Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 26 Ağustos 2005, 21:21:20 >
  • Arkadaslar heralde i398mp v2 üzerinde calişmalar var bugün motomodders de baktım
    wav, wma, wmv formatları calabilme ve
    limitsiz video kayıt
    tam ekran video izlem gibi seylerden bahsediyorlar

Birde siz göz atın isterseniz
    http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=1&g=posts&m=51336
    http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=1&g=posts&t=10040

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_İst -- 27 Ağustos 2005, 18:22:55 >

• EVET DOSTUM ÖYLE BİRŞEYLER VAR BENDE ARASTIRIYORUM ÇIKARSA HABERİMİZ OLSUN HEMEN REHBER YAPARIM O NA DA

• Arkadaşlar öle bişi henüz yok i398 yapan shoey sadece i398 v2 çıkarıcam neler istiyorsunuz diye bi ön yoklama yapıyor wmv falan kesin değil onlar biraz zor olur gibi geliyor bana ama en iyiysi bekleyip görmek.
  • BOMBAAAA
    evet arkadashlar bu muhteshem telefonun satıshı standart üstü olduğu ichin durdurulmush ben ölee öğrendim shu an hich bi yerde (türkiyede) sıfırı yoq istersenis test amachlı olarak online mağzaları dolashın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustavbcp -- 28 Ağustos 2005, 22:20:08 >
  • arkadashlar bide shu rehber linkerlini düseltin yafh bunlar bosuqmudur nedir?
    yada stardownloader bosuq?
    valal direq msn den aldım ben linki...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: gustavbcp

BOMBAAAA
    evet arkadashlar bu muhteshem telefonun satıshı standart üstü olduğu ichin durdurulmush ben ölee öğrendim shu an hich bi yerde (türkiyede) sıfırı yoq istersenis test amachlı olarak online mağzaları dolashın ...

Vayyyyyyyy be
  • quote:

Orijinalinden alıntı: gustavbcp

arkadashlar bide shu rehber linkerlini düseltin yafh bunlar bosuqmudur nedir?
    yada stardownloader bosuq?
    valal direq msn den aldım ben linki...

Kardes buyur darkspellin rehberi
    http://rapidshare.de/files/3517750/yedek_e398_v3_rehber.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_İst -- 28 Ağustos 2005, 23:45:24 >
  • Evet arkadaşlar Şuan telime e798 yükledim dosyayı upload etmedim nedeni şuan test ediyorum testler bitince tamamen sizlere eksileri ve artıları açıklıycam ozaman isteyenler yükler.

fakat size şimdiden kısa olarak farkalrı açıklayayım

Kamera kayıt ayaraları daha detaylı yapılmış
    iTunes bundada var
    temelarda i398 deki gibi duvar kağıdı sorunu yok
    mesaj ayaralrında mesjın telemi yoksa sime kayıtolacağını ayarlayabiliyorsunuz
    mesaj yazarken orta tuşa basarsanız iletim raporları mevcut (bu benim için önemli)
    teldeki boş hafıza yani kullanabilinir alan 9254 (bu bir bomba)
    i398 den eksileri yok hatta artıları var
    Telefonun performansı çok güze
    ikonları çok değişik ama ben v398 kileri çok sevdiğim için onlara dönüştürdüm

şimdilik kısa açıklamalarım bukadar test bittiğnde farkları tam olarak ve indirebileceğiniz adresi sizlerle paylaşıcam
    hepinize kolay gelsin

shadown_2004@hotmail.com
    Shadown'dan Sevgilerle

• arkadaslar ben flash yüklemek istiyorum ama nasıl yüklen digini bilmiyorum şöyle güzel işe yarıyacak bi flash varsa lütfen bi verin
    şöyle ses kaydı olan video yu tam ekran izletebilen daha hızlı bişey

• arkadaş öyle birşey varsa bizde uğraşalım
    sen yorulma tek başına.....
  • http://www.motomodders.net/Default.aspx?g=posts&t=8292

işte size e798 bu linkde ben yükledim
    -- iyi --
    -- daha iyi --
    -- çok iyi --

video kayıt ayarı var geri kalan aynı ama skin bizim moto neon gibi....

telefoun hafızası 7.5 gibi oluyor.... ofis araçlarında eksiklikler var....

çekim kalitesi düşük ben beyenmedim az olsun oz olsun 20 sn 30 yeter toplam kayıt suresi

500 kb ram olduğu için e398 bu kadar daha fazla süre daha kötü kalite....---

Model: E1 iTunes
    Flash: R373_G_0E.30.1ER
    Flex: GIKKLGO000AA041 [eXtreme Modding]

http://rapidshare.de/files/3513599/R373_G_0E.30.1ER_eXtremeModding_flexlash_VH.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 30 Ağustos 2005, 2:24:48 >

• E398 V398 İ398 MENÜ İKONLARINDAN SIKILAN ARKADASLAR ASAGIDAKİ LİNKDE VERMİŞ OLDUGUM MOTO SKİNİNİ TELEFONUNUZDAKİ MOTO SKİNİ YERİNE YÜKLEYİN... İNANIN PİSMAN OLMAYACAKSINIZ SÜPER BİR SKİN... ŞÖYLE SÖYLEYEYİM BUGÜNE KADAR GÖRDÜKLERİM ARASINDA EN İYİSİ...

ASAGIDAKİ RESİMDE EKRAN İKONLARI VAR BİR BAKIN

VE YÜKLEYİN...

http://rapidshare.de/files/4530964/NEW_MOTO_a_ist.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_İst -- 30 Ağustos 2005, 15:48:47 >

• BEYLER BELKİ BİLMEYENLER OLABİLİR DİYE YAZIYORUM İ398 DE ZATEN İLETİ RAPORLARI VAR

YANLIŞ ANLASILMASIN
  • Bir kere P2K tools ile ayar yaptıktan sonra iletim raporu var evet. BU arada Benim yğklediğim e798 de eksikler yoktu hatta fazlası vardı ve boş hafızaya baktığımda 9254 görünüyordu ve ben bi tane tema bile yüklemiştim baktığımda farklı dosyaar olabilir bendeki e798 v1 idi arkadaşlar ikonlarda çok farklıydı.
  • ekle linki bizde bakalım

«E798RE_v1»(Russian Edition)R373_G_0E.30.1ER_PDS001_LP002E_DRM0101_J
    PJAVA_G_0E_E790_00_00_16I_GIKKLGO000AA041_1FF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 30 Ağustos 2005, 18:51:44 >
  • mileet bende E798 , yuqledim süper yafh ama video kalitesi baaa düshuq :( yafh 3200 da bile 1 m ram var bu telde nie 500 kb ram var? bu sorunu çözmemis lasım bide konuyu canlı tutun yafh ...
  • link olarak yok bende çok önce indirmişrim denememiştim yakında upload edicem. Buarada i398 yeni menü hazırladım biraz ayardaha yapıcam öle yayımlıcam menüyü biraz daha kullanışlı hale getirdim yakın zamanda bununla birlikte i398 deki skin probleminin duvar kağıdı olayınıda ortadan kaldırdım hepsini birlikte yakın zamanda hepsini birlikte paylaşıcam merak etmeyin çok bekletmiycem.

Kolay Gelsin

shadown_2004@hotmail.com
    Shadown'dan sevgiler
  • yav arkadaşlar ben telefonu data olarak bilgisayara tanıtamıyorum lütfen yardımcı olun

• birde yüklerken p2man vb. programlar gerekiyor heralde onlarıda bi zahmet ekleye bilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.