Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet abi ya o plastik aşırı dandik.kulaklıkla ilgili bi menu var orayı kurcala.benım tel. bozuk tam bılemem ama ordan bişiler olur belki belki....
  • quote:

Orjinalden alıntı: eegemeny

evet abi ya o plastik aşırı dandik.kulaklıkla ilgili bi menu var orayı kurcala.benım tel. bozuk tam bılemem ama ordan bişiler olur belki belki....

yokya olmuyo denedim orayı hayret bişey ya sinir oldum atacam duvara şimdi telefonu ..............
  • Kimse bilmiyo bi çözüm ya sinir oldum ............... kıracam walla ne boktan iş ya dünyanın parasını wer dandik bi lastik kopsun tel babayı yesin iyi walla
  • eğer garantili aldıysan servise ver kasayı deiştirsinler...

bu arada 95R telefon firmware si t mobile ile ilgili deil yani t mobile ile ilgili olan flextir flexin deişmesi lazım t mobilenin gitmesi için...

evet linkler ölmüş yeni linmk bulursam verecem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkspell -- 18 Nisan 2005, 22:41:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkspell

eğer garantili aldıysan servise ver kasayı deiştirsinler...

ewet garantili de bi problem çıkarmazlar demi
  • yok ne çıkarcaklar. istanbuldaymıydın? eğer öle isen bakırköye setfon a götür eğer ordan sonuç almazsan safaköy de var mobitel oraya götürürsün... flash ve flexten bahsetme ama uyuzluk çıkarmasınlar
  • quote:

yok ne çıkarcaklar. istanbuldaymıydın? eğer öle isen bakırköye setfon a götür eğer ordan sonuç almazsan safaköy de var mobitel oraya götürürsün... flash ve flexten bahsetme ama uyuzluk çıkarmasınlar

yok Ankaradayım da zaten flash ya da flex yapmadım tele ama hakkaten olayı çözemedim ya o lastik koptu telefon kulaklığı çıkarsamda taksam da kulaklık modunda
  • darkspell biraz kurcaladım ben bu arada telefonun üstü zedelendi biraz o yüzden sordum hani bi sorun çıkarırlar mı diye bide kasayı değiştirmeleri ne kadar sürer hani Ankaradan istanbula mı gönderirler??*
  • çok enteresan bir durum ne alakası var o plastikle onun ya acaba içine birisi bşimi soktuda öle oldu anlamadım...
    valla merkezi istanbulda ama kasa ellerinde varsa değiştirmek istrerlerse değiştirirler yetrki konuşmasını bil
  • Arkadaşlar alakasız olacak ama bu telefona nasıl format atacaz karttaki mp3 ler kayboldu ama hala varmış gibi yer kaplıyor

Teşekkürler....
  • quote:

çok enteresan bir durum ne alakası var o plastikle onun ya acaba içine birisi bşimi soktuda öle oldu anlamadım...
    valla merkezi istanbulda ama kasa ellerinde varsa değiştirmek istrerlerse değiştirirler yetrki konuşmasını bil

yok hocam kim ne sokacak ya ama dediğim gibi kulaklığı takınca herşey normal çıkarınca sanki çıkarmamışım gibi herşey aynı oluyo bende anlamadım.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdoska

Arkadaşlar alakasız olacak ama bu telefona nasıl format atacaz karttaki mp3 ler kayboldu ama hala varmış gibi yer kaplıyor

Teşekkürler....

arkadaşlar yok mu bir bilen
  • Darkspell çok sağol dostum, verdiğin dökümanlar hakikaten çok kullanışlı. Dün seem dosyalarını yükledim ve gerçekten işe yaradı. Telefon menüsü hızlandı ve daha önce göremediğim resimlerim klasörünü de görmeye başladım. Bunlar senin söylediğin özelliklere ilaveten telefonumda olan değişiklikler. Şu flash/flex olaylarını da iyice bir öğreneyim de onlarıda deneyeyim bir ara.

Yardımların için teşekkürler.
  • quote:

Arkadaşlar alakasız olacak ama bu telefona nasıl format atacaz karttaki mp3 ler kayboldu ama hala varmış gibi yer kaplıyor

Teşekkürler....

telefonun depolama üniteleri menüsünden karta format atabilirsin...

Aquilas
    rica ederim ne demek flash ve flex le telefon daha zevkli hale geliyo...
  • hepsi güzel de benim mp3 player (java) çalışmıyor. hala bi bilgi alamadım. bi de 95 de türkçe dil paketi varmış doğru mu? t-mobile flexi mi oluyor bi de? vodafone nin flexi var mıdır DARKSPELL ABİ. saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanimam

hepsi güzel de benim mp3 player (java) çalışmıyor. hala bi bilgi alamadım. bi de 95 de türkçe dil paketi varmış doğru mu? t-mobile flexi mi oluyor bi de? vodafone nin flexi var mıdır DARKSPELL ABİ. saygılar.

mp3 playeri silip tekrar kuracan. evet linkte veridğim türkçe dil paketli 95R ayrıca onu kruuca flexte kurluyo Tmobile flexi onu sevmessen başka flex kuruyon 7F flexi. valla vardır ama bilmiyorum nerde vardır...

• quote:

quote:

Teşekkürler....

telefonun depolama üniteleri menüsünden karta format atabilirsin...

Aquilas

Teşekkür ederim dostum

• quote:

Aquilas

Sen öyle diyorsan öyledir ama önce telefonu iyice tanımam lazım. Daha alalı birkaç gün oldu. Şimdi denemeye cesaret edemiyorum açıkçası :)
  • ya kardeşler ben muhabbetten uzak kaldım ama ben 95r yi yükledim de mesaj hafızamda bir sorun oldu ne zaman kartı çıkarıp yeni hat taksam sms hafızası sıfırlanıyor bide t-mobile nin skinini hiç hoşlanmadım darkspell daha iyi bir flex var mı nide bu sms hafızası ile ilgili verirsen sevinirim...
  • motorolada öle bir sorun var kartı deiştirince sıfırlanıyo onunla ilgi bişi dudum ama bulamdım bulursam yazarım... 95R ile 7F flexi kullanman gerekir en iyi performansı verir... akşam upload edecem 7F fllexini indirir yüklerisiniz. bu arada flash flex yaptıkdan sonra beninm verdiğim seem leri tekrar yüklemeniz gerekecek...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.