Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle Flood yapıyo gibi oldum, ama hepsi ayrı şeyler ondan dolayı...

V398 Kullanıcılarımdan bir isteğim var, Default melodilerden Flicker'ı upload edebilen olursa, ya da gönderebilcek olan çok makbule geçer, ben onu kullanıyodum, lakin artık yok...
  • daha v398 kullanan vardir ins...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanimam

selamlar arkadaşlar. baya bi zamandır girmiyordum foruma. bi girdim aman allahım ne göreyim neler var neler. yiğidi vur hakkını yeme derler. sercandirim, shadown ve aklıma gelmeyen diğer kardeşlere çok teşekkür etmek istiyorum çünkü gerçekten birşeyler yapmak için uğraşıyorlar. onlara köstek değil destek olmalıyız.
    sercanrehberinden yeni i398 i yükledi.
    1-ofis araçlarında mühendislik diye bişi çıktı
    2-rehberde arama yaptığım zaman arapça harflerle aramak zorunda kalıyorum. bi de rusça. başka dil seçeneği yok
    3-itunesteki şu tarih problemi halledilmedi mi. yani 05.05.2005 mi yapmaya devam mı?
    ŞİMDİLİK BU KADAR. HERKESE KOLAY GELSİN.

ARKADAŞLAR,EN SON HABERLER,EN BÜYÜK YENİLİKLER E-398CİLER BURAYA FORUMUNDA...O FORUMUDA SIK SIK KONTROL ET...
    AYRICA İ398İ YENİ YÜKLEMİŞSİN.rehberde arama yaptığım zaman arapça harflerle aramak zorunda kalıyorum. bi de rusça. başka dil seçeneği yok
    DEMİŞSİN.YANLIŞ...YOK ÖYLE BİŞEY.TÜRKÇE DİL PAKETİNİ YÜKLE.BAK BAKALIM TÜRKÇE YOK MU?NE ARAPÇASI,NE RUSCASI..O İLK YÜKLEDİĞİNDE ÖYLEDİR.TÜRKÇE DİL PAKETİNİ YÜKLERSİN.DAHA SONRA ORDA TÜRKÇEYİ SEÇERSİN...DAHA DOGRUSU KİMSE O GİBİ YERLERDE TÜRKÇEYİ SEÇMESİN.HER YAZIYLA İLGİLİ OLAN YERDE,MESAJLARDA FALAN HEP GELİŞMİŞ TAB I SECİN.MESAJLARINIZDA KESİNLİKLE TURKÇE KARAKTER KULLANMAYIN.EN İYİ GELİŞMİŞ TAB DIR.İKİNCİL AYARIDA YOK SEÇİN.BİRİNCİL AYAR:GELİŞMİŞ TAB İKİNCİL AYAR:YOK SEÇİN.BENDEN SÖYLEMESİ...OLAY BASİT...SHADOWNUN YENİ MENÜSÜNÜDE YÜKLE...HERKESİ E-398CİLER BURAYA FORUMUNA BEKLİYORUZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramasan -- 9 Eylül 2005, 10:46:54 >

• motoroya e398...... bu teli aldiktan 15 gun sonra satmak gecti icimden 59r flashi ile vidyolari bile takilarak izliyorduk....

e398imi bugunlere getirmede yardimci olan dostum djFERDYye ve rehberi ile bize yardimci olan sercana tesekkurler.......
  • saol dostum bisey değil bilgi paylasmak içindir
    quote:

Orjinalden alıntı: drmmr

motoroya e398...... bu teli aldiktan 15 gun sonra satmak gecti icimden 59r flashi ile vidyolari bile takilarak izliyorduk....

e398imi bugunlere getirmede yardimci olan dostum djFERDYye ve rehberi ile bize yardimci olan sercana tesekkurler.......
  • evet katılıyorum dostum aynen lütfen arkadaslar rehberi iyi okuyun bazılarınız rehberi okumadan i398 yüklemeye kalkıyor eee buda baslı basına bir sorun değil mi??????????*
    quote:

Orjinalden alıntı: ramasan

quote:

Orjinalden alıntı: aslanimam

selamlar arkadaşlar. baya bi zamandır girmiyordum foruma. bi girdim aman allahım ne göreyim neler var neler. yiğidi vur hakkını yeme derler. sercandirim, shadown ve aklıma gelmeyen diğer kardeşlere çok teşekkür etmek istiyorum çünkü gerçekten birşeyler yapmak için uğraşıyorlar. onlara köstek değil destek olmalıyız.
    sercanrehberinden yeni i398 i yükledi.
    1-ofis araçlarında mühendislik diye bişi çıktı
    2-rehberde arama yaptığım zaman arapça harflerle aramak zorunda kalıyorum. bi de rusça. başka dil seçeneği yok
    3-itunesteki şu tarih problemi halledilmedi mi. yani 05.05.2005 mi yapmaya devam mı?
    ŞİMDİLİK BU KADAR. HERKESE KOLAY GELSİN.

ARKADAŞLAR,EN SON HABERLER,EN BÜYÜK YENİLİKLER E-398CİLER BURAYA FORUMUNDA...O FORUMUDA SIK SIK KONTROL ET...
    AYRICA İ398İ YENİ YÜKLEMİŞSİN.rehberde arama yaptığım zaman arapça harflerle aramak zorunda kalıyorum. bi de rusça. başka dil seçeneği yok
    DEMİŞSİN.YANLIŞ...YOK ÖYLE BİŞEY.TÜRKÇE DİL PAKETİNİ YÜKLE.BAK BAKALIM TÜRKÇE YOK MU?NE ARAPÇASI,NE RUSCASI..O İLK YÜKLEDİĞİNDE ÖYLEDİR.TÜRKÇE DİL PAKETİNİ YÜKLERSİN.DAHA SONRA ORDA TÜRKÇEYİ SEÇERSİN...DAHA DOGRUSU KİMSE O GİBİ YERLERDE TÜRKÇEYİ SEÇMESİN.HER YAZIYLA İLGİLİ OLAN YERDE,MESAJLARDA FALAN HEP GELİŞMİŞ TAB I SECİN.MESAJLARINIZDA KESİNLİKLE TURKÇE KARAKTER KULLANMAYIN.EN İYİ GELİŞMİŞ TAB DIR.İKİNCİL AYARIDA YOK SEÇİN.BİRİNCİL AYAR:GELİŞMİŞ TAB İKİNCİL AYAR:YOK SEÇİN.BENDEN SÖYLEMESİ...OLAY BASİT...SHADOWNUN YENİ MENÜSÜNÜDE YÜKLE...HERKESİ E-398CİLER BURAYA FORUMUNA BEKLİYORUZ...

• arkadaslar buda e398 in kapak ve parcaları var nasıl getiririz türkiyeye acaba metalik kpak güzelmiş

http://cnn.cn/shop/motorola-e398-c-22_65.html

• i 398 için emek harcayan arkadaşlara çok teşekkürler ben ingilizce kullanıyorum telefon rehberinde arapça harf falan yokta şu itunes olayını bi türlü çözemedim her açtığımda THIS BUILD OF ITUNES EXPIRED yazıyo anladım zamanı geçmiş ya şu tarihi geri alıyorum yine olmuyo sercan ya da anlayan biri yardım etsin lütfen

bu arada bu da benden video dosyalarını 3gp ye çeviriyorsunuz belki daha önce verilmiştir ama olsun ben dende bir katkı olsun
    indir

• program bayağı başarılı 58 mb lık dosyayı 1.79 mb indirdi bayağı ii i398 ile film bile izliyebileceğiz gibi. airplane modda var otobüste sorun olmaz artık benim gibi öğrenciler için ideal

ha bi de ben de motorola kutusundan çıkan bluetooth kulaklık var tanıtamadım pin nosunu unuttum verebilecek bir arkadaş var mı???? cevap bekliyorum
  • arkadaşlar bi de p2k da chat ikonunu açamadım başka p2k varmı yenimi sizde bir deneyin chat açılıyormu ben yapamadım help meee
  • quote:

Orjinalden alıntı: bero

i 398 için emek harcayan arkadaşlara çok teşekkürler ben ingilizce kullanıyorum telefon rehberinde arapça harf falan yokta şu itunes olayını bi türlü çözemedim her açtığımda THIS BUILD OF ITUNES EXPIRED yazıyo anladım zamanı geçmiş ya şu tarihi geri alıyorum yine olmuyo sercan ya da anlayan biri yardım etsin lütfen

bu arada bu da benden video dosyalarını 3gp ye çeviriyorsunuz belki daha önce verilmiştir ama olsun ben dende bir katkı olsun
    indir

i398 in turkçeside var.haberin olsun.turkçe dil paketi var.ingilizce kullanmak zorunda değilsin.bunu bil.ayrıca arkadasım,eger tarihi geri aldıgın halde(örnegin 05,05,2005 e al.hala açılmıyorsa itunes telefonu fazla kurcalamışsın demektir.yada baska bir yerde hata vardır.yapcagın tek şey i398 i ama sadece i398 flashını tekrar atmak.normalde i398 1 flex 2 flashdan olusur ya,sen sadece i398 flashını at.tarihi 05,05,2005 yap bak nasıl çalışıyo itunes...verdiğin program için tesekkür..chat iconu olayını anlamadım..bilgim yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramasan -- 10 Eylül 2005, 10:07:14 >

• [size=4]E-398 CİLER BURAYA FORUMUNDAKİ HABERLERİ KAÇIRMAYIN.....................
  • http://www.gsmarena.com/news-detail134.php
     Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell

ALIN SİZE BACKUP DOSYASI YENİ E398 SEEMLER DAHİL
    http://rapidshare.de/files/4923346/ROKR.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 10 Eylül 2005, 19:22:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gustavbcp

arkadashlar ishte buda benim kendi ösel üretim flashım I398g
    http://rapidshare.de/files/4923345/gasplace_78.rar.html

İ398 in biras değişmish hali ek ösellikler ise:
    -videolar tam ekran oynuo
    -yandaki ışıkarın düsenini aynene motomixerdeki gibi siz düzenliyorsunuz
    -moto moixerde istediğiniz sharqıyı editlie bilosunus
    -4x diijtal zoomun yanı sıra fotoğraf çekildikten sonra 2 kere daha zoom yapıp kaydeded biliosunuz.
    -tema browsser var
    -tel kaapalıyken sadece mp3 çalar(i-tunes) oalrak qullana biliosunuz
    -office arachalrında artık txt uzantılı notlar tuta biliosuunuz...

bunalrın hepsini 10larca forumdan topladım ve birleştirdim ve bende gayet ii chalıshıo :)

abi link çalışmıyo..

• abilerim rapid ölmüş biras beqleyin...
  • çercektenmi ya nerede bu flash kaç mb peki bir yanlış olmasın.....

• abijim onu ben şeyeddimde rapid de sorun var ve bendeed flash yok oraa upload etmishti martık cuamrtesi beqliiiceksinis...
  • KAÇ MB BU DOSYA BİRAZ TURKCE YAZSAN...
  • tmam yafh saqin ol 34 mb rarlı hali...
  • nasıl hızlımı yoksa sürünüyormu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.