Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skin olayını hemen kısaca bahsedeyim i398lerdeki skini seçtiğimizde duvar kağıdını kendimiz seçmek zorunda kalıyorduk işte onun çözümü altta verdiğim linketki program ile ortadan kalktı.

http://rapidshare.de/files/4545330/skinner4moto_v0_1_.2.3.rar.html

yapmanız gereken wallpaper kısmını tıkladığımızda choose pic tıklarak pcde duvar kağıdı olmasını istediğini resmi gösteriyorsunuz az altında in picture Diroctery seçerseniz resmi resim klasörüne yüklemeniz eğer in skin Diroctary seçerseniz skinin klasörüne yüklemeniz gerekecektir ama bir şeye dikkat etmeniz gerekli bu seçtiğimiz yerin az altında /a/mobile/picture/resmin ismi yada /a/mobile/skins/skin klasör ismi/resmin ismi görünür işte bu kısımda başında a olan yeri c olarak değiştiriniz

örnek: /c/mobile/picture/resmin ismi

örnek: /c/mobile/skins/skin klasör ismi/resmin ismi

kaydedin ve tele yükleyin duvar kağıdı problemi yok artık.

Kolay Gelsin.

shadown_2004@hotmail.com
    Shadown'dan sevgiler

• Evet Arkedeşlar i398 ve e798 için hazırlamış olduğum menüyü upload ettim rar dosyasının içinde P2Ktools da mevcut. P2Ktools yeni menüyü yüklemek için yeterli olacaktır.
    Rar dosyasının içinde 2 tane dosya göreceksiniz
    mma_ucp
    mma_dcp

Arkadaşlar ne olur ne olmaz belki beğenmiyebilirsiniz o yüzden ilk önce telinizin system klasörün içindeki mma_ucp ve mma_dcp dosyaları bilgisayarınıza yedekleyin. bu iki dosyayı telefonun system klasörünün içine atmanız yeterli olacaktır inşallah beğenirsiniz. istediğiniz bir değişiklik olursa bana msn üzerinde ulaşın elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım vaktim olduğu sürece.

Hepinize kolay gelsin arkadaşlar

http://rapidshare.de/files/4546832/Shadown_i398-e798_New_Menu.rar.html

shadown_2004@hotmail.com
    Shadown'dan sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadown_2004 -- 30 Ağustos 2005, 23:35:33 >

• Motorola'nın Türkiye servisine. Verdim teli.. Boot loader açılmıyor diye. İst da yapamadular, yolladılar Ankaraya. Ordada yapamadular. Bu telefon olmaz dediler. Daha 2 aylık telefon. İlk 1 ayı bende diğer ayı serviste geçti. Şimdi yenisini verceklermiş. Adamlar yapamıyo sonra yenisini veriyolar. ÜHHHH...

• Valla kerdeş senin için hayırlısı diyelim ama benim anlattığım yönetmi denemişmiydin sen çünkü benim anlattığım yöntemi yapınca bi daha bootloader sorunu olmuyor en azından bende olmadı.

Neyse en azından telefonun yenilenmiş olucak.
  • Arkadaşlar düzenlediğim menüyü yükleyenlerden yorumlarınız bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

Motorola'nın Türkiye servisine. Verdim teli.. Boot loader açılmıyor diye. İst da yapamadular, yolladılar Ankaraya. Ordada yapamadular. Bu telefon olmaz dediler. Daha 2 aylık telefon. İlk 1 ayı bende diğer ayı serviste geçti. Şimdi yenisini verceklermiş. Adamlar yapamıyo sonra yenisini veriyolar. ÜHHHH...

zalaklar bide övünürler baqın bozuğu değiştiriyoruz die öle yapanlarda var... halbuku bu elektronik firmaları bozu değiştirmek yerine bozuk mal yapmasalar :P

• shadown kardes benim itunes acılırken itunes logosunda takılıp kalıyor bu sorun forum da birkac arkadasda daha var haberin varmı böyle birşeyden...

Son olarak tüm arkadslara sesleniyorum burada degilde diger bölümde(e398ciler buraya) tartıssak olmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_İst -- 31 Ağustos 2005, 23:14:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurtalat

birde yüklerken p2man vb. programlar gerekiyor heralde onlarıda bi zahmet ekleye bilirmisiniz

program aramakla ugrasan arkadsların dikkatine:

E398 icin aradıgınız tüm programlar (vb.) bu sitede

http://e398essentials.wikispaces.org/#softwaremods
  • ARKADAŞLAR ALIN SİZE İŞTE
    """""" itunes """"""

JAVA HERKEZ YÜKLEYE BİLİR.....

E398 V398 İ398

http://rapidshare.de/files/4595716/iTunes_Alpla.rar.html

A L P L A
    NOT: !!!!! HİÇ DENENMEDİ !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 1 Eylül 2005, 11:58:07 >
  • Arkadaşlar benim telefonun itunes güzel güzel çalışıyordu, dün ne olduysa itunes logosu ekranda kaldı ve kullanamıyorum. Kullanım süresi koymuş olabilirmi? yada başka bir yöntemle düzeltme imkanı varmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grandman

Arkadaşlar benim telefonun itunes güzel güzel çalışıyordu, dün ne olduysa itunes logosu ekranda kaldı ve kullanamıyorum. Kullanım süresi koymuş olabilirmi? yada başka bir yöntemle düzeltme imkanı varmı.

VARMI BİLMİYORUM AMA YABANCI FORMLARDA BULDUGUM İTUNES LİNK VERDİM OLURSA YÜKLE DENE
    AMA BENİMKİ ÇALISIYOR BEN DENEMEDİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercandirim

arkadaslar rehberi ilk 2 linkten yüklerseniz daha iyi olur 3 cü linkti rapid share ye ulasamıyanlar için yaptım onun içinde dil paketi yok adres halinde
    quote:

Orijinalinden alıntı: sercandirim

arkadaslar sonunda i398 le ilgili rehberi yaptım ne yapmanız gerekenlerin hepsi içinde yazıyor biraz sade oldu ama yinede iyi kolay gelsin

rehberi asagıdan yükleyebilirsiniz 3 ayrı link verdim birisininden yükleyebilirsiniz ASAGIDAKİ LİNKLERDE AYNI DOSYA VARDIR AYRICA İ398 FİNAL VERSİYONU REHBERİN BASLARINDA LİNK OLARAK VARDIR

http://rapidshare.de/files/4050504/i398_REHBER_.rar.html

http://rapidshare.de/files/4050838/_398_REHBER__sercan.zip.html

http://sercan_dirim.sitemynet.com/adresler/i398_rehber__sercan.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serco_ecz -- 1 Eylül 2005, 13:39:09 >

• shadown kardeşim gene döktürmüşsün yafh sağol ha bide ben artık e798 den sıkıldım ya kötü o ben i398 e geri dönecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_İst

shadown kardes benim itunes acılırken itunes logosunda takılıp kalıyor bu sorun forum da birkac arkadasda daha var haberin varmı böyle birşeyden...

Son olarak tüm arkadslara sesleniyorum burada degilde diger bölümde(e398ciler buraya) tartıssak olmazmı

sorunu cözdüm kardes sagol
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpla

ARKADAŞLAR ALIN SİZE İŞTE
    """""" itunes """"""

JAVA HERKEZ YÜKLEYE BİLİR.....

E398 V398 İ398

http://rapidshare.de/files/4595716/iTunes_Alpla.rar.html

A L P L A
    NOT: !!!!! HİÇ DENENMEDİ !!!!!

kardes jar da jad da fos cıktı
    Anlayacagın yine tarihi geri alıp kullanacaz

• quote:

Motorola'nın Türkiye servisine. Verdim teli.. Boot loader açılmıyor diye. İst da yapamadular, yolladılar Ankaraya. Ordada yapamadular. Bu telefon olmaz dediler. Daha 2 aylık telefon. İlk 1 ayı bende diğer ayı serviste geçti. Şimdi yenisini verceklermiş. Adamlar yapamıyo sonra yenisini veriyolar. ÜHHHH...

kardeş bende teli servise werdim haftaya yenisini werceklermiş tel geldiği zaman i398 atmayı düşünüyorum ama korkmaya başladım teli yapamazsam die yine bozulursa 1 ay beklemek çok zor ama ilkerone kardeşle birlikte yapçaz belki çalışır ama ben inanmıyorum mademki telefona i398 wersiyonu attınız o zaman duvar kağıdını menüsünü ayarlar bölümünü multimedya bölümünü falan resimlerini çekipte koyun ne bilelim gerçek olduğunu????????

• quote:

Orjinalden alıntı: djwatoz

quote:

kardeş bende teli servise werdim haftaya yenisini werceklermiş tel geldiği zaman i398 atmayı düşünüyorum ama korkmaya başladım teli yapamazsam die yine bozulursa 1 ay beklemek çok zor ama ilkerone kardeşle birlikte yapçaz belki çalışır ama ben inanmıyorum mademki telefona i398 wersiyonu attınız o zaman duvar kağıdını menüsünü ayarlar bölümünü multimedya bölümünü falan resimlerini çekipte koyun ne bilelim gerçek olduğunu????????

BURDA BU KADAR İNSAN BOSUNA MI TARTISIYOR KARDES NE DEMEK İSTİYORSUN SEN İNDİR SERCAN KARDESİN REHBERİNİ O ZAMAN İSTER YÜKLE İSTER YÜKLEME
    NE BİLELİM GERCEK OLDUGUNU GİBİ LAFLAR OLMAZ EMEGE YAZIK

• İ398 kullanan arkadaşlar size bir sorum olacak benim telefonda bir resim seçip arka plan yap dediğimde ayın ekranda belli bir süre beklemezsem resmi arka plan yapmıyor. 95r ve 98r böyle bir sorun yoktu. Acaba tek sorunlu telefon benimkimi yoksa herkesin ayınımı??
  • kusura bakmayın bir süredir nete giremedim arkadaşlar itunes açtığınızda sadece itunesin simgesi çıkıyorsa ya hafıza kartında bir problem vardır yada i tunese bi ayar yapılması gerekiyor. Yapılması gereken ayaralrıda yakın zamanda dosyalarını upload edip açıklayacağım.

bu arada bazı arkadaşlar yazılım atmak için Pst soruyorlar bana onların ulaşması için linki tekrar veriyorum.

http://www.motorolka.ru/modules/mydownloads/singlefile.php?lid=136

Sayfanın ortalarında PST 7.1.1 yazısı var onu tıklayın indirecektir.

Kolay Gelsin

• Arkadaşlar benimde i398 kurarken hata yapmam nedeniyle bootloder gitti ama gitmesi bir bilgisayarın telefonu görmeyeceği anlamına gelmiyor. Telefonun bootloder açılmadan data kablosunu taktım daha önceden yedek aldığım 95r yazılımı geri yükledim. Aynen eskisi gibi çalıştı telefon. Sizde de aynı sorun olursa bir deneyin.!
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.