en ince yere göre hesaplanıyor. ama %80 i 7.1 mm Telefonu çok beğendim gs2 almamış olsaydım bunu tercih edebilirdim.
motorolaya oldu olası ısınamadım bu eski kapaklı modelinin saat ve tarih ayarlarını bulmak için baya kafa patlatmıştık androide geçtiği için iyi yapmış.
Artık motorola çok kaliteli telefonlar piyasaya sürüyor. Verdiğiniz paranın kuruşuna değiyor diyebilirim. Geldiği gün alabilirim!.
Hayret, kim ne derse desin Apple'cı kesim henüz gelmemiş.
ıncetelefonlardan ne anlıyorsunuz anlamadım Ince telefonla yazı yazılmıyor Elde rahat tutulmuyor.Sadece hafif ve zarif oluyor
beyler ıphone 4 kastıran bir arkadasımızla telefonda konusuyoduk bende galaxy s2 var onda ıphone 4 bana diyorki galaxy s2 de flash telefonu kasıyomus bide sarsıjını yiyomus :) bide ıphone4un sarjının daha cok gittiğini idda ediyor bu arkadas :) ekran goruntusu aldım buyrun
beyler ıphone 4 kastıran bir arkadasımızla telefonda konusuyoduk bende galaxy s2 var onda ıphone 4 bana diyorki galaxy s2 de flash telefonu kasıyomus bide sarsıjını yiyomus :) bide ıphone4un sarjının daha cok gittiğini idda ediyor bu arkadas :) ekran goruntusu aldım buyrun
Telefon numarası yazıyor beyler, saldırın ayfonfanboy arkadaşa.
aklı olan motorola almaz bu kıdar kısa ve öz söylüyorum
motorolayı bırakın timeport ile hatırlayalım
apple alır
motorola bana hitap etmeyen bir marka halini aldı. ben tasarımlarını çok itici buluyorum.
İnce olunca ne oluyor ha 7 ha 9 mm onemli olan ekran boyu bana gore
çok ince...çıt diye kırılmasın bu droid...
motorola farklı telefonlar yapan bir firma genelde ürünleri hep iyi olmuştur telefonun tasarımı güzel boyutlarıda uygun insanın elinden büyük telefona telefon demem eski nokia 5110 saymazsak :D tam bir tokazdu
Çok güzel bir telefon, keşke ekran çözünürlüğü de biraz fazla olsaymış, ya da en azından ekran Pentile matrix teknolojisiyle yapılmasaymış. Telefonun 111$ sözleşmeli fiyatı var genelde amerikada üst düzey akıllı telefonların sözleşmeli fiyatlarının 200$ civarı olduğunu hesaba katarsak, fiyatlandırma olarak çok üst seviyede yer almayacağını söyleyebiliriz. Motorola artık ülkemiz piyasasına da girer ve bu modeli de makul bir fiyattan sunarsa, gerçekten başarılı satış rakamlarını yakalayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Lorik.Cana
Mesele ne kadar ince veya ne kadar hafif olduğu değil bence mesele en iyisi olması bence ve en iyisi iPhone
kim ne derse desin apple diyosun
ama yanılıyosun bence en iyisi değil iphone
Fena durmuyor. Motorola için yeni bir soluk. Bir de bir ricam olacak. Son fotodaki renkli dikdörtgen içine alınmış çiplerin isimlerini yazabilir misiniz?
Vay bee benim bilgisayarın rami zaten 1 gb.Teknoloji gelişiyor arkadaş.
motorola L6 ve L7 yapmıştır hatırlarsınız belki aliminyum onlarda o dönemin çok ince telefonlarındandı yine almak isteyip alamamıştım yıllar önce :D bu iyi gibi
quote:
Orijinalden alıntı: teddybear01
ıncetelefonlardan ne anlıyorsunuz anlamadım Ince telefonla yazı yazılmıyor Elde rahat tutulmuyor.Sadece hafif ve zarif oluyor
4.3inch ekranla telefon bide kalin olursa takoz niyetine kullanirsin artik.
ama ince olunca ekran buyuk olsada cepde varligini hissettirmiyor. galaxy s2 kullananlar ne demek istedigimi cok iyi anliyordur.