Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [b]bu foruma yazan herkesi e-398 ciler forumuna bekliyoruz...her iki forumda yazmak zor iş...tüm e-398ciler buraya lütfen...
    http://forum.donanimhaber.com/m_2444278/mpage_23/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramasan -- 20 Eylül 2005, 18:49:54 >
  • waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Değerli e-398 kullanıcıları..tüm e-398 kullanıcıları kardeştir.e-398 sahibi olanlar ellerinde mükemmel bir alet tasırlar.ben ve diğer arkadaşlar bu aleti varabilecegi son noktaya kadar ulaştırabilmek için günlük hayatta boş kalan vaktimizde bu teli inceleyip araştırıyoruz..dünyadaki gelişmelerden tüm e-398 kullanıcılarını haberdar etmeye çalısıyoruz..bilinler bilmeyenlere yardım ediyor ve paylaşıyoruz..e-398 üstatları;basta alpla,sercan,ilkerone,drmrr,shadown,dj ferdy,mc sabri,ramasan gibi adamlar sürekli ar-ge çalışmaları yapmakta ve fikirlerini bu forumda paylaşmaktadır..En son haber ve gelişmeleri duymak için bu forumdan ayrılmayın.kısacası klasik olacak ama:bizi izlemeye devam edin.....

http://forum.donanimhaber.com/m_2444278/mpage_23/key_//tm.htm#4153563

Not:e-398 i yeni olan,yeni alan arkadaşlar..lütfen soru sormadan önce bu forumu baştan asagı,tüm sayfaları okuyun.gerekli programları edinin.yapın,yapmaya çalısın.anlamadıgınız yada yapmak isteyipte yapamadıgınız bişey olursa ondan sonra sorun..adam msn de diyo bana hadi benim teli i398 yapalım.tamam diyorum yapalım.aç multiyi diyorum yok,p2k tools aç diyorum yok.pst diyorum yok.ttc diyorum yok.ben ne yapayım o zaman.programları msnden göndermek uzun sürüyo..lütfen her türlü programı ve flashı bulundurup öyle yardım isteyin..programların ve flashların linleri ve nasıl elde edilecegi bu forum sayfalarında var..anlayısınıza teşekkürler...

• ya arkadaslar herşey güzel bu forumda ama çok karıştırmışşsınız.mesela ben yeniyim.forumu 3 aydır okuyorum ama bişey anlamadım.benim 398im var.suan serviste ama gelince i398 yükliycem ama nasıl...... birde bu menülerde değişiklikler yapıyomuşşunuz onları nasıl yapcez.lütfen birisi bana herseyi detayıyla anlatsın hazırladığınız rehberler yardım etmiyo banaaaaaa
  • kısacası i398 için kullanmam gereken programların tamamını,i398 yazılımını,dil paketlerini yani şuanda sizin telefonda en son ne yüklüyse en iyisi ne ise benimde telefonuma yüklemem için gerekli olan herseyi tek bir yerde link olarak koyarsanız sevinirim. atalaymestan@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: vurkun

kısacası i398 için kullanmam gereken programların tamamını,i398 yazılımını,dil paketlerini yani şuanda sizin telefonda en son ne yüklüyse en iyisi ne ise benimde telefonuma yüklemem için gerekli olan herseyi tek bir yerde link olarak koyarsanız sevinirim. atalaymestan@hotmail.com

sercanın rehberini indir zaten onda linklerde war
  • quote:

Orjinalden alıntı: vurkun

kısacası i398 için kullanmam gereken programların tamamını,i398 yazılımını,dil paketlerini yani şuanda sizin telefonda en son ne yüklüyse en iyisi ne ise benimde telefonuma yüklemem için gerekli olan herseyi tek bir yerde link olarak koyarsanız sevinirim. atalaymestan@hotmail.com

dostum son kez butun likleri bir sayfada topluycam ve dediğim gibi bu son olacak.....
    burada 16 sayfa var neredeyse her sayfada yazmışız olayları sen yinede başla baştan okumaya.......

• arkadaşlar i398 kullananlar için güzel bir skin tasarladım i398'in içinde bulunan iMacAB nün üzerinde biraz oynama yaptım inşallah beğenirsiniz.

Kurulum
    1- ilkönce rarın içinde bulunan menu klasörünün içinde ki dosyaları systemin içine atın
    2- Mololin ile telde skin klasöürünün içine iMac klasörü açın
    3- Resimde dahil olmak üzre tüm dosyaları Açmış olduğunuz klasöre yükleyin

http://rapidshare.de/files/5372302/iMac_Shadown.rar.html

Hepinize Kolay Gelsin

• Ekran görüntüsü vermedim çünkü skindeki değişiklik ana ekranda değil menüde
    arkadaşlar bu skini dahada geliştirmeyi düşünüyorum bomba gibi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadown_2004 -- 21 Eylül 2005, 23:30:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramasan

[b]bu foruma yazan herkesi e-398 ciler forumuna bekliyoruz...her iki forumda yazmak zor iş...tüm e-398ciler buraya lütfen...
    http://forum.donanimhaber.com/m_2444278/mpage_23/key_/tm.htm

beyler bence de artık sadece bir sayfa olsun takip etmesi zor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halook -- 22 Eylül 2005, 16:01:38 >
  • Arakadaşlar nasıl gidiyor E398 geliştirmeleri. uzun süre yoktum işlerim dolayısı ile heliyle uzakta kaldım:) artık benden daha iyisiniz anlaşılan. hepinize kolay gelsin
  • o game 14. evren senato ittfakı
  • arkadaşlar ewet geri döndüm cep telefonum servisten geldi sıfır olarak ve i398 in wersiyonunu attım çok iyi oldu tek kötü olan şey şarj olurken menü ye girseniz bile ışıklar yanmıyo etkinlik ışıklarıda şarzda iken yanmıyor ama 30 sn wideo çekiyo 6600 a bin basar yani inanıyorum ki 2006 şubatın son haftalarına doğru bu telefonu uçuracak bir wersiyon çıkacak baksanıza nereden nereye ama alpla arkadaşım şunu seemlerini de halledersen iii olur şarzda iken menü ye giriiim ama ışıklar yansın tamam usta herkese selam çalışmalarımıza devam ediyoruz
  • valla nolmus analmadim baya bi degisiklik var ya gelismeler harika gibi gornüyo i tunes felan öle bi göz gezdirdim. artık flash mod olayını bizde yapabliyomuş galiba zamanım olsada yapsam. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: djwatoz

arkadaşlar ewet geri döndüm cep telefonum servisten geldi sıfır olarak ve i398 in wersiyonunu attım çok iyi oldu tek kötü olan şey şarj olurken menü ye girseniz bile ışıklar yanmıyo etkinlik ışıklarıda şarzda iken yanmıyor ama 30 sn wideo çekiyo 6600 a bin basar yani inanıyorum ki 2006 şubatın son haftalarına doğru bu telefonu uçuracak bir wersiyon çıkacak baksanıza nereden nereye ama alpla arkadaşım şunu seemlerini de halledersen iii olur şarzda iken menü ye giriiim ama ışıklar yansın tamam usta herkese selam çalışmalarımıza devam ediyoruz

dostum etkinlik ışıklarını kapat şimdilik şarjda ışıklar yanmaz

kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkspell

valla nolmus analmadim baya bi degisiklik var ya gelismeler harika gibi gornüyo i tunes felan öle bi göz gezdirdim. artık flash mod olayını bizde yapabliyomuş galiba zamanım olsada yapsam. :(

darkii dostum hala duruyor tel numaran bende birde rehberdeki msjları sildinmi dostum.
    sana iyi çalışmalar
  • evet dostum dogru sölüyorsun arkadaslar formu okumadan hemen hazıra konuyorlar lütfen formu iyice okuyunuz biz size teli pc ye nasıl tanıtacagımızı nasıl flash yükleyecegimizi anlatırsak sanırım diger calısmaları iptal etmiş olmazmıyız
    biraz gec oldu ama ben bir yazım dedim

quote:

Orjinalden alıntı: ramasan

Değerli e-398 kullanıcıları..tüm e-398 kullanıcıları kardeştir.e-398 sahibi olanlar ellerinde mükemmel bir alet tasırlar.ben ve diğer arkadaşlar bu aleti varabilecegi son noktaya kadar ulaştırabilmek için günlük hayatta boş kalan vaktimizde bu teli inceleyip araştırıyoruz..dünyadaki gelişmelerden tüm e-398 kullanıcılarını haberdar etmeye çalısıyoruz..bilinler bilmeyenlere yardım ediyor ve paylaşıyoruz..e-398 üstatları;basta alpla,sercan,ilkerone,drmrr,shadown,dj ferdy,mc sabri,ramasan gibi adamlar sürekli ar-ge çalışmaları yapmakta ve fikirlerini bu forumda paylaşmaktadır..En son haber ve gelişmeleri duymak için bu forumdan ayrılmayın.kısacası klasik olacak ama:bizi izlemeye devam edin.....

http://forum.donanimhaber.com/m_2444278/mpage_23/key_//tm.htm#4153563

Not:e-398 i yeni olan,yeni alan arkadaşlar..lütfen soru sormadan önce bu forumu baştan asagı,tüm sayfaları okuyun.gerekli programları edinin.yapın,yapmaya çalısın.anlamadıgınız yada yapmak isteyipte yapamadıgınız bişey olursa ondan sonra sorun..adam msn de diyo bana hadi benim teli i398 yapalım.tamam diyorum yapalım.aç multiyi diyorum yok,p2k tools aç diyorum yok.pst diyorum yok.ttc diyorum yok.ben ne yapayım o zaman.programları msnden göndermek uzun sürüyo..lütfen her türlü programı ve flashı bulundurup öyle yardım isteyin..programların ve flashların linleri ve nasıl elde edilecegi bu forum sayfalarında var..anlayısınıza teşekkürler...

• Beyler Artık Menu Beklemeye Son İsteyen Kendi Yapsın Diye Kendi Menusunu uzun uğraşlar sonucu P2KMenuEditor programını Türkçeye Çevirdim. Çevirmede Hatam olduysa affola ingilizcemin yettiği kadar oldu. içinde örnekler klasörü var orada bir kaç güzel örnek var.
    yakında Etkinlik ışığı yapmak için programda çevirmeyi düşünüyorum.

aşağıdan indirebilirsiniz.!!!
    P2KMenuEditorTurkçe
  • DOSTLAR;
    SEVGİLİ E398 KULLANICILARI ARTIK HER İKİ FORUMA YAZMAK İNANNIN ARTIK ZOR OLMAYA BAŞLADI ARTIK DİĞERİNE YAZCAM HEPİNİZİ ORAYA BEKLERİM......

<<<<<<<E398CİLER BURAYA>>>>>>
  • ilk açtığınızda tükçe olmazsa sol alt köşede language tuşuna basıp TÜRKÇEyi seçerseniz olay tamamdır

kolay gele
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.