Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapidshare.de/files/5137714/oplayerjv.jar.html

alın size beyler bu bu sefer çalışıyor :D TV programı GPRS üzerinden......
  • Arkadaşlar tek kelimeyle harikasınız. bir kez daha insanoğlunun inandıktan sonra her şeyi başarabileceğine inandım.Eski e398i hatırladıkca sadece gülüyorum. Günün birinde telefonumu bu özelliklerle kullanacağım aklıma gelmezdi. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Daha nice özellikler bulmanız diLeğiyLe...

Bu arada bir de sorum olacak. i398 yüklü telefonumda. Tel şarzda iken hiç bir ışık fonksiyonu çalışmıyor. bunu nasıl düzeltebiliriz?

Bir de dikkatimi çeken bir şey oldu. video kaydederken ışığı açın(flash dedikleri şey işte) kaydet deyin sonra durdurun. Ondan sonra o açtığınız ışığın rengine bir bakın. ne renk? Ben mavi olarak görüyorum. Acaba benimde gözümdemi yanılma var? Cevaplarınızı bekliyorum. Hoşçakalın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adEmirEn

Arkadaşlar tek kelimeyle harikasınız. bir kez daha insanoğlunun inandıktan sonra her şeyi başarabileceğine inandım.Eski e398i hatırladıkca sadece gülüyorum. Günün birinde telefonumu bu özelliklerle kullanacağım aklıma gelmezdi. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Daha nice özellikler bulmanız diLeğiyLe...

Bu arada bir de sorum olacak. i398 yüklü telefonumda. Tel şarzda iken hiç bir ışık fonksiyonu çalışmıyor. bunu nasıl düzeltebiliriz?

Bir de dikkatimi çeken bir şey oldu. video kaydederken ışığı açın(flash dedikleri şey işte) kaydet deyin sonra durdurun. Ondan sonra o açtığınız ışığın rengine bir bakın. ne renk? Ben mavi olarak görüyorum. Acaba benimde gözümdemi yanılma var? Cevaplarınızı bekliyorum. Hoşçakalın ...

video kayıdını flashla gerekmedikce kullanma çünkü tam güçle ışık çalısıyor buda flas için tehlikeli telefon içinde çünkü e398 için olan flas sadece fotoğraf cekmek içindi bu iş için değil bu yüzden flas ışıgı aşırı ısındıgı için telefonun borduna zarar verir

• quote:

Orjinalden alıntı: adEmirEn

Arkadaşlar tek kelimeyle harikasınız. bir kez daha insanoğlunun inandıktan sonra her şeyi başarabileceğine inandım.Eski e398i hatırladıkca sadece gülüyorum. Günün birinde telefonumu bu özelliklerle kullanacağım aklıma gelmezdi. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Daha nice özellikler bulmanız diLeğiyLe...

Kardeş az yukarıda funlight problemi yani etkinlik ışıklarını düelttiğimi anllattım onunla düzelteceksin onu kardeş.
    kolay gelsin

• teşekkürler...
  • http://e398.8k.com
    0032_0001_alpla.rar

dosyasında

video kameraya renk stilleri
    siyah beyaz
    mavimsi
    antik
    kızıl
    yeşilimsi
    ve orjinal renk olarak 6 seçenek var

0032_0001

arkadaşlar bu seem'i telefona ekleyin bu ozellikler gelecek önce kendi seem inizi yedekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 17 Eylül 2005, 11:00:08 >

• çalışmıyo bu kardeş
  • ARKADAŞLAR BİR YERDEN YENİ FLASH BULDUM VE YÜKLEDİM
    SÜPER SÜPER

ÇOK DEĞİŞİK SKİNLER ZİL SESLERİ VİDEO KAMERA KAYIT EN İYİ 1:00 DAKİKA VE MP4 KAYIT

20 YAKIN OYUN PROGRAM 12 MENÜ İCONE 3X4 YOK YOK HERŞEY VAR.....YÜKLEYİN GÖRÜN .....

FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.....

http://www.howardforums.com/showthread.php?s=22660af758854e064235ff1171a958b5&t=725747&page=6&pp=15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 17 Eylül 2005, 12:00:00 >

• arkadasin verdiği forum sayfasından ileri giderseniz cyberdeamon diye bir flash çıkacak bu daha ii diyolar
  • evet dostum flashı bende yükledim güzel olmus

quote:

Orjinalden alıntı: alpla

ARKADAŞLAR BİR YERDEN YENİ FLASH BULDUM VE YÜKLEDİM
    SÜPER SÜPER

ÇOK DEĞİŞİK SKİNLER ZİL SESLERİ VİDEO KAMERA KAYIT EN İYİ 1:00 DAKİKA VE MP4 KAYIT

20 YAKIN OYUN PROGRAM 12 MENÜ İCONE 3X4 YOK YOK HERŞEY VAR.....YÜKLEYİN GÖRÜN .....

FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.....

http://www.howardforums.com/showthread.php?s=22660af758854e064235ff1171a958b5&t=725747&page=6&pp=15

• quote:

Orjinalden alıntı: shadown_2004

arkadaşlar isteyen olursa ekran kapanmasını kaldırıp saat gösterecek haldede ayaralayabilirim.
    hepinize kolay gelsin

kardeş yapılabiliyorsa saatle beraber cevapsız çağrı ve tarihi de gösteren bir seem yaparsan çok güzel olur

saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: halook

quote:

arkadaşlar isteyen olursa ekran kapanmasını kaldırıp saat gösterecek haldede ayaralayabilirim.
    hepinize kolay gelsin

kardeş yapılabiliyorsa saatle beraber cevapsız çağrı ve tarihi de gösteren bir seem yaparsan çok güzel olur

saygılarımla...

Kardeş bakiim yapılabilirse yapmaya çalışırım ama biraz zamana ihtiyacım olur.
  • quote:

quote:

quote:

hepinize kolay gelsin

saygılarımla...

dostum seemleri hangi prog.oynuyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: ferdy

dostum seemleri hangi prog.oynuyorsun

P2K Tools la kardeşim yada motolinlede yapabilirsin yalnız seemleri değiştiriken yedek almayı unutmayın boşu boşuna flash atmak zıorunda kalırsınız.
    Hepinize kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bero

arkadasin verdiği forum sayfasından ileri giderseniz cyberdeamon diye bir flash çıkacak bu daha ii diyolar

evet dostum..çok haklısın...işte cyberdeamon flash linki...bu yeni yüklediğim i398 pcm moddan sonra,bide bu çıktı..şuan indiriyorum..yarın yükleyecem..neticeyi bildiririm..isteyenlere cyberdeamon flashı..durun bakalım biz e-398ciler olarak daha neler neler görecez...buyrun burdan yakın...:)))))))))

http://mobileservice.com.ru/rusher/CyberDemon_v1.6.rar

• quote:

Orjinalden alıntı: ramasan

quote:

Orjinalden alıntı: bero

arkadasin verdiği forum sayfasından ileri giderseniz cyberdeamon diye bir flash çıkacak bu daha ii diyolar

evet dostum..çok haklısın...işte cyberdeamon flash linki...bu yeni yüklediğim i398 pcm moddan sonra,bide bu çıktı..şuan indiriyorum..yarın yükleyecem..neticeyi bildiririm..isteyenlere cyberdeamon flashı..durun bakalım biz e-398ciler olarak daha neler neler görecez...buyrun burdan yakın...:)))))))))

http://mobileservice.com.ru/rusher/CyberDemon_v1.6.rar

iki flash ta aynı sadece skinler sesler ve java uygulamarı az ve değisik....

• dostlar e 398 ciler buraya forumuna yazsanız böyle zor oluyor yaa.
  • quote:

quote:

quote:

hepinize kolay gelsin

saygılarımla...

Eyvallah kolay gelsin...

• yaw bu başlıkları birleştirmezler mi ki modlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmmr

motoroya e398...... bu teli aldiktan 15 gun sonra satmak gecti icimden 59r flashi ile vidyolari bile takilarak izliyorduk....

e398imi bugunlere getirmede yardimci olan dostum djFERDYye ve rehberi ile bize yardimci olan sercana tesekkurler.......
    bu formu pek okumuyorum kusura bakma yeni gördüm yazını
    sende çook saol amacımız zaten bu bildiklerimizi paylaşmak......

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 21 Eylül 2005, 11:01:00 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.