Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DARKSPELL kardeş yani 7f flexini verdin imi vermediysen nerden bulabilirim...
    bi yardım etsen seemler dedin 0032 ile 005b seemleri mi?
  • ewet arkadaşlar telefonu düzelltim ama nasıl yaptım bilemiyorum ama baya kasayı çizdim bu arada ama napayım ya sinir oldum kırmadığıma dua ediyom walla bu arada şu dosyayı darkspellin hazırladığı kimse göndermedi bana ne olur sanki yaw mail: mcsabri@gmail.com
  • beyler bide motomodders deki monster pack bölümü ne oluyor...
    mesela şu ne R376_G_0E.65.25R - SE6630AXXD8070
  • herhalde onlarda farklı farklı hazırlanmış flashlar menü felan değişik herhalde ......
  • benim sorunum mesajlarda kimden geldiği yerde tel numara yazıyor tel hafızasında kayıtlı olmasına rağmen nasıl çözebilirim busorunu.şimdiden sağolun
    not: 98r flash ve flex yükledim
  • kardeş ben bi numara üzerine iki adet numara kaydedemiyorum bunu da nasıl çözeriz...
  • ya ben ilk flex i yukledim sonra telefon açılınca hep takıldı sonra sizin dediniz * ve # yontemini yaparak flash yükledim ve telefon esi haline geldi fakat bağlantılarda usb bolumu kalktı... onu nasıl eski haline donduruum
  • bugün 95r flashı yükledim telefon t630 menüsüne benzedi ekranda pembe renkli bir skin var skin yüklemek için yapılması gerekenleri yaptım ama bit türlü skini değiştirince değişiklik olmuyor yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: firadiko

ya ben ilk flex i yukledim sonra telefon açılınca hep takıldı sonra sizin dediniz * ve # yontemini yaparak flash yükledim ve telefon esi haline geldi fakat bağlantılarda usb bolumu kalktı... onu nasıl eski haline donduruum

mailine bak hotmail olanına...
  • ikisinide upload mu etcem system a
  • ya abi telefon çok güzel çalışıyordu. durduk yere bi flaş atim dedim. attım da ama şimdi telefon hiç çalışmıyor. hiç açılmıyor. napim.
  • telefon kapalıyken * ve # tuşuna bas ve yes e bas bi yazı gelcek sonra data kablonu tak der sonra tekrar flashı yukle ama daha dikkatlı oku rehberi belki bi hata yapmışındırr
  • abi basıyorum ama hiç tık yok. yes tuşu dediğin joystik değil mi? hem * ve # ye ikisine de aynı anda mı bascez.
    ya da msnden tarif etsen.
    aslanmustafa0723@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: firadiko

ikisinide upload mu etcem system a

evet ikisinide upload et

bu arada bu flash olayında ne hata yapıyorsunuz anlamadım. eğer pst nin patch lerini yüklemediyseniz yükleyin şarzınız tam olsun yarıda kesmeyin flashı eğer bunlar tamamsa sorunsuz yüklenir kesinb i şeyi yanlış yapıosunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkspell -- 19 Nisan 2005, 22:42:00 >
  • abi flaş complete dedi
    tamamen flaşlatı telefon kapanıyordu ben de data kablosunu çıkardım
    telefonu tekrtar açim dedim
    açılmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanimam

abi flaş complete dedi
    tamamen flaşlatı telefon kapanıyordu ben de data kablosunu çıkardım
    telefonu tekrtar açim dedim
    açılmadı

hangi flashı yükledin? ve multi flash flex ile yaptın dimi? bide işaretlenecek yerleri işaretledinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkspell -- 19 Nisan 2005, 22:44:27 >
  • evet
    abi burda yazışmak zor oluyor
    msn ye davet etsem teşrif eder misiniz.
    aslanmustafa0723@hotmail.com
  • bekle 5 -10 dk ok
  • tamam abi sen yeterki gelme tenezzülünde bulun
    sen bizim büyuük üstadımızsın
  • darkspell çok saol menu olayını halletim hem biraz yeni şeylerde eklendi chat met fln
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.