Şimdi Ara

Motorola, Droid Razr HD ile Droid Razr Maxx HD modellerini resmen tanıttı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
10.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyeye gelirse epey alıcısı olur, nasıl olsa millet high end ürün alıp benchmark kasmıyor.
  • ne zaman gelir acaba şarj olayından bıktım artık
  • bence beklemeyip razr maxx alın, hd olmayanı, işinizi fazlasıyla görür...
  • Tanıtım videosu muhteşem olmuş, özellikle Motorola'nın daha yeni başlıyoruz vurgusu çok heyecan verici...

• 3300 mAh batarya mı? Süper laaa.
  • İyi güzelde, çok model çıkarınca kafa karıştırıcı oluyor. Birkaç fark için yeni model olması mantıklı değil.

10dan fazla razr dokunmatik modeli çıkmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 21 Eylül 2012; 13:08:09 >
  • aynen bunu bir siniri olsa keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

İyi güzelde, çok model çıkarınca kafa karıştırıcı oluyor. Birkaç fark için yeni model olması mantıklı değil.

10dan fazla razr dokunmatik modeli çıkmış...

razr ve razr maxx den sonra razr hd (çok ince olsun diyenlere) razr hd maxx (2 gun dayanacak pil isterim diyernlere) ve razr hd m (butcem az diyenlere) cikti. burada ben bir karisiklik gormuyorum. segmentlere ayrilmis...

• Ilk android telefonumda Motorola son cihazimda yine motorola olacak.Suan droid3 kullaniyorum kalite saglamlik hic bi telefonda neredeyse yok.Razr max ve hd gercekten telefon benim diyor arka kevlar tasarimda super bence.iyiki varsin motorola:) Yani su tasarim galaxy s3 tede olsaydi alinirdi..s3 sirf tipten kaybediyor okadar para ver plastik basit bi tasarim albenisi yok.

• turkiyeye gelince bende alacagim

• bu telefonlara neden ilgi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

bu telefonlara neden ilgi yok

hele bir ciksin ortaliga :-)

bu arada razr i sanirim amerikan razr m in ingiliz versiyonu ortaya cikti. 344 poundcuk...

http://www.expansys.com/motorola-razr-i-uk-black-237284/

• Maxx Hd gelmezde razr hd'yi bekliyorum. Resmi olarak gelmese bile illa getiren olur. Ne zaman çıkıcak acaba ? Ona göre atrix'mi satıcam. Buradan getiren olursa benimle bir irtibata geçse iyi olur. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: outside

Maxx Hd gelmezde razr hd'yi bekliyorum. Resmi olarak gelmese bile illa getiren olur. Ne zaman çıkıcak acaba ? Ona göre atrix'mi satıcam. Buradan getiren olursa benimle bir irtibata geçse iyi olur. :)

ilk cikarsa amerikan verizon operatoru icin cdma versiyonlu cikacak. sonra bakalim gsm versiyonu da cikar insallah...

• bekliyoruz

• Arka kapak sanki arabalar boyanmasın diye kaplama yapılan cinsten bir tarz oluşturmuş. Yanlış anlaşılmasın başından beridir beğeniyorum ama tekrardan bakınca kaplama olayları aklıma gelmiyor değil.
  • Bataryaa uçmuşşşşş, yazılım konusunda sıkıntı olmayacağını bilsem Nexus yerine bunu alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Arka kapak sanki arabalar boyanmasın diye kaplama yapılan cinsten bir tarz oluşturmuş. Yanlış anlaşılmasın başından beridir beğeniyorum ama tekrardan bakınca kaplama olayları aklıma gelmiyor değil.

pahalı arabalarda kaporta aynı malzemden yapılıyor.karbon fiberin. farklı bir türü sanırım.motorolalardaki.
  • üst düzey telefonların hemen hemen hepsi aynı özellikte, bataryası için bu telefonu istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

üst düzey telefonların hemen hemen hepsi aynı özellikte, bataryası için bu telefonu istiyorum

aklin yolu bir hocam...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.