abi darkspell bu sms dili falan flex ile mi ilgil yoksa flash mı onun için beğenmedim demiştim......
sms dii flashle iligilidir şöle açıklim FLASH = FIRMWARE ok.. flex ise telefonun yapısını oluşturan dosyalr boyutudur hani p2k da gördümüz dosyalar varya onlar + seem lerden oluşur...
KARDEŞ O ZAMAN BENİM DAHA DÜŞÜK FLASHLARI NASIL BULABİLİRİM SORUSUNA SEN SANA FLEX LAZIM DEMİŞTİN DE ONUN İÇİN BU SORUYU SORDUM 95R NİN TÜRKÇE İTAP I ÇOK KÖTÜ DE ONDAN...
DARKSPELL KARDEŞ BİRKAÇ SORU SORCAM BURALARDAYSAN MSN İM QXXL@HOTMAİL.COM
valla irap kullanmadığım için bilmiyorum itap iyimi değilmi diye. sen ne sordunki ben sana öyle cevap verdim. msn e gelemem burdan sor ok
arkdaşlar teldeki kayıtları (rehberdeki) bezols p2ktools ile back up yapsak sonra flash yaptıktan sonra aynı şekilde yükleyebilirmiyiz????
*.hs uzantılı backup yaparsan. flash yaptıkdan sonra o dosyayı flex şeklinde yüklersen gelir
ya bu giriş annimasyonu için yukledim program ama garip garip yazılar çıkıyo
motokit i ingilizceye çevirmek için programı açtığınızda üsten soldan 3. menüyü seçin en alttaki dil seçimi ordan english i seçin olay tamamdır...
arkadaşlar şu 95rlik flashı yükledim onda t-mobilen flexi war herhalde 7f ondan iyimi sizce yükleyim mi ne gibi farklılıklar war
b arada flashtan sonra tel. müthiş değişti......... çok güzel oldu walla hızlandı da hem de menüler süper olmuş..............
quote:
Orjinalden alıntı: mcsabri
b arada flashtan sonra tel. müthiş değişti......... çok güzel oldu walla hızlandı da hem de menüler süper olmuş..............
hayırlı olsun :) yeni bir flex çıkmış onu deneyeceğim dahada hızlanıyo diolar. v3 ün flexinin üzerinde değişiklik yaparak e398 e uygulamışlar. bu arada telefonunzun mensünü stediğiniz gibi ayarlayabildiğinizi bilyormuydunuz. onunla ilgili bir program var menüyü kafanıza göre ayarlıyosunuz ana menü alt menü falan gibi.
darkspell bu 7f benim hoşuma gitmedi başka bildiğin iyi bir flex warmı
merhaba ya ben yanlıslıkal tum javaları sildim tlf dan ve simdi oyun vbe uygulamalara girerken MIDlet uygulaması yuklu değil diyor. java oyunalr yuklemeyi denedim midway2.8 le olmadı yukelrken TIMER EXPIRED yazıyor ve download canceled yazısı cıkıyo ne yapmalıyım?
bu sorunu halletimde mp3 playeri ve tlf nda bulunan o foto mixer miydi neydi o programı nerden bulabilirim? ve dark spell senin anlatımlarını okudum cok guzel di ellerine klavyene saglık.... benim sorunum com ları yanlıs secmisim.
mcsabri nesi houna gitmedi?
ekansdiuqil senin sorunun flexle ilgili akşam buaya flex koyarım onu yükle hallolur...
Arkadaşlar bişey soracağım acil ama bu 95r olan t-mobilin flexi ile gelen flashda türkçe karakterler rehberde bozuk gözüküyo onu nasıl düzeltebilirim 7f flexi kursam düzelir mi????? sizde aynı sorun oldu mu ?????
tanan çevirdim ing ama anlatırmısın bi nasıl değişceni
SE7324AXXW40DD Flex E398
SE7308AXXU10E1 Flex E398
GSKE398T673JA0D5 Flex E398
BU FLEXLERDEN HANGİSİ İYİ ?????
95R ile en iyi Flex 7F dir... Yalnız GIKE de çalışmaktadır. Şu anda yeni bir Flex var V398 o baya met ediliyo denersem yazarım nasıl die... Bu arada GSKE i yükleme 95R ile uyumsuz titreşim çalışmaz...