Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet shadown kardeş.bende p2ktools programından yaptım.e-398 buraya kısmında anlattım.fakat ben tüm ayarları sona dayadım.manyak oldu.biri bu telefonu durdursun.manyak ses çıkıyor.daha volum sesi 1 deyken bile 6600 bastırıyor.7 falan çıkardıgında olay iyice manyaklaşıyor.sony müzik setindeen farksız oldu benim telefon.hayvan gibi ses çıkıyor.belki dünyada sesi en çok çıkan telefon benim e-398 dir.inanılmaz yüksek ses çıkıyor...isteyen olursa daha pratik şekildee nasıl yapılacagını anlatırım...
  • erhanömer kardeş,o durumu düzeltmek için mesajlara gir.ortadaki tusa bas.ordan messaje setup'ı bul..(benim dil ingilizce)..ordan inbox view den Sender i şeç.orda sender ve subject var.senderi seçersen isim olarak subject i secersen numara olarak görürsün.bi dene bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramasan -- 1 Ağustos 2005, 17:27:47 >
  • Arkadaşlar yalnız şu msj telefon hafızasına kayıt olayını tam olarak emin değilim v398b flashı attım normalde telefon hafızasına kayıtolması gerekiyordu ama 25 msj olunca mesaj doldu dedi bekliyen mesaj var dedi sonra mesajların bir ikitanesini sildim P2KTools programındada telefon hafızasına kayıt etmek için ayar var onu yaptım bi iki mesaj daha geldi aynı ileti ile hene karşılaştım mesaj hafızası dolu diyor bu konuda nasıl emin olabilirim sim kartamı telefonamı kayıt ediliyor onu anlıyamıyorum zaten tlf hafızasınada 25 mesaj alıyorsa ne anlamı kaldı tel hafızasına kaydetmenin.
  • İlgin için çok teşekkürler Ramasan problem seem lerden kaynaklanıyormuş. Problemimi çözdüm ama daha kötü bir problemle karşılaştım. Ben Telsimin cep2 abonesiyim yani tek sim kart 2 numara. Mesajların telefon hafızasına kayıt olayını ayarladım ve gelen mesajların telefonun hafızasına kayıt olduğunu gördüm. Buraya kadar herşey yolundaydı Ama diğer hatta geçme olayını yaptığım anda bütün mesajlar uçtu. Bu sorunun çözümünü bilen arkadaş varsa yardım etsin lütfen, yoksa yine sim kartın kısıtlı hafızasına mahkum olacağız.
  • arkadaslar skin yüklemek artık cok kolay asagıdaki dosyada pk2 commander ve rehber animasyonu var rar dosyasının içindeki skinning_tutorial dosyasını acın ve izleyin cok basit ayrıca pst ile skin yüklemeyin teli bozar

burdan indirin

http://rapidshare.de/files/3518402/p2k_commander_rehber.rar.html

ayrıca rehberi indiremeyen arkadaslar buyrun yenisi

http://rapidshare.de/files/3517750/yedek_e398_v3_rehber.rar.html

Kim demis e398 video cekmiyor diye..?e398--->>>>i398

Ruslarin cikardigi kiytirik e790'i yüklerseniz telefonunuz gümler.Benim verdigim linkdekini yüklerseniz benim gibi problemsiz kullanirsiniz telefonu.pek incelemedim ama tek gördügüm sorun video izlerken tuslar cok gec calisiyor onun disinda sorun göremedim.sesli video kayit yapiyor hatta iTunes kullanimida var.Yükledim sorunsuz calisiyor ama simdilik sadece 20 saniye kayit yapabiliyor.Bu flash beta sürümüdür.Final sürümü cikinca eminim daha süper olur.dedigim gibi 500 kb. video kayit yapiyor.(20 saniye iyi 1 dakika düsük kalitede)Kayit kisa fakat önemli olan calismasi bundan sonra devami gelir kanisindayim.

bu adresi tıklayınhttp://homepage.ntlworld.com/alan.schumacker/Moto/i398/#_New_Features

sayfanin biraz asagisinda 1) Required Materials kisminda The Flashes yazan yerdeki linke tiklayin ve flash dosyasini indirin.icinde resimli anlatim,backup programi filan hepsi var.

Önemli Not:Unutmayin flash yapmadan önce telefonun full sarjli olmasi lazim.
    Türkce dil destegi yoktur.ben yükledim fakat bütün yazilar karisti.mesela alarm yerinde gezentop filan yaziyordu.Birde yükleyenlerin kendi sorumlulugundadir sonra vay benim telefonum bozuldu vay su oldu demeyin.birde flash yaparken telefondaki kartlarin ikisinide cikartin.

Saygilar.

bende not::: düseyim arkadaslar bu mesajı venedivici kardesim yazmıstır ben tekrar bi göresiniz diye birdaha yapıstırdım bir degerlendirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serco_ecz -- 2 Ağustos 2005, 10:28:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shadown_2004

Arkadaşlar yalnız şu msj telefon hafızasına kayıt olayını tam olarak emin değilim v398b flashı attım normalde telefon hafızasına kayıtolması gerekiyordu ama 25 msj olunca mesaj doldu dedi bekliyen mesaj var dedi sonra mesajların bir ikitanesini sildim P2KTools programındada telefon hafızasına kayıt etmek için ayar var onu yaptım bi iki mesaj daha geldi aynı ileti ile hene karşılaştım mesaj hafızası dolu diyor bu konuda nasıl emin olabilirim sim kartamı telefonamı kayıt ediliyor onu anlıyamıyorum zaten tlf hafızasınada 25 mesaj alıyorsa ne anlamı kaldı tel hafızasına kaydetmenin.

arkadasım sorun 0032_0001 seem i ile ilgili http://www.motomodders.net/portals/0/e398_guide.html sitesinde gain table editörünü acan bi program var onu indir o programla 0032_0001 seem ini de elden gecirebiliyorsun orada mesajların kaydedilecegi yeri telefon olarak işaretle aynı seem i telefona pk2man la telefona downland et sorun ortadan kalkar sendeki seem de sanırım SIM CARD olarak işaretlenmiştir bende de aynı sorun vardı böyle hallettim

Kolay gelsin... Saygilarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_İst -- 4 Ağustos 2005, 20:21:32 >

• arkadaslar buyrun size kendi yaptıgım mp3 ler hepsi süper benim telefonda canavar gibi çalıyor hele birde telefonun sesini yükseltince çok güzeeel

burdan buyrun

http://rapidshare.de/files/3587915/mp3_ler_sercan.rar.html

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

Selam arkadaşlar ben 398 in AVEA GPRS ayarlarını bulamadım kullanan ya da bilen bir arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler

hala AVEA kullanıcılarından cevap bekliyorum !!!!!
  • arkadaşlar bu 0032 ve 005b seeminden başka seem yüklemeye gerek varmı telefona ve telsimin mms ayarlarını bi bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_İst

arkadasım sorun 0032_0001 seem i ile ilgili http://www.motomodders.net/portals/0/e398_guide.html sitesinde gain table editörünü acan bi program var onu indir o programla 0032_0001 seem ini de elden gecirebiliyorsun orada mesajların kaydedilecegi yeri telefon olarak işaretle aynı seem i telefona pk2man la telefona downland et sorun ortadan kalkar sendeki seem de sanırım SIM CARD olarak işaretlenmiştir bende de aynı sorun vardı böyle hallettim

Kolay gelsin... Saygilarımla...

Saolasın kardeş ben P2K Tools ile tekrar denedim işeretlemeyi oldu çok saolasın kadeş

• alyanki kardeş geçmiş olsun telefonun göçmüş benimki de aynı oldu telefonun garantisi warsa hiç beklemeden servise ver belki yaparlar ben 3 gün uğraştım hiç bişi düzelmedi sakın wakit kaybetme bende bügün werdim hemen yolla
    quote:

[[simage][/simage][code][/code]
    color=#660033]
  • selamun aleyküm millet kolay gelsin
    ben birşey sorcam bende e-398 var da şimdi ben
    neon adını vererek var olağan skinin üzerine yazıyom
    varsa ayrıntlı olarak klasör açan program söyleyebilirmisiniz
    bende p2p toll var ve birtane daha var dı flash toll gibi rus bir arkadaştan almıştım ama
    bi türlü klasör açamadım ya
    bana yardımcı olabilirmisiniz?
  • selamlar teli yaptım arkadaşlar benim tele e790 yuklemiştim ya bide üstüne r374 rarz yuklediydim bide v398 backup falan olmadıydı ama su an yaptım kısa zamanda sizede anlatacağım
  • arkadaşlar bende e-398 var ve dün skin yüklerken tel kendini resetledi ve şu anda açılmıyor bi türlü
    açıyorum hellomoto yazıyo reset ediyo napmam lazım yaa
    servise göndersem 2 hafta sonra anca gelir
    bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • E398 i göçenler yarın anlatacağım nasıl yaptığınızı dosyalar falanvar 20 mblık dosya internet cafede upload edeceğim.Şarjınızı bitirmeyin.
  • E398İ GÖÇENLER BU LİNKTEKİ
    http://rapidshare.de/files/3899555/bozuke398.rar.html
    20 MBLIK DOSYAYI İNDİRİN.
    BEN TELEFONUMA E790 SONRA V398 SONRA R374LÜ Bİ FLASH VEDE V398 BACKUP YAPMIŞTIM TELEFON GÖÇMÜŞTÜ.HATTA BOOTLOADERDA BİLE AÇILMIYORDU.SİZDE TELEFONUNUZU YAPABİLİRSİNİZ.SERVİSE GÖTÜRMEDEN Bİ DENEYİN DERİM.YALAN SÖLEMİYORUM TELEFONUMU GERÇEKTEN YAPTIM ŞU AN V398 YUKLU VE KULLANIYORUM.
    BENİM BATARYAMDA BİTMİŞTİ ONUN ÇARESİNİDE BULDUM.TELEFONUN ŞARJ ALETİNİN KABLOLARINI KESTİM PİLİN GİRDİĞİ 4 TANE SARI BİŞEY VAR HANİ ORDA EN DIŞ İKİ KABLOYA BAĞLADIM ÇALITI AMA SİZ DENEMEYİN SAKAT İŞ.
    BİRBAŞKA BİŞEYDE TELEFON BAZEN AÇILMAZ OLUR.RAMLDRDE ERASE DEDİKTEN SONRA HELE BOOTLOADERDE FALAN AÇILMADIĞI ZAMAN TELEFONUN PİLİNİ ÇIKARIP TAKIN DAHA SONRA RAMLDR Yİ AÇIN BİLGİSAYARA TELEFONU BAĞLAYIN TELEFONU TANIYACAKTIR NE OLURSA OLSUN.SORULARINIZ İÇİN
    YARIN YANİ PAZAR GÜNÜ SAAT 13:00DA MSNDE OLACAĞIM.
    NOT:arkadaşlar mss ve diğer programlarıftp://83.97.111.1/ ftp adresinde 398 bölümünde kolayca bulabilirsiniz.
    ilkerone@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 12 Ağustos 2005, 9:04:42 >

• E398E YENİ KAPAK DONANİM PARÇALARI HEPSİ
    http://cnn.cn/shop/motorola-e398-c-22_65.html
    ADRESİNDE BULUNUYOR.
  • İLKERCİĞİM SONUNDA TELİ Nİ YAPTIN HAAAAA BRAVOO ARKADASLAR ŞİMDİ BEN İ398 YÜKLEDİM VE COK GÜZEL OLDU VİDEO KAYIT GELDİ 30 SN AMA İSTEDİGİNİZ KADAR CEKEBİLİYORSUNUZ HEM TELEFONA HEMDE HAFIZA KARTINA AYRICA HAFIZA KARTINA OYUN YÜKLEYEBİLİYORSUNUZ SİNYAL KESME MODU DA VAR BİRDE REHBERDE ARAMA SECENEGİDE GEL.İYOR YÜKLEMEK İSTEYEN VARSA BEN YARDIMCI OLABİLİRİM AMA TÜRKE DİL SECENEGİ YOK İNGİLİZCE BEN 4 DEFA YÜKLEDİM VE ESKİ FLASLARA GERİ DÖNDÜM HİÇBİR SORUN YOK HATTA İ398 YÜKLEDİKTEN SONRA MASTER RESET YAPTIM VE TEL YAZILAR FALAN KARISTI ACAYİP OLDU ÖNCEDEN ALMIS OLDUGUN İ398 YEDEGİNİ TEKRAR YÜKLEDİM VE GAYET SORUNSUZ CALISTI HAA V398 E DÖNDÜM YİNE CALISTI YANİ KORKACAGINIZ BİR SEY YOK BU FLASH TELİ BOZMUYOR SİZ YÜKLERKEN KABLOYU OYNATMADIKCA İNANNIN HİÇBİRSEY OLMAZ GARANTİ VERİRİM YÜKLEMEK İSTEYENLERE YARDIM EDEBİLİRİM ?????? sercan_dirim@hotmail.com

• ya rakadaşlar e398 yeni aldım hiç bir şey bilmiyorum okuyorum formaları anlayamadım bana başlangıç için neyapmalıyım neyüklemeliyiym yardım edeblirmisiniz?
  • gençler benim telefonda tüm tuşlar kitlendi sadece kapama tuşu çalışıyo çok uğraştım tekrar flash attım ama düzelmedi .. servise götürdüm içine su kaçmış olabilir dediler tuş takımının .... valla sinir etti bu tel iyice beni ..........
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.