Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: halook

i398 yükleyenler sizde de ekranda sadece saat görünürken hata var mı ?

hayır yok
  • bende iki hafta önce teksno sa dan 60 ytl ye aldım yaa benim telefonum göçtü servise werdimdedim yaa telefonun anakartı yanmış bu e790 wersiyonu yüzünden şimdi değiştireceklermiş telefonum geldiği zaman i398 flash ını atmayı düşünüyorum ama yine ana kartı yakarsam die korkuyorum aslında ben 3 defa yazılım attım telefona hiç bişi omadı ama e790 wersiyonu yüzünden bozuldu ben sizlerle bağlantıya geçicem tel. gelince i398 wersiyonunu atçam yardım edersiniz herhalde
  • quote:

Orijinalinden alıntı: mcsabri

quote:

hayır yok

Yapma yav anlamıyorum benim telde mi sorun var acep. bir de çağrı yapacağım zaman handsfree'yi açtığımda karşıdaki tel çalar çalmaz telin kapatma tuşuna basınca ekrandaki menü yazısı falan siliniyor nedendir ki ?

• quote:

quote:

quote:

hayır yok

Yapma yav anlamıyorum benim telde mi sorun var acep. bir de çağrı yapacağım zaman handsfree'yi açtığımda karşıdaki tel çalar çalmaz telin kapatma tuşuna basınca ekrandaki menü yazısı falan siliniyor nedendir ki ?

WAlla bu dediklerinin hiçbiri bende olmuyo istersen i398 i sen bi hada yükle belki düzelir bişey sorcam sen master clear veya reset yapmışmıydın eğer yaptıysan ondan kaynaklanabilir

• quote:

WAlla bu dediklerinin hiçbiri bende olmuyo istersen i398 i sen bi hada yükle belki düzelir bişey sorcam sen master clear veya reset yapmışmıydın eğer yaptıysan ondan kaynaklanabilir

yok ya reset falan da atmadım, ben o zaman bir daha flash atayım bakalım düzelecek mi ? Sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halook -- 21 Ağustos 2005, 13:20:38 >
  • ARKADASLAR BANA YÜZLERCE MAİL GELİYOR BİR KISMI YÜKLEMİŞ BİR KISMIDA TELİ UÇURMUŞ BENİM DİYECEĞİM YAPTIĞIM BU REHBERİ ANLAMAYANLAR VAR O REHBERİ BASKASI YAPSA BEN ŞAYET HİÇBİRŞEY BİLMESEN İ398 SORUNSUZ YÜKLERİMDİM ANLASILAMAYAN NE BİLMİYORUM BEN REHBERDE FARKEDERSENİZ HER KÖTÜ İHTİMALİ DÜŞÜNMÜŞÜM YANİ HERŞEYİN BİR ÇARESİ VAR İ398 BU REHBERE KARŞILIK YAPAMAYAN ARKADAŞLARIMA DİYECEK BİRŞEYİM YOK ????????????????????

ARKADASLAR BİR İPUCU : İ398 YÜÜKLEYİP DAHA SONRA MASTER CLAER VAYA MASTER RESET YAPMAYIN EGER YAPARSANIZ SEEMLER ESKİYE DÖNER VE YENİ ÖZELLİKLER UÇAR VİDEO KAYDI UÇAK MODU FALAN EGER BİR SORUN OLUR VE MASTER RESET YAPMAK İSTEDİĞİNİZDE MASTER RESET YAPMAYIN BUNU YERİNE İ398 MP FİNAL FLASH INI TEKRAR YÜKLEYİN SADECE İ398 MP Yİ MULTİFLASHFLEX PROGRAMIYLA SORUN ÇÖZÜLECEKTİR BİLGİNİZE

• slm serkan ben senin i398 final dosyanı indirdim içinde pst diye bi programdan bahsediyo ama ben de öle bir program yok nerden indiricem ne yapıcam bi yardım edin we ben yeni başladım bi sürü seem ıvır zıvır bişiler indirdim i 398 final için neler gerekiyo programların linklerini bi yollarmısın

• Arkadaşlar flash atarken teli uçanlar için bir açıklama yapıcam daha önce bahsetmiştim şuan dosyaları nete uplad ediyorum artık servise gitmenize gerek kalmıyacak.
  • Evet Arkadaşlar Upload işlemi tamamdır.
    İlk olarak altta verdiğim linkten dosyaları indirin gerekli herşey rarın içinde mevcuttur.

http://rapidshare.de/files/4275344/Shadown_ramldrkit.rar.html

şimdi ilk önce kısa bi anlatım yapiim teliniz falash atarken uçtu ve bootloader dahi açılmıyor ama tel o halde iken bile programa girbiliyor girmiyorsa dikkat etmeniz gereken bir şey var oda batarya dolu bir batarya temin etmeniz dolu bataryayı temin ettikten sonra işimiz biraz karışık gözüksede çok kolay geçiim anlatıma.

Ölü E398’i kurtarma

Ramldr’ı çalıştır
    telefonun bağlı olduğunu gör sağ altta. Soldaki log penceresinde
    (tel bağlı ise Switching to flash mode yazını göreceksiniz) telefonum hiç açılmıyor nasıl bağlanabilir denemeyin bağlanıyor
    Send Ramldr’ı tıkla ldr_all.bin kaşına dosya göndermek için pencere açılacak dosyasını aç (programın bulunduğu klasörde bulunuyor ldr_all.bin dosyası).
    Açınca karşına solda log penceresinde alttaki iletiyi göreceksin.

ADDR 03FD0000AD
    JUMP 03FD0010AE

iletiyi gördükten sonra Erase butonuna bas soldaki log penceresine alttaki ileti gelecek
    ACK Erase
    yazıyı görünce Base addr kısmına 10000000 yazın sonra Send Binary’i tıklayın karşınıza gene bir dialog penceresi çıkacak Flash Backup ile 32mb aldığınız Full Backup daha önce aldığını yedeği istiycek sizden (yedek almadıysanız başka bir arkadaşınızın yada netten indirdiğiniz yedekte olur) rar dosyasının içinde neolur ne olmaz diye bir yedek koydum 10000000.bin (bu yedekle düzelttim telefonu netten indirmiştim kendi yedeğim değil) onu gösterince soldaki log penceresinde

uploading binary data

Altınada

ADDR 1000000081

Yazsını göereceksiniz ve bu ADDR 1000000081 nin altına sıra ile öle ADDR yazılarının sıra ile geldiğinide göreceksiniz bu biraz sürecek en sonunda ADDR 11FE0000AD en son bunu görünce işlemlerimiz bitmiş olacak. Telefonu kablodan çıkarın kapatın bootloaderda açın (* + # basarak teli açın) yeni bir flash atın yada yedeğinizi geri alabilirsini.
    Telefonunuz Artık ölü değil Yaşıyor.

Bu arada bu işlemi yaptıktan sonra bir kere daha telim uçtu ama bu işlemleri yapmama gerek kalmadı çünkü bootloader açıldı bende öyle oldu ama genede amin değilim herkeste olmayabilir.

bu anlatımın aynısını rar dosyasının içinde word dosyasında yaptım kolay gelsin arkadaşlar.

shadown_2004@hotmail.com
    Shadown’dan sevgilerle
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadown_2004 -- 23 Ağustos 2005, 14:02:02 >

• yakın bi razamda da i398 yükleyenler için iTunes kullanımını detaylarını yapabileceklerinizi anlatıcam kolay gelsin ben şuanda kullanıyorum ama kafama takılan kısımlar var onları tam olarak çözünce anlatım yapıcam.
    Herkese şimdiden kolay gelsin
  • quote:

Orijinalinden alıntı: shadown_2004

yakın bi razamda da i398 yükleyenler için iTunes kullanımını detaylarını yapabileceklerinizi anlatıcam kolay gelsin ben şuanda kullanıyorum ama kafama takılan kısımlar var onları tam olarak çözünce anlatım yapıcam.
    Herkese şimdiden kolay gelsin

eywallah hoca

• Evet arkadaşlar geldik i398 kullananlar için iTunes kullanımına

ilk olarak aşağıda verdiğim linkten pc için iTunes Programıni indirin

Windows xp Kullananlar iTuns i indirmek için burayı tıklayın

Başka işletim sistemi kullananlar sitesinde bakabilir burayı tıklayın

kullanımı anlatmadan önce bir kaç güzel özellik ve kolaylıklardan bağsedeyim.
    iTunes pcdede teldede aac formatında müzik çalabiliyor aac formatını avatajı bir şarkı mp3 olarak 4mb mesela onu aac ye dönüştürürseniz 1.5mb gibi oluyor %50 daha fazla boyut küçültüyor aac ye pc için indirdiğiniz programla dönüştüreceksiniz. bir özellikte mp3 lere resim ekliyebiliyorsunuz.

Şimdi ilk olarak listenizi hazırlayın listeyi en fazla 25şarkılık olsun çünkü tele 25den fazlasını kabul etmiyor atsanız bile iTunsete listede çıkmıyor o yüzden boşu boşuna yer kaplatmayın telde resim eklemek istiyorsanız resimleri ekleyin ben şarkılara o şarkının bulunduğu albüm kapağını koydum şarkı ismini albüm ismini sanatçı isimlerini progrmda listeden düzenleyin çünkü telde hepsi görünüyor türkçe karakter kullanabilirsiniz problem çıkmıyor.

Listeyi düzenledik gelelim en avntajı şekilde ve kaliteden ödün vermeden aac formatına çevirmeye
    i tunes programında (pcde) en üstte Edit butonu var onu tıkllayın en altta Preferences onu seçin karşınıza bir pencere açılacak orda üstte Importing var onu tıklayın orda AAC ENCODER yacan bir yer görecekseniz onu hiç ellemeyin altında settings var onu tıklatın Custom u seçin 3 bölümden oluşan bir pencere çıkacak karşınıza
    Stero Bit Rate : 56 Kbps
    Semple Rate : 48000 kHz
    Channels : Stereo
    optimize for voice ' i de işaretleyin
    OK butonuna basın pencereleri OK diyerek kapatın
    Burda yaptığımız ayarlar kalitayi çok az birşekilde düşürüyor ama endişe etmeyin pcde bile çok az farkaediyorsunuz telde hiç fark edilmiyor.

Daha sonra listemiz hala duruyor şarkılardan bir tanesini işaretleyin klavyeden Ctrl ve A tuşuna basın hepsi işaretlenecek şakıların sonra birtane şarkının üzerinde sağtuşu tıklayın üstten 4. seçenek olan Convert Selection To AAC seçneğini tıklayın program işaretli olan mp3leri aac formatına dönüştürmeye başlıcak tamamı bitene kadar bekleyin.

Listede her şarkıdan 2 tane olacak hangisi aac hangisi mp3 anlaşılmıcak o yüzden hepsini tekrar işaretleyip klavyeden delete tuşuna basın bazaen bir ileti çıkarıyor çıkarsa sizede keep files seçeneğini tıklayın. aac formatlı müziklerimiz nerde tabiki belgelerim > müziğim > iTunes > iTunes Music klasörünün içinde programımız açık listeyi sildik iTunes klasörünü mouse sol tuşu ile tutup programın liste kısmında bırakırsa aac ye dönüştürdüğümüz bütün şarkılar listeye gelecektir.

Telden usb ayarlarından Varsayılan bağlantıyı hafıza kartı olarak seçin telefonu kablo ile pc ye bağlayın biraz bekliceksiniz iTunes programında (pcde) sol tarafta i398 isimli telefon simgesini göreceksiniz telde de Not Discconnect yasını göreceksiniz.

Listemizde gene bütün şarkıları seçerek (Crtl ve A ya basarak) gene mouse nin sol tuşu ile tutup o i398 yazan telefon simgesinin üzerinde bırakıyoruz program yavaş yavaş o listeyi telefonumuza aktarıyor üsttede ara ara hangi şarkıyı kaç şarkıdan kaçıncıyı aktarmakta olduğunuda yazıyor. işlem bitince liste telefonumuzda ve dinlemeye hazır olur.

Yalnız bir şeye çok dikkat etmelisinz şarkıları öle bi tanesini çıkarayım bitane ekliyeyim yapamıyorsunuz başka bir liste var iken teli bağladığınızda biraz geç geliyor ve teldeki listeyi tamamen siliyor yeniden oluşturmanız gerekiyor onun için bu konuya dikkat etmelisiniz.

Bu arda telinizde listeyi hazırlarken resim eklediğiniz şarkı var ise onu bi açın çok hoşunuza gidicek çünkü o resim şarkı çalarken çıkıyor.

Bence iTunes eski mp3 playerdan çok daha güzel tek kötü kısmı 25 şarkıdan fazla almıyor siz yükleseniz bile tele telde boşe yer kaplıyor listede çıkmıyor sadece 25 şarkı.

Biraz uzun oldu ama problem yaşıyan çıkmaz sanırım. Karışık görünmesine rağmen Çok kolay bir iki defa yaptıktan sonra alışacaksınız.

Hepiniz kolay gelsin

shadown_2004@hotmail.com
    Shadown'dan Sevgilerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadown_2004 -- 23 Ağustos 2005, 13:51:47 >

• ister flash flex
    ister skin oyun
    ister e398
    ister v398
    ister i398
    ister teliniz uçtuysa
    istersenizde iTunes konusunda
    hertürlü sorunlarınıza yardımcı olurum
    hepinize kolay gelsin arkadaşlar

shadown_2004@hotmail.com

Shadown'dan sevgiler
  • Dostum tesekkürler emegin için sagol
  • Rica edrim kardeş paylaşmak güzel bir duygu
  • i398 video kayıt olayında 30 sn denilen limit bende bazen 20 sn bazen de 1 dk nin üstüne çıkabiliyor sizlerde de böyle oluyor mu ?
  • ARKADASLAR HERKESE SELAM UZUN ZAMANDIR FORMA GİREMİYORUM SHADOW KARDES SENDE İYİ AYDINLATMIS ARKADASLARI SAOL BU ARDA İ398 DE PK2 TOOLS TA SKIN VE AUDIO DOSYALARINI GÖREMEMENİZ NORMAL ÇÜNKÜ TELEFON 3 AYRI ROOT DA A B VE C BUNU GÖREBİLMEK İÇİN MOTO4LİN DİYE BİR PROGRAM VAR ONUNLA YAPILIYOR BU İŞ YAKINDA ONUN İÇİNDE REHBER YAPACAM ZATEN 2. REHBER İ398E SKIN YÜKLEMEK ACILIS KAPANIS MÜZİĞİ DEĞİSTİRMEK VS GİBİ ŞEYLER İÇİN OLACAK BENİ BEKLEYİN HERKESE SELAM?_??
  • ]MERHABA BU LİNK TE TÜM İ398 E398 V398 İÇİN PROGRMALAR MEVCUT

http://www.forumcommunity.net/?t=1382601
    MOTO4LİN DAHİL...

A L P L A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 12 Eylül 2005, 18:13:35 >

• Eywallah Alpha güzel link
  • Arkadaslar alpla arkadasımızın verdigi linkten harici olarak bu linkden de moto4lin i indirebilirsiniz

http://e398essentials.wikispaces.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_İst -- 27 Ağustos 2005, 15:33:59 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.