Şimdi Ara

Motorola Droid RAZR: En ince akıllı telefon nasıl üretildi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
24.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

Motorolaya laf atmışsınız..ama hanginiz dünyada gsm lisansının motorolada olduğunu biliyor.. motorola lisans vermezse bırak nokia'yı iphone bile cihaz üretip satamaz

seri üretimi hatalı,satış sonrası hizmeti beş para etmeyen bir firmaya elbette söz söylerim yerim lisansını motorola gözümde koca bir 0
  • Yalnız cihaz 720x480 piksel çözünürlükte 120 fps ile video çekebiliyor, nedense kimsenin dikkatini çekmemiş sanırım; bence önemli bir özellik.
    Başlıca eksileri ise:
    -Ekran çözünürlüğünün düşük olması ve ekranda pentile teknolojisinin bulunması.
    -Pilinin değiştirilememesi.
    -Bünyesine gyroscope(gyro sensör olarak da biliniyor) barındırmaması.
    Ayrıca inceleme videolarında galerideki fotoğraflara pinch to zoom yaparken acayip kasıldığını gördüm, Atrix'te de aynı galeri sorunu vardı, Motorola hala çözememiş demek ki bu sorunu.
  • İphone 4'ü satarim ve Ben bu cihazı alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

Motorolaya laf atmışsınız..ama hanginiz dünyada gsm lisansının motorolada olduğunu biliyor.. motorola lisans vermezse bırak nokia'yı iphone bile cihaz üretip satamaz

seri üretimi hatalı,satış sonrası hizmeti beş para etmeyen bir firmaya elbette söz söylerim yerim lisansını motorola gözümde koca bir 0

aynen

Barack Obama'nın ABD başkanı olması onu dünyanın en mükemmel insanı yapmaz

Motorola cep telefonlarında bir mihenk taşıdır kabul ancak artık işi berbat etti ilk çıkan modelleri diğer tüm telefonların öncüsüydü ancak yeni öncü milestone droid vs olacaksa telekomünikasyonu bırakıyorum

• Arkdaslar ben bu Motorola DROID RAZR 4G isimli cep telfonunu e-bay yadas amazondan alsam . türkiyede kullanmak için nasıl bi yol izlemem gerekiyor teknik olarak ? . kullanabilirmiyim bu telefonu tr de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazgecem

Arkdaslar ben bu Motorola DROID RAZR 4G isimli cep telfonunu e-bay yadas amazondan alsam . türkiyede kullanmak için nasıl bi yol izlemem gerekiyor teknik olarak ? . kullanabilirmiyim bu telefonu tr de ?

kullanamazsin. telefon gsm degil. turkiye sebekesiyle uyumsuz.
  • Motorola'nin ve HTC'nin cihazlari iscilik olarak ust duzeyde.
    Motorola'lar genel olarak boyle. Elinizde tuttugunuz zaman tek parca islenmis parcalari birbirine cok iyi oturmus oldugunu hissediyorsunuz.
    Bu cihazi henuz gormedim, ama tahminim yine kaliteli oldugu yonunde.
    Ah uzerinde Windows Phone 7 olabilseydi, o zaman kullanisli bir cihaz olurdu...
    Ayrica incelemelerde ekranini yerden yere vurmuslar.

TheVerge'den 7.0 / 10 almis. Puanin 7 olmasinin nedeni ekrana 5/10 verilmis olmasi.

(Kiyaslama yapmak gerekirse
    iPhone 4s 8.6 / 10 ,
    SGSII 7.5 / 10 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 16 Kasım 2011; 5:05:58 >
  • türkiyede satışı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

sözleşmeli fiyatı 111 dolar denmiş ancak, ebayda 700 dolar civarında. ülkemizde fiyatı ne olur siz düşünün...

Sözleşmeli fiyatı 11.11.2011 için tasarlandı ve 111 dolar oldu . Ebay'de o fiyattan satılıyor çünkü peşin fiyatı bunu anlamak zor olmamalı. Türkiye'de fiyatının ne olacagını bilemeyiz çünkü gelmez. Olurda gelirse motorola o zaman kadar 5 mm'lik incelikte olanını üretir.
    Yurt dışı harici Motorola Türkiye'de yalan maalesef. Telefon gayet güzel ama ilginç bir şekilde pilinin değişmemesi bir çok sitede eksi özellik olarak gösteriliyor. iphone bunu yıllardır yapıyor. Bunu anlamak zor he birde şikayet olarak 1730 mah pile rağmen şarjı çok az gidiyormuş.

Pili az gidiyor diyen siteler 4G ile test etmişler. 4G dediğimiz hız, aşağı yukarı 20 Mbit'e denk. O şebekede şarjın o kadar gitmesi çok normal. Türkiye'de kullanırken genelde 2G'de tutup ihtiyaç olunca 3G'ye aldığınızda 1.5-2 gün civarı gideceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Orijinalden alıntı: Mikailix adamlar yazmis kevlar elyafindan yapiliyor diye bizimkiler bu cebimde kırılmasın muhabbeti yapıyor!
    aynen. haberi bile okumadan ayni klise yorumlari siraliyorlar. kevlar ayni agirlikdaki celikden 50kat daha kuvvetlidir. yeterli miktarda uygun sekilde kullanildiysa krali gelse kiramaz.

Bencede:)
    Zaten bu da masrafa ekleniyo:)
  • quote:

quote:

Arkdaslar ben bu Motorola DROID RAZR 4G isimli cep telfonunu e-bay yadas amazondan alsam . türkiyede kullanmak için nasıl bi yol izlemem gerekiyor teknik olarak ? . kullanabilirmiyim bu telefonu tr de ?

eyw cok saol boşuna almaya gerek yok o zaman ama baya hosuma gitmişti telefon ya :S
  • quote:

quote:

quote:

eyw cok saol boşuna almaya gerek yok o zaman ama baya hosuma gitmişti telefon ya :S

telefom cdma sebekesi icin amerikada satildigindan direk boyle dedim ama galiba birden fazla sebeke destegi var. turkiyede calisabilir. genede tamamen emin olmadan alma elinde patlamasin. cdma telefonalra sim kart takilamiyor. yakinda incelemeleri ciktiginda ne oldugu kesinlesir.

• Arkadaşlar RAZR XT910 ve XT912 model numaraları olan 2 farklı cihaz olarak üretildi.
    XT912 olan model Verizon olanı ve büyük bir ihtimalle TR çalışmayacak.
    XT910 olan model ise Avrupa sürümü olup sorunsuz bir şekilde TR'de kullanılabilecek olna modeldir..
    Bilginize...!
  • Xbox gelmez,Windows Phone gelmez,Motorola gelmez,
    Araç almaya kalkarsın yanıbaşımızda Suriyede,Irakda satılan araçlar,donanımlar gelmez......
    Lafa gelince de Türkiye güçlü ülke,gelişmiş ülke of-of!!

Adamlar bir telefon reklamı için ne prodüksyion yapıyor:
  • quote:

quote:

quote:

quote:

telefom cdma sebekesi icin amerikada satildigindan direk boyle dedim ama galiba birden fazla sebeke destegi var. turkiyede calisabilir. genede tamamen emin olmadan alma elinde patlamasin. cdma telefonalra sim kart takilamiyor. yakinda incelemeleri ciktiginda ne oldugu kesinlesir.

tamam dediğin gibi biraz beklemekte yarar var bu vakte kadar beklemişiz biraz daha bekleriz ne olcak:) tşk ederim yardımcı oldugun için ..

• quote:

Orijinalden alıntı: yozcaliskan

Xbox gelmez,Windows Phone gelmez,Motorola gelmez,
    Araç almaya kalkarsın yanıbaşımızda Suriyede,Irakda satılan araçlar,donanımlar gelmez......
    Lafa gelince de Türkiye güçlü ülke,gelişmiş ülke of-of!!

Adamlar bir telefon reklamı için ne prodüksyion yapıyor:

+1 bu arada reklam süper

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Yalnız cihaz 720x480 piksel çözünürlükte 120 fps ile video çekebiliyor, nedense kimsenin dikkatini çekmemiş sanırım; bence önemli bir özellik.
    Başlıca eksileri ise:
    Ayrıca inceleme videolarında galerideki fotoğraflara pinch to zoom yaparken acayip kasıldığını gördüm, Atrix'te de aynı galeri sorunu vardı, Motorola hala çözememiş demek ki bu sorunu.

kardeşim alakası yok cihaza göre değişen bir şey sgs2 ninde kastını gördüm kullanan kullanmayı bilmezse olur. gel atrix i göstereyim tek takılma hisset bakalım.
    herşeye laf edıyorlar kullanmış gibi bazı kişiler.
    kullanıp sorun yasayanda batırıyor dırek firmayı sanki diğer firmalarda sorun yasayan yok elektronik bu ne olcağını bilemessin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhandeniz07

quote:

Yalnız cihaz 720x480 piksel çözünürlükte 120 fps ile video çekebiliyor, nedense kimsenin dikkatini çekmemiş sanırım; bence önemli bir özellik.
    Başlıca eksileri ise:

kardeşim alakası yok cihaza göre değişen bir şey sgs2 ninde kastını gördüm kullanan kullanmayı bilmezse olur. gel atrix i göstereyim tek takılma hisset bakalım.
    kullanıp sorun yasayanda batırıyor dırek firmayı sanki diğer firmalarda sorun yasayan yok elektronik bu ne olcağını bilemessin.

Ben Atrix'in de Droid Razr'ın da inceleme videolarını izledim ve ikisinde de galeride, özellikle resimleri yakınlaştırma ve resimlerde gezinmede kasmalar olduğunu gördüm. O yüzden Motorola hala çözememiş şu galeri sorununu dedim, hemde Droid Razr'ınki gibi güçlü bir donanıma rağmen. Siz belki rom yüklemişsinizdir ya da belli başlı uygulamalar yapmışsınızdır düzelmiştir ancak benim yorumum incelemelerin de baz alındığı stock roma göredir. Amacım da cihazları kötülemek falan değildir kesinlikle, gördüğüm yanlışı eksiği belirtmek, cihazı ve firmayı eleştirmek de benim hakkımdır.

• quote:

quote:

quote:

Başlıca eksileri ise:

Ben Atrix'in de Droid Razr'ın da inceleme videolarını izledim ve ikisinde de galeride, özellikle resimleri yakınlaştırma ve resimlerde gezinmede kasmalar olduğunu gördüm. O yüzden Motorola hala çözememiş şu galeri sorununu dedim, hemde Droid Razr'ınki gibi güçlü bir donanıma rağmen. Siz belki rom yüklemişsinizdir ya da belli başlı uygulamalar yapmışsınızdır düzelmiştir ancak benim yorumum incelemelerin de baz alındığı stock roma göredir. Amacım da cihazları kötülemek falan değildir kesinlikle, gördüğüm yanlışı eksiği belirtmek, cihazı ve firmayı eleştirmek de benim hakkımdır.

ilk videolar aldatici olmasin. piyasaya cikmadan onceki sgs2 prototiplerinin demo videolarinda kasilmalar goruluyordu. gene ayni tartismalar yapilmisti. ama piyasaya cikipda elimize gectiginde canavar gibi akan bir cihaz oldugunu gorduk. model daha yeniyken yazilim olgunlasmadan boyle takilmalar normal. urunun piyasaya cikmis haline bakmak gerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başlıca eksileri ise:

ilk videolar aldatici olmasin. piyasaya cikmadan onceki sgs2 prototiplerinin demo videolarinda kasilmalar goruluyordu. gene ayni tartismalar yapilmisti. ama piyasaya cikipda elimize gectiginde canavar gibi akan bir cihaz oldugunu gorduk. model daha yeniyken yazilim olgunlasmadan boyle takilmalar normal. urunun piyasaya cikmis haline bakmak gerek.

Ben inceleme videolarını izlemiştim piyasaya çıkmış hali olmalı tahminimce çünkü prototip falan denmiyordu videolarda, zira hepsinin de prototip incelemesi olması imkansız gibi. Ama tabii ki sonradan güncellemelerle falan düzeltilmiş olabilir, ben sadece edindiğim izlenimi belirttim, bu kadar güçlü donanımlara rağmen Motorola cihazlarının fotoğraflarda pinch-to-zoom yaparken kasılması pek normal gelmemişti bana

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.