarak bence sorun kalmayacak ama ilk satırda dediğim gibi android işletim sistemleri kullanım için teknik bilgi gerektiriyor.

Sözlerime son verirken tekrardan umarım seni kıracak sözler söylememişimdir.

Saygılarımla, Japonya...

• Oncelikle tesekkur ediyorum Japonya cevabin icin.

Beni kiracak bir sey soylemedin her zaman yardim etmeye calistin ama sunu soylemem gerekiyor ki ben Android isletim sistemini ilk kez kullanmiyorum yaklasik 1 senedir kullaniyorum. Google nexus one ve lg gt 540 kullanmistim.

Benim android kullanamayacagimi dusunmenin sebebi motorola telefonlarin huyunu suyunu bilmememden dolayi rom islerini yapamamamdan kaynaklaniyor...

Bunun sebebi de acik defy'daki bir cok problem. Basta bazi romlarin flasi yuksek voltajda yakmis olan romlar gordum.

Telefonumda biliyorsun cok problem vardi hala da var.... fakat ben dogru romu nerden bulacagim hala supheliyim. Xda da var ama hangileri iyidir flasi falan da yakmak istemiyorum.

Tesekkurler.
  • quote:

Arkadaşlar merhabalar herkese

Telefonda bir sorunum var şuanda.

Karşıdan aramalar geliyor bana açıyorum ama karşıdan herhangi bir ses duymuyorum. Çıt dahi çıkmıyor öyle kesik ses, cızırtı vs. de yok hiç...

Ne yapabiliriz bu problemi çözmek için... Yine anormallikler bana rastlıyor galiba.

Speaker phone bozulmuş. Hiç romla uğraşma. Kronik, bilinen bir sorun. Aldığın kişi ile irtibata geçip geri göndermeye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 10 Mayıs 2011; 17:27:55 >

• Database hatası verdiği için gitmedi sanılıp tekrar atılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 10 Mayıs 2011; 17:28:35 >
  • mav1li

Valla kardeşim hiç öyle astığım astık kestiğim kestik diye konuşma... Sana göre hava hoş ondan geri gönder falan diyorsun anladığım kadarıyla, neyi nereye gönderiyorsun ? Farkında mısın bu telefon Türkiye'de satılmıyor ve ben İngiltere'den aldım bunu... Aynı zamanda da bu aralar gidecek değilim. Herhangi bir yakınım da gitmeyecek.

O yüzden romlarla halledeceğiz işimizi merak etme sen. Olmadı sıradan bir telefoncuya yaptıracağız bunu artık napalım...
  • quote:

mav1li

Valla kardeşim hiç öyle astığım astık kestiğim kestik diye konuşma... Sana göre hava hoş ondan geri gönder falan diyorsun anladığım kadarıyla, neyi nereye gönderiyorsun ? Farkında mısın bu telefon Türkiye'de satılmıyor ve ben İngiltere'den aldım bunu... Aynı zamanda da bu aralar gidecek değilim. Herhangi bir yakınım da gitmeyecek.

O yüzden romlarla halledeceğiz işimizi merak etme sen. Olmadı sıradan bir telefoncuya yaptıracağız bunu artık napalım...

Size yardımcı olmaya çalışmakla kabahat bende.

Ayrıca siz hiç merak etmeyin. O telefonu yılbaşında almayı planlıyordum. Kronik sorunlar yüzünden vazgeçtim. Epey araştırdığım için telefonda çıkan sorunları iyi biliyorum.

Romla falan olacak iş değil. Olsaydı şimdiye kadar şu romla sorun çözülüyor diye meydana çıkardı. Hem ayrıca biz hoparlörü bozuk biliyoruz. Ne malum içindeki bir yonganın devrenin sorunlu olmadığı ?

Benim anlatmaya çalıştığım bir şekilde garantisi varken geri vermeye bakın.

Bundan 1-2 ay önce bir sürü pm atıp yardım,fikir istediğinizide unutmadım.

• sanssizlik... giden birisiyle yollayin. bakimini yapip, geri gondersinler.

en mantiklisi bu...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.