Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: shadown_2004

kusura bakmayın bir süredir nete giremedim arkadaşlar itunes açtığınızda sadece itunesin simgesi çıkıyorsa ya hafıza kartında bir problem vardır yada i tunese bi ayar yapılması gerekiyor. Yapılması gereken ayaralrıda yakın zamanda dosyalarını upload edip açıklayacağım.

bu arada bazı arkadaşlar yazılım atmak için Pst soruyorlar bana onların ulaşması için linki tekrar veriyorum.

http://www.motorolka.ru/modules/mydownloads/singlefile.php?lid=136

Sayfanın ortalarında PST 7.1.1 yazısı var onu tıklayın indirecektir.

Kolay Gelsin

KARDES İTUNESİN KULLANIM ZAMANI SINIRLIYMIS O SEBEBLE DONUYORMUS BEN HAFIZA KARTINA FORMAT DAHA NELER NELER DENEMEDİMKİ
    AMA TARİHİ 05 05 2005 DEN SONRASINA GECİRMEZSEN DÜZELİYORMUS YAPTIM DÜZELDİ

• quote:

Orjinalden alıntı: grandman

Arkadaşlar benimde i398 kurarken hata yapmam nedeniyle bootloder gitti ama gitmesi bir bilgisayarın telefonu görmeyeceği anlamına gelmiyor. Telefonun bootloder açılmadan data kablosunu taktım daha önceden yedek aldığım 95r yazılımı geri yükledim. Aynen eskisi gibi çalıştı telefon. Sizde de aynı sorun olursa bir deneyin.!

ÖYLE BİŞEY OLDUMU BİZDE ONU YAPIYORUZ ZATEN TEK CÖZÜM YOLU O
  • itunes sadece simgede kalıyorsa liste gelmiyorsa ve
    hafıza kartınızda problem yoksa
    Aşağıdaki işlemleri ugulayın düzelecektir
    .
    Tabi ilk önce dosyayı indirin gerekli herşey rar dosyasının içinde.
    Aşağıdaki anlatım rarın içindede mevcuttur arkadaşlar.
    Bu işlemlemleri yapınca tarihi geri almanız gerekmiyor

http://rapidshare.de/files/4607810/Shadown_iTunes_activation.rar.html

~iTunesDB dosyasını hafıza kartında
    iTunes\iPod_Control\iTunes\ içine koyuyorsunuz
    itunes switch.bat dosyasınıda hafıza kartının kök dizinine
    yani hafıza kartına girdiğinizde ilk gördüğünüz yer.
    oraya koyuyorsunuz ve sonra itunes switch.bat dosaysını çift
    tıklıyorsunuz o kendi işlemleri yapıp kapanıyor. Artı ituneste
    playlist sorunu düzeliyor. sadece playlist düzelir

Beta expired yazanlar için : Arkadaşlar i398 mp v1 itunes 31 ağutos son günü bilginiz olması için söyledim yalnız shoey tarihi geri alarak düzeltirsiniz diye sölemiş. .

Hepinize kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadown_2004 -- 1 Eylül 2005, 23:11:52 >

• Arkadaşlar telefonunuzdan yer kazanmak için bir tema. Tema ile nasıl yer kazanabiliriz derseniz açıklıyayım
    moto temsını kimsenin kullanmadığını farkettim ve hep telime yüklediğim Xeonab temasını moto temasına uyarladım ikonlarıda v398 ikonları yaptım ve artık telime Xeonab temasını yüklemiyorum vede moto temasınıda kullanıyorum artık.Duvar kağıdı olan Moto.jpg resminide skin klasörüne atınız.

Hepinize kolay gelsin

http://rapidshare.de/files/4608191/Shadown_Moto.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadown_2004 -- 2 Eylül 2005, 13:05:34 >

• sagol dostum
  • Rica ederim Shadown'dan hizmetler devam edicek

Hepinize kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadown_2004 -- 1 Eylül 2005, 18:53:54 >
  • SERCAN DİRİM arkadşın yazdığı i398 rehberini harfi harfine uyguladım gayet de güzel i398 türkce olarak kullanıyorum.yapamayanlar için allahdan sabır hatta yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

not:rehberde bi kac yerde yazım yanlışı ve azıcık eksik bilgi var bunları şurda kısaca yazıp bu hataların sebep oldugu durumlardan birbirimizi koruyalım dedim.

1-(yeni başlayanlar için)bu rehberde anlatılanları yapabilmeniz için daha önce darkspellin hazırladığı rehberdeki bi kaç bilgiye ihtiyacınız var.başlıca şunlar:
    -windows xp service pack2 yüklü olmalı.
    -telefonu pc ye tanıtmak için gerekli usb driver larınız olmalı.
    -flash flex le uğraşırken telefonunuzun şarjı tam olmalı.(benimki buyüzden 1 defa servise gitti)

2-"R372 DEN R373 E DÖNÜŞTÜRME
    EGER TELEFONUNUZA R373 LÜ BİR FLASH ATMAK İSTERSENİZ İLK ÖNCE BU İŞLEMİ YAPACAKSINIZ.

• MULTİFLASH FLEX PROGRAMINI ACIN
    • İMLECİ ENABLE **FLASH** KISMINA GETİRİN VE İ398 MP FİNAL DOSYASINI İÇİNDEKİ R373 Flash Enabler.hs DOSYASINI BROWSE ACIN"
    ** lı yere dikkat orası FLEX olacak.yani imleç flex kutusunda olucak.

3-boat loader ekranı için * # ve telefonu acma tuşuna basınız.

4-son olarak dil paketini yüklerken multiflashflex programının sağ tarafındaki 4 kutudan en üstteki 2 tanesini işaretli diğerlerinin işaretsiz olması gerekıyor.

niyetim hata bulmak değil,hatalardan can sıkılmasını engellemektir.Sercan kardeşimi tekrar tebrik ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefegemen -- 2 Eylül 2005, 2:47:10 >

• ??????*MEWRHABA MİLLET İŞLERİM YÜZÜNDEN FAZLA NETE GİREMİYORUM ??????

EEGEMEY ARKADASIM SAOL YAZMISSINDA DİL PAKETİ YÜKLERKEN 1. KUTUCUK İŞARETLENECEK BİLGİNİZ OLSUN BU ARADA BU İ398 DE SAHTE DEYİP İNANMIYAN ARKADASIMIDA KINIYORUM SAHTE OLSA BİZ UGRASIP REHBER YAPARMIYIZ YAAAAA?????? ŞİMDİLİK KEN İYİ BAKIN İ398 V2 LE GELECEGİM
  • arkadaşlar yeni bir şey buldum bakın .......

but if not so please make a backup
    Yes, we (Doerben) found the seem and we can improve the recording size a little bit. What you need is a tool like p2ktools or something. Open the seem 004E_0001 and go to offset 410. You see there is 01 F4 on 02/03 and 0E/0F. The first is for the transflash card and the second is the phone memory.

01F4 is a hex value and this is 500 KB (dec). ~480 KB with this setting. You can change this in 02 D5 and the recording limit is around 700 KB now. Save the seem and restart the phone.
    Higher values (03E8, 04FF...) are theoretically possible but the phone is limited maybe. You get a error or the recording size is only a little bit more. But you can try the best setting for your phone. My best size is 1123 KB. btw 90 seconds is also a limit.

but if not so please make a backup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 2 Eylül 2005, 21:33:05 >
  • birşey sorucam

i398 farklı farklı anılıyor
    i398 v1,i398 mp(monsterpack)....vs vs

bunların arasında farklar varmı?yoksa hepsi aynımı?

birde benim ana ekranda tarih yazması gereken yerde bazen i398 yazıyor.bazen tarih yazıyor.bunu nasıl engellerim?
    i398 de iletim raporu önermesi yapmıyor.iletim raporu yokmu.varsa nasıl istiyoruz?

sevgiler,saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eegemeny

birşey sorucam

birde benim ana ekranda tarih yazması gereken yerde bazen i398 yazıyor.bazen tarih yazıyor.bunu nasıl engellerim?
    i398 de iletim raporu önermesi yapmıyor.iletim raporu yokmu.varsa nasıl istiyoruz?

sevgiler,saygılar...

tarih yazısı bende sadece tel hat ararken yazıyor.
    iletim raporunu bezol's tan halledebilirsin

saygılarımla...
  • bezols la yapman lazım
    önce bagla teli sonra mesaj butonuna tıkladıktan sonra get yap telin ayarları gelecek unicode sms kutucugu haricinde tüm kutucukları işaretle set yap bitti

sonra msj yazdıktan sonra menüye bas mesaj seceneklerinden ileti raroruna evet de olup biter
  • teşekkür ederim yapdım oldu.

başda aldığıma pişman oldugum e398 imden her gecen gün daha cok memnun olmaya başladım.

diğer soruyacevap yokmu?

• quote:

Orjinalden alıntı: eegemeny

Kardeş şöle söliim aslında aynı ama ilk önce beta (deneme sürümü) olarak bir i398 çıkarıldı eğer hiçbişi yazmıyorsa odur sonra v1 yani versiyon1 çıkarıldı bunları ayn kişi hazırladı çok küçük değişiklikler var bu anlattıklarımın arasında çoğu alt yazılım farkları kullanıcıların tam olarak fark etmicekleri kısımlar oyüzden sen ikisinide aynı gör ama sanırım v2 baya bir farklı olacak i398 v2 hazırlığında shoey (shoey i398 hazırlayan şahıs).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadown_2004 -- 3 Eylül 2005, 10:02:02 >
  • kardeşim nereden biliimki bu devirde kimseye güven olmuyu gittikwww.cepforum.com die bi adresten e790 yazılımı indirdik v398 in üstüne attık tel göçtü yani biraz hak verin 1 buçuk aydır telefonsuzum
  • artık bu akdar flash kavfası yeter birasda içerik ekleyelim dimi oyun,skin felan
  • quote:

Orjinalden alıntı: djwatoz

kardeşim nereden biliimki bu devirde kimseye güven olmuyu gittikwww.cepforum.com die bi adresten e790 yazılımı indirdik v398 in üstüne attık tel göçtü yani biraz hak verin 1 buçuk aydır telefonsuzum

kardes teli servise mi gonderdin yoksa duruyor mu? MSN ver kurtaralim telefonu.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercandirim

arkadaslar birde hafıza kartına java veya oyun nasıl yükleyebilirim cünkü telefonun hafızası yetmiyor

sercan bu sen misin?
  • ??????????????????**SELAM MİLLET YAKINDA BOMBA HABERLERLE GELECEGİM SİZE MUHTESEM BİR FLASH HAZIRLAYACAGIM??????****

SERCAN;_BABA
  • telefonun "No" tuşu dışındaki tuşları çalışmamakta, nedeni ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.