Şimdi Ara

Motorola Defy video inceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
39.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jovanovic telefonundaki problem halen devam ediyormu? Yoksa çözüme ulaştınmı?
  • arkadaşlar defy ve atrix türkiyede satışa çıkacak diyolar doğru mu yoksa söylenti mi?
  • Doğru temmuz ayı içerisinde Türkcell kampanyası dahilinde satılması planlanıyor.
    Motorola türkiye ile bizzat telefonda konuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

motorola forumlarından okuduğum kadarıyla BTxx veya BFxx kodlu cihazlar yeni seri olup hoparlör sorunu giderilmiş. Bu kodlar bataryanın altınaki telefona ait etikette yazııyormuş. eskilerine B06 vb. şeklinde kod varmış.

jovanovic seninkinin kod numarasını kontrol ettin mi?

Siyahbalik; bu verilere nerden ulaştın acaba. Kesin bir bilgimi..? Hani üretici firma böle şeyleri kabullenmez veya kabul etsede alenen açıklamaz.

BTxx veya BFxx kodlarında hoparlör problemi çözülmüş demen insanın yüreğine u serpiyor fakat bilgi kaynağı önemli..

• motorolanın forumlarında okumuştum. İngilizce manasıyla official bi açıklama bir ara defy alacaktım, o amaçla interneti talan etmiştim. sonrasında HTC desire z aldım hepsiburadadan. tam linki bulursam yine paylaşırım.
  • siyahbalik ilgin için teşekkür ederim

Fakat forumda işler bayağı karışmış gibi. 47 sayfalık tartışmanın nerdeyse çoğunu okumaya çalıştım.
    Bi aralar seninde bahsettiğin BT ve BF msn kodları ve mavi nokta etiketli cihazlarda sorun yaşanmadığı yazılmış.
    Tabi motorola forum yöneticisi de bu durumu gayri resmi onaylar gibi konuşmalar sergilemiş ama yine de açık kapı bırakmış.

Ki sonrasında bu msn kodlarının okunma tablosu paylaşılmış ve herkes artık sorun yaşadığı telefonun üretim yılı ve ay bilgisini vererek problemini anlatmış. Yanılmıyorsam o tabloya göre BT ve BF serileri 2010 yılının son aylarına aitmiş.
    Fakat 2011 ocak üretimli olan cihazda bile aynı sorun yaşıyorum diyen mesajlar devam etmiş.
    biraz masal gibi yazdım galiba kusura bakmayın..
    Forum yöneticisi her şikayette ürünün arkasında olduklarını söylüyor ve garanti kapsamında sorunun çözümlenebileceğinden bahsediyor. Ayrıca şirket mühendislerinin konu üzerinde geliştirme yaptıklarından da bahsediyor.

Artık tartışmanın 47. (son) sayfasında heralde bir noktaya gelinmiştir diye düşünüyordum ama nafile. En son mesaj 2haziranda yazılmış. Oda cevap beklemekte.

Bu telefon türkiyede satılacak. Umuyorum ki bu sorunun giderilmiş üretimleriyle türkiye ye girer. Aksi halde turkcell çok puan kaybeder. Çükü Defy Turkcell aracılığı ile satılacak.

Bakalım bekleyeceğiz ve göreceğiz...

• ben aldım 2 gndur kullanıyorum sıfır aldım ve en küccük kötü yönüyle karsılasmadım gayet güzel ve süper calısıyor en güccük bi sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjksty

ben aldım 2 gndur kullanıyorum sıfır aldım ve en küccük kötü yönüyle karsılasmadım gayet güzel ve süper calısıyor en güccük bi sorun yok

hayırlı olsun güle güle kullan.
    peki nerden kaç lira ya aldın sorabilirmiyim.
  • sahibinden üzerinden aldım ve 720 tl kutusunu ben açtım chazın kayıtlı olarak yolladı adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjksty

sahibinden üzerinden aldım ve 720 tl kutusunu ben açtım chazın kayıtlı olarak yolladı adam

Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Yanılmıyorsam defy de ikincil kamera yok yani ön tarafta görüntülü görüşme yapmak için kamera yok. İhtiyaç duyarmısın bilmem ama eğer gerek duyarsan sanırım bunun çözümü bu telefonda yok.

Bence telefonun tek eksik yanı bu. Bunun haricinde bence de iyi cihaz. Neredeyse tüm ihtiyaçları kayşılayacak kapasitede.

Tabi yukarda bahsedilen kulaklık vs. problemler yaşanmadığı müddetce..

Senden ricam cihazda herhangi bir sıkıntı yaşarsan burda bizimle paylaşırmısın..?

• suanda hiç bi sıkıntı yok ish da olmaz ve kullaklık öyle kötü bi görüntüsü yok sesi gayet güzel kullaklık özellikle görüsmelerde veözellik ve her bakımdan her telefonla karsılatırılacak telefon özellikle su ve benzeri kazalardan rahatlıkla atlatmasıyla öne bile cıka bilir :) aldıgımın ilk günü kovanın içine attım suyu doldurdum 3 dk tuttum ve calıstı moto temrik ederim bu konuda :)
  • ben de kullanıyorum ve memnunum herhangi bir problem ile karşılaşmadım
    bu telefona bilen bir arkadaşımız modlama rehberi
    yapsa çok güzel olur xda da var ama bir de ingilizcemiz olsa
    ingilizce dışında tabi bir de modlamayı bilmek lazım
  • ingilizcemi benim telefonum full türkce kendi orjıanl romu :)
  • telefonum türkçe
    xda daki custom romlar ingilizce yanlış anladın galiba
    rom yükleme konusunda türkçe bir rehber bulamadım
  • he :D custom lara bulasmam ben sonra burda sikayet edenlerden gecilmio en iyisi orjınali
  • Turkcell telefon kampanyaları bölümüyle konuştum, defy satışından haberdar olmadıklarını söylediler. Bu telefon temmuz ayında ülkemizde satışa çıkacaktı, motorola türkiye nin açıklamasıyla, ama halan bir gelişme yok !
  • evet arkadaslar pazar günü havuza gittim ve telefonu test ettim ve en agır sartlarda 12 dk suyun icinde oynadım cebimde yüzdüm :D dha ne isterim hala calsııyor ama bi sorun oldu 2. kattan düstü 3 gn önce ve kullaklıgı oynamıs teelfoncuya bu sabah götürdüm ve kullaklıgını yerine getirdi ve suanda calsııyor ama suya sokmaya korkuyorum artk :D ne yapmalıyım ki

video bu kendim cektim dha cekimlerim cok sonra korum :D küfürler için smdiden özür dilerim :D

http://www.youtube.com/watch?v=VhkMaoUWplQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjksty -- 25 Temmuz 2011; 22:15:12 >
  • havuzda guzel videolar cekmissinizde unutmamak gerek bu telefon water proof degil, water resistant olarak geciyor. yani %100su gecirmezlikden ziyade islanmaya dayanikli. uzerinde su dokulmesiyle, suyun altinda su basincina maruz kalmasi ayni sey degil. bence havuza, su kovasina sokarak sansinizi fazla zorlamayin. sonra garanti kapsaminada girmez.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.