Şimdi Ara

Motorola, Droid Razr HD ile Droid Razr Maxx HD modellerini resmen tanıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
10.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Motorolanin tasarima calismasi lazim boyle olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında güzel telefonmuş ama gene satmaz

• Batarya dışında aman aman beni alın diyecek özelliği yok,Nokia Lumia 920'nin gölgesinde kaldı.

• 1300 mAhlik Xperia P 78 saat müzik, 3300 mAhlik Razr Maxx 27 saat müzik vaad ediyor.Birisi bu durumu açıklarsa sevinirim.

• Yeni Lumialar tanıtıldıktan sonra kimse Droidlere bakmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raikirin

1300 mAhlik Xperia P 78 saat müzik, 3300 mAhlik Razr Maxx 27 saat müzik vaad ediyor.Birisi bu durumu açıklarsa sevinirim.

"...letting you stream music over
    LTE for 27 hours..."

Xperia P ancak mp3 calar modunda offline muzik dinletebilir. 4g uzerinden 27 degil 7 saat dahi online muzik dinletebilecegini sanmam...

• aramızda hala nokia fan boyları görmek mutlu ediyor beni lumialardan sonra kimse bunlara bakmaz diyen arkadaş nokia harici bir telefon kullanmşmı merak ediyorum bataryasıyla efsane olur bu cihaz tasarım görecelidir kişiden kişiye degişir ama yeni telefon alacaksam kesinlikle bu olur telefonu hakkettigi gibi kullanmak konusunda sıkıntı cıkartmaz bu batarya

• Motorola eski parlak günlerine depar atıyor. Bence zaten mükemmel olan tasarımlarını iyice güzelleştirdiler ve sağlam donanımlarla da bunu desteklemeye başladılar. Artık çin malıdan çakma samsung a ağızının payını verme vakti geldi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: haymatloshan

Batarya dışında aman aman beni alın diyecek özelliği yok,Nokia Lumia 920'nin gölgesinde kaldı.

gölgesinde kalan kısmı neresi acaba işlemci mi ikiside aynı işlemciyi kullanıyor geri kalan kısımları da karşılaştıralım

Nokia Lumia 920.
    Ekran: 4.5 inç.
    Genişlik: 70.8 mm.
    Ağırlık: 185 Gram.
    Pil: 2000 mAh.
    Motorola Razr HD Maxx.
    Ekran: 4.7 inç. (Daha büyük ekran)
    Genişlik: 67.9 mm. (Daha büyük ekrana
    rağmen daha ufak boyut)
    Ağırlık: 157 Gram. (Daha büyük ekranlı
    cihaz ama daha hafif)
    Pil: 3300 mAh. (Lumia'dan daha hafif
    ama çok daha yüksek kapasiteli pili
    var.)

bir tek kamera sı belki iyidir onuda ileri ki zamanda görecegiz

• Güzel tasarım özellikleri iyi Kevlar gövde olması ayrı bir güzellik olmuş.

• Motorola da Android dünyasına gümbür gümbür geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naciEmre -- 8 Eylül 2012; 12:16:37 >
  • 1400-1200 tl nin altına inerse kesinlikle alabileceğim bir telefon. mükemmel ötesi olmuş. tasarımını beğenmeyenler o kadar para verip aldıkları s3 e htc nin eski modellerine baksınlar.

• kasa ve özellik oalrak 2 cihazda aynı sanırım.
    fark (batarya ,ağırlık , kalınlık) ve hafıza mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

kasa ve özellik oalrak 2 cihazda aynı sanırım.
    fark (batarya ,ağırlık , kalınlık) ve hafıza mı?

bataryadir hocam ana fark. razr ve razr maxx icin de benzer fark vardi ve maxx normal razrden sonra duyurulmus, razr sahipleri cok tepki gostermisti. bilseydik razr almaz maxx alirdik simdi kandirilmis hissediyoruz demislerdi...

• lumia 920 ile arasında kalmıştım ama tercihim bundan yana olacak

• Motorola türkiye kapanıyor diye biliyorum. Sakata gelebilir . Bu arada kapakta ki çizgiler gerçekte o kadar belli olmuyor. Youtube dan izleyin .

• Benim için iPhone devri kapandığına göre, bu yavruyu bekleyeceğim. Avrupaya gelir de alırız diye ümit ediyorum.
  • benim icin en onemli ozellik artik batarya

• quote:

Orijinalden alıntı: haymatloshan

Batarya dışında aman aman beni alın diyecek özelliği yok,Nokia Lumia 920'nin gölgesinde kaldı.

nokia ne ya nokiami kaldi artik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.