Şimdi Ara

Motorola, Droid Razr HD ile Droid Razr Maxx HD modellerini resmen tanıttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
10.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden başka bekleyen yok sanırım hayır bu telefonun diğer üst modellerden ne eksiği var hatta fazlası var ama kimse ilgilenmiyor
  • razr hd çıkmış sanırım 569 euro
  • bir kac kisi ayakta tutuyoruz topici bu telefon daha cok ilgiyi hakediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

razr hd çıkmış sanırım 569 euro

Bu fiyat politikası ile rekabet edicek motorola ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

razr hd çıkmış sanırım 569 euro

Bu fiyat politikası ile rekabet edicek motorola ?

fiyat biraz fazla ama verilir bence.499euro olsa daha iyi olurdu.
    şuan en iyi android telefon.bence.batarya bakımında zaten fark atıyor.s3 te iyi ama diğerleri bence kötü.
    razr maxx batarya bakımında rakipsiz zaten.
    işlemcisinin galaxy s3 ten daha hızlı olduğu söyleniyordu.
  • açıkcası yeni çıkacak nexus telefonlar motorolanın droid atılımını ezıcek gibi.motorola telefonu ICS ıle cıkarıp JB yapacagım dıyor ama 4.1 demı bırakır yoksa ust sevıyemı yapar muamma.dıger bır konu ıse nexus sertıfıkasyonundan buyuk ıhtımal yararlanamıyacak ( google satın alsada motorolayı yavastan yavastan olume terk edıcek gibi ).bu modelde gorebıldıgım tablo saglamlık ve uzun kullanım suresıdır baska bırseydegıl.ıslemcı 2 cekırdek ve artık 4 cekırdekler pıyasayı sarmış durumda.hadı işlemcıyıde gectım kendını farklı gosterme acısından kasa malzeme kalitesi ve koruyucu cam kalitesi üst sevıyede.
  • Türkiyeye gelmeyeceği içim kimse ilgilenmiyor
  • bu telefon türkiyey gelmeyeckmi gibi yorumlar okudum kesin bir bilgisi olan varmi acaba telefonun özellikleri bakımından tank gibi yapmıylar kırılma çizilme suya karşı dayanıklı uzun batarya bunu al ömürlük kullan

• Batarya iyi de o arka kapak ne öyle ya.
  • Turkiyeye gelmeyecekse kapansin topic
  • selam arkadaslar bende galaxy s3 kullanıyorum ama motorolaya aşık oldum desem yalan olmaz zmanında motorola v3 kullanmıstım cok memnundum gercekten motorola kalıtelı uzun omurlu hele bu cıhaz 5 sene kesıntısız gotururbenı ne zman gelecek hergun arastırıyorum kendı sıtesınde 18 ekımde cıkacak dıyor kurban bayramında ınsallah elımızde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

selam arkadaslar bende galaxy s3 kullanıyorum ama motorolaya aşık oldum desem yalan olmaz zmanında motorola v3 kullanmıstım cok memnundum gercekten motorola kalıtelı uzun omurlu hele bu cıhaz 5 sene kesıntısız gotururbenı ne zman gelecek hergun arastırıyorum kendı sıtesınde 18 ekımde cıkacak dıyor kurban bayramında ınsallah elımızde olur

S3 ten memnun değilmisin ?

• Çok memnunum rarz maxx hd aklimi çeldi karizma ve saglamlik hissi veriyor tabi gormeden denemeden belli olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

selam arkadaslar bende galaxy s3 kullanıyorum ama motorolaya aşık oldum desem yalan olmaz zmanında motorola v3 kullanmıstım cok memnundum gercekten motorola kalıtelı uzun omurlu hele bu cıhaz 5 sene kesıntısız gotururbenı ne zman gelecek hergun arastırıyorum kendı sıtesınde 18 ekımde cıkacak dıyor kurban bayramında ınsallah elımızde olur

S3 ten memnun değilmisin ?

Motorola adam akilli pil kapasitesi sunan tek marka. Bu da onu farkli kiliyor. Ayrica yapim kalitesi olarak iyi telefonlar bunlar. Daha once milestone kullanmistim. Simdi de razr maxx kullaniyorum. Eminim razr maxx hd de boyle kaliteli bir kasaya sahip olacaktir...

• keşke motorola da nexus modeli çıkarsa.ama 2500 mah ince kasada gözüm var.

• ne zaman cikacak arkadas

• https://m.verizonwireless.com/Shop/Details/Smartphones_-_All_Smartphones/2622

Verizon Droid Razr Maxx Hd yi satisa cikardi bile. Bakalim Gsm versiyonu ne zaman cikacak...

• Dostum soyledigin normal max kontrol et

• Haydi motorola millet senden sonra duyurduklarini cikaracak lg cikarmadan cikar su telefonu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.