Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Spocket

telefonun "No" tuşu dışındaki tuşları çalışmamakta, nedeni ne olabilir?

kardes biraz daha acsana nasil yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmmr

quote:

telefonun "No" tuşu dışındaki tuşları çalışmamakta, nedeni ne olabilir?

kardes biraz daha acsana nasil yani?

hiç bi tuş çalışmıyo işte... telefon açık öyle... hiç bi tuş işlemiyo... ekran koruyucusuna geçtikten sonra "No"ya basarsan normal ekrana dönüyo bi de yine "No" tuşuyla kapanıp açılabiliyo...
  • senin yazilim atman lazim gibi geliyor bana ama tus takimi ile ilgili bir problem de olabilir.....
  • boot loader ekranı Yıldız+Kare+No değilmiydi? yanlış mı hatırlıyorum... Onu da denedim olmadı, telefonun kendisi açıldı sadece "No" tuşu çalıştığı için, bende tuş takımında problem olabilir düşüncesiyle servise verdim...
  • arkadaslar formda mersinden varsa msn ne beklerim

bu arada flash modding sürüyor

SERCOOOOOOOO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serco_ecz -- 6 Eylül 2005, 19:21:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercandirim

arkadaslar formda mersinden varsa msn ne beklerim

bu arada falsh modding sürüyor

SERCOOOOOOOO

ßen Warım Mersinden Ne oLdu ? Neden HeyecanLandın Ki anlamadım ?
  • quote:

boot loader ekranı Yıldız+Kare+No değilmiydi? yanlış mı hatırlıyorum... Onu da denedim olmadı, telefonun kendisi açıldı sadece "No" tuşu çalıştığı için, bende tuş takımında problem olabilir düşüncesiyle servise verdim...

bak servise verdiysen yapip verirler geri ama sana kesinlikle i398 yazilimini yuklemeyi tavsiye ederim kardes....
  • hehe sağol sercan baba :)

beyler ne tesadüftür sercan babamısla ayn memleketten çıktık ben şidiye kadar bi ton flash yuqledim ama farklı yontemle en son shu black eyed peas lısını yuqlemishtim ama ne olduysa bir türlü yapamadım İtunes i yukledi bendede saten apple pc var bitane baa ii oldu sizee shiddetle tavsie ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gustavbcp

hehe sağol sercan baba :)

beyler ne tesadüftür sercan babamısla ayn memleketten çıktık ben şidiye kadar bi ton flash yuqledim ama farklı yontemle en son shu black eyed peas lısını yuqlemishtim ama ne olduysa bir türlü yapamadım İtunes i yukledi bendede saten apple pc var bitane baa ii oldu sizee shiddetle tavsie ederim

black eyed peas nasil bisey nerden bulabiliriz tavsiye eder misin?
  • nasılmı? e398 deki bir çok uygulama black eyed peas grubun şarkıalrını ve duvar kasıdnı almısh menulere onların sitelerinin linkleri koymush! süper olmush black eyed peas dinleyenler için süper ama ben genede abijimi yuqlediği i398 derim süper ötesi :D
    www.blackeyedpeas.com
  • ARKADASIM BEN E398 CİLERE DEDİM FORMDAN MERSİNLİ VARMI DİYEDA YARDIMCI OLMAK İÇİN SENDE E398 LE İLGİLENİYORMUSUN Kİ SENİ FORMDA GÖREMİYORUM AYRIYETTEN BEN HEYECANLANMADIN Kİ AMA SENİ BİLMEM ??????????

quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: sercandirim

arkadaslar formda mersinden varsa msn ne beklerim

bu arada falsh modding sürüyor

SERCOOOOOOOO

ßen Warım Mersinden Ne oLdu ? Neden HeyecanLandın Ki anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serco_ecz -- 7 Eylül 2005, 15:57:43 >

• TESEKKÜR EDERİM KARDES
    quote:

Orjinalden alıntı: gustavbcp

hehe sağol sercan baba :)

• arkadaslar nerdesiniz yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serco_ecz -- 8 Eylül 2005, 16:28:52 >

• selamlar arkadaşlar. baya bi zamandır girmiyordum foruma. bi girdim aman allahım ne göreyim neler var neler. yiğidi vur hakkını yeme derler. sercandirim, shadown ve aklıma gelmeyen diğer kardeşlere çok teşekkür etmek istiyorum çünkü gerçekten birşeyler yapmak için uğraşıyorlar. onlara köstek değil destek olmalıyız.
    sercanrehberinden yeni i398 i yükledi.
    1-ofis araçlarında mühendislik diye bişi çıktı
    2-rehberde arama yaptığım zaman arapça harflerle aramak zorunda kalıyorum. bi de rusça. başka dil seçeneği yok
    3-itunesteki şu tarih problemi halledilmedi mi. yani 05.05.2005 mi yapmaya devam mı?
    ŞİMDİLİK BU KADAR. HERKESE KOLAY GELSİN.
  • dogru sölüyorsun dostum helal olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: aslanimam

selamlar arkadaşlar. baya bi zamandır girmiyordum foruma. bi girdim aman allahım ne göreyim neler var neler. yiğidi vur hakkını yeme derler. sercandirim, shadown ve aklıma gelmeyen diğer kardeşlere çok teşekkür etmek istiyorum çünkü gerçekten birşeyler yapmak için uğraşıyorlar. onlara köstek değil destek olmalıyız.
    sercanrehberinden yeni i398 i yükledi.
    1-ofis araçlarında mühendislik diye bişi çıktı
    2-rehberde arama yaptığım zaman arapça harflerle aramak zorunda kalıyorum. bi de rusça. başka dil seçeneği yok
    3-itunesteki şu tarih problemi halledilmedi mi. yani 05.05.2005 mi yapmaya devam mı?
    ŞİMDİLİK BU KADAR. HERKESE KOLAY GELSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serco_ecz -- 8 Eylül 2005, 22:33:01 >

• SERCOOO

• sonunda i398 yükledim... Güzel, hatta çok güzel... Açılışı hoşuma gitmedi gerçi eheh... Neyse moto4lin'i indirdim ama telefonu göstertemedim bi türlü... Ya da P2KCommander'dan gelen alışkanlıkla hemen okumasını istiyorum, fazla bekleyemiyorum... Bunda çok mu bekletiyo? ya da ek bi işlem var mı? Bi de Skin yüklerken Create Directory dışında bişey yapmamız gerekiyo mu?
  • Dedim ama kendim hallettim yine...
    P2K Commander'ın son versiyonunda Options'a girip hangi root'u okutabileceğinizi seçiyosunuz (Yani a,b veya c'den birini) bu yüzden skin yüklemek de problem değil...
    Programhttp://s5vi.vxxxstuff.com/commander/P2kCommander-V3.2.2.zip adresinden indirebilir, daha önce verildi mi bilmiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.