Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: shadown_2004

Arkadaşlar i398 funlight yani etkinlik ışıkları sorununu düzelttim. Artık kapatmanıza gerek kalmıyacak. Aşağıda verdiğim linkten download edin ve 0032_0001.seem telefonunuza işleyin ardından funlight.pat dosyasınıda telinize yükleyin ve en son olarakta telefonunuzu yeniden başlatın ve artık etkinlik ışıkları problemi kalmıyacak.

bu arada funligt sorununu düzeltirken bir iki şey daha değiştirdim.
    1- funlight problemi düzeliyor
    2- Arkaplan ışıkları süresi 20sn - 40sn - 60sn olarak değişiyor
    3- Bekleme modunda ekran kapanıyor batarya ömrünü uzatmak için.

http://rapidshare.de/files/5059677/Shadown_For_i398_0032_0001.rar.html

• evet güzel olmus
    quote:

Orjinalden alıntı: ferdy

Beyler Artık Menu Beklemeye Son İsteyen Kendi Yapsın Diye Kendi Menusunu uzun uğraşlar sonucu P2KMenuEditor programını Türkçeye Çevirdim. Çevirmede Hatam olduysa affola ingilizcemin yettiği kadar oldu. içinde örnekler klasörü var orada bir kaç güzel örnek var.
    yakında Etkinlik ışığı yapmak için programda çevirmeyi düşünüyorum.

aşağıdan indirebilirsiniz.!!!
    P2KMenuEditorTurkçe

• feriy kardsim ya diğer program alrıda türkçe yapabilirmisin mesala pst moto4 lin gibi ii olur

quote:

ilk açtığınızda tükçe olmazsa sol alt köşede language tuşuna basıp TÜRKÇEyi seçerseniz olay tamamdır

kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: serco_ecz

feriy kardsim ya diğer program alrıda türkçe yapabilirmisin mesala pst moto4 lin gibi ii olur

quote:

ilk açtığınızda tükçe olmazsa sol alt köşede language tuşuna basıp TÜRKÇEyi seçerseniz olay tamamdır

kolay gele

dostum yapmaya çalışırım boş bi vaktimde şuan hack üzerine bir kaç çalışmam var milimi hackleyen şerefsizin makinasına girme güşüncesindeyim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serco_ecz

feriy kardsim ya diğer program alrıda türkçe yapabilirmisin mesala pst moto4 lin gibi ii olur

quote:

kolay gele

dostum yapmaya çalışırım boş bi vaktimde şuan hack üzerine bir kaç çalışmam var milimi hackleyen şerefsizin makinasına girme güşüncesindeyim.

kardeş hack için essential net tools diye bir program var bir ara kurtadam da vardı hala bulabilirmisin bilmiyorum ama bu program pek verimli değil. Yardım etmek istemene saygı duyuyorum ama msnden kolayca karşıdakinin ip adresine ulaşılabiliyor tabi nasıl yapılacağını biliyorsan ve bilgisayardaki tüm dosyalar görülebiliyor ve değişiklikler de yapılabiliyor ( tabi firewall vs. yoksa ) sırf bu yüzden bilgisayara kurmadığım program kalmadı (zone alarm, ad aware, system mechanic vs. ) o yüzden mail adresini çok güvenmediğin kişilere vermeni tavsiye etmiyorum

saygılarımla...

• kardeş hack için essential net tools diye bir program var bir ara kurtadam da vardı hala bulabilirmisin bilmiyorum ama bu program pek verimli değil. Yardım etmek istemene saygı duyuyorum ama msnden kolayca karşıdakinin ip adresine ulaşılabiliyor tabi nasıl yapılacağını biliyorsan ve bilgisayardaki tüm dosyalar görülebiliyor ve değişiklikler de yapılabiliyor ( tabi firewall vs. yoksa ) sırf bu yüzden bilgisayara kurmadığım program kalmadı (zone alarm, ad aware, system mechanic vs. ) o yüzden mail adresini çok güvenmediğin kişilere vermeni tavsiye etmiyorum

saygılarımla...

dostum bu olaya daha önce girdim bir fotografçının ve konya selçuk üniversitesinini serverlarına girdim üniv. bilgisayarına not bıraktım. fotoğ.arşivini aldım orjinalini sildim. ama ne oldu yediğim küfür kar kaldı yanıma. MSN hacklemek el altına düştü sahte bir sayfa ve basit bir programla yapılabilir. birde buprogramlar(zone alarm, ad aware, system mechanic ) zone ve ad aware spam için sys mec.de bilg. daha verimli be gereksiz programlarını kapatmakta kulanılıyor.

birde o şerefsiz artık benimle bağlantı kurmuyor!!
    saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 28 Eylül 2005, 9:53:14 >

• arkadaşlar yakında yeni bir çeviri ile geliyorum etkinlik ışıklarını düzenleyeceğimiz bir program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 29 Eylül 2005, 10:31:41 >
  • .arkadaşlar yakında yeni bir çeviri ile geliyorum etkinlik ışıklarını düzenleyeceğimiz bir program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 29 Eylül 2005, 10:32:12 >
  • tüm e398 ciler diğer foruma

http://forum.donanimhaber.com/m_2565248/mpage_16/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 29 Eylül 2005, 15:42:32 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.