Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hallettiğine sevindim p2k tollsdan ssytem dosyası oalrak işaretlemeyi unutma yoksa mater reset yapınca yine eskiye döner
  • anlamadım kiii nasıl işaretlicem.. p2k tools ben direk /a/mobile/system/ a upload ettim ikisinide...
  • hele şükür darkspell senin dosyayı indirebildim meğer download acc. den oluyomuş.....
  • bezols p2k tools dan o 2 dosyayı ctrl ile seç sonra sağda system i işaretle change file gibi bişi olacak oan tıkla okeydir...
  • buyrun 7F flexi upload ettim...
    http://rapidshare.de/files/1116018/7F.zip.html
  • ya şimdi bu iki dosyadanda çift çift olmuş nasıl anlıcam hangsini yeni oldunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: firadiko

ya şimdi bu iki dosyadanda çift çift olmuş nasıl anlıcam hangsini yeni oldunu

hepsini sil sonra tekkrar yükle dosyaları ve dediklerimi yap...
  • nasıl hepsini silim systemde 30-40 tane dosya varr silersem çokmezmi telefon
  • yap ykleyeceğin dosylaar var ya onula aynı addda olanlardan bahsediyom
  • ya boswer şimdi yanlış bisey yaparım eskisi gibi. zaten 10 sn yemi aldı onları upload etmek eğer yaparsan master reset tekrar yüklerim yani bişey yok onda ama yine de saolll darkspell...
  • arkadaşlar benim telin skin olayına bir haller oldu 3 adet skin var moto, neon, techno ancak bunlardan moto ile neon aynı skin oldu yani birinden birini seçtiğimde ikiside aynı görüntüleri veriyor p2kman veya bezols da düzelteyim dedim ancak oradada 2 skin dosyası görülüyor moto ve techno. bir de techno skinini değiştirip winXP skini yapmıştım ondada temalara girip seçtiğimde sistem hatası veriyor ne yapmam gerekiyor

mailime atabilirseniz sevinirim

haluktumer@operamail.com
  • Ya Darkspell bu 95 den önceki flash dosyalarını nereden bulabiliriz ben bu flashdan hoşlanmadım da...
  • bu telefon açılırken ve kapanırken hellomoto yazıyoya onu nasıl değiştirebiliriz
  • halook
    sen neon klasörünü silmişsin...

qxxl
    yazılanları iyi oku. flash amı ihtiyacın var flex emi anlarsın.

firadiko
    akşam hangi dosyarı değiştireceğini sölerim ezberimde yok...

ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA CEVAPLANAN SORULARA TEKRAR CEVAP VERMEYECEM HEP AYNI SORULAR SORULUYO KONUYU BAŞTAN OKUYUN HAZIRA KONMAYIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkspell -- 20 Nisan 2005, 17:30:11 >
  • ok...
  • skini sectiğinde deişmiyosa ayarlardan hepsini sil demişsin skinlkeri baştan yükle düzelir ;) 99r flashını yükleddim tele ama 98r ile bi farkını göremedim 98r daha performanslı çalısıyo ? LANG dosyalarını yüklemesi ve nerden bulacağımız hakkında yardmcı olursanız sewinirim ;)
  • arkadaslar benim telde 005b semmini yükleyince akıllı tuş sesli arama tuşu oluyo dahada deişmiyo ? menüdede ses kaydı gelmiyo sorunu cözemedim flash attım flex attım deişmedi önerilerinizi bekliyom ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lupen

arkadaslar benim telde 005b semmini yükleyince akıllı tuş sesli arama tuşu oluyo dahada deişmiyo ? menüdede ses kaydı gelmiyo sorunu cözemedim flash attım flex attım deişmedi önerilerinizi bekliyom ?

dostum senin yüklediğin seemler problemli olabilir o bende de oluyordu yeni seemler indirdim düzeldi darkspellin verdiği seemleri kullan 2 tane
  • ben başka yerden seem indirmedimki dostum darkdan indirdiğim seemleri yüklüyom zaten :(
  • ama sen sadece 005b seemini mi yüklüyosun bi tane daha war 32libişey ..... onu yükledin mi????
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.