Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben tefonu eski haline getirmem için hangi flex i kullanmalıyım
  • zaten sorun sadece T9 kullanırken bundan başka bir sorun yok yinede sağol darkspell
    ben GIKE398000AC0DB yükledim flex olarak. GSKE398T673JA0D5 in benim yüklediğimden çok mu farkı var varsa nereden bulabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkspell

menü hızında ve mesaj yazma hzında bariz farkılıklar var ha bide videolarda takılma olmuyo...

bende zaten videolarda takılma olmuyodu ama menüleri denemek lazım çok da yawaş değil zaten bu arada niye kimse şu dosyayı
    benim maile yollamıyooooooooooooooo..
  • arkadaşlar
    http://www.mobilebee.com/PhoneDetailsID315SubMenu2.html
    adresinde transflash 512mblık hafıza kartı var bu Türkiye'de varmıdır?
  • arkadaşlar flash yüklemenin daha kolay bir yolu var öğrenmek isteyen varmı?
  • ayrıca beleş java uygulamaları ve oyunları indirebileceğim bir site bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti77

arkadaşlar flash yüklemenin daha kolay bir yolu var öğrenmek isteyen varmı?

anlat bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti77

ayrıca beleş java uygulamaları ve oyunları indirebileceğim bir site bilen varmı?

www.motomodders.com
  • benim telefona flex yüklenmesi lazım illa ki motorola servise mi götüreyim yoksa aldığım cep telefoncuya da götürsem olurmu?aldıım yerdeki adam pazartesi getir bizim cocuklar bi baksın dedi güvenemıyorum onlara.sizce napayım?
  • telefonu götürmene gerek yok kendin flash yükleyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eegemeny

benim telefona flex yüklenmesi lazım illa ki motorola servise mi götüreyim yoksa aldığım cep telefoncuya da götürsem olurmu?aldıım yerdeki adam pazartesi getir bizim cocuklar bi baksın dedi güvenemıyorum onlara.sizce napayım?

bence motorola servisine götür daha garanti
  • Teli boşuna götürme oldukca kolay bir şekilde tele flash yükleyebilirsin numu için daha öncede yazıldığı gibi pst 7.11 kurman ve arkasından multi flash flex programını adapte etmen gerekir.
    eğer bunları yaptıysan ve programlar çalışıyorsa gerisi kolay
  • flash yüklemenin iki yolu vardır.
    1. Multiflash flex programıyla yüklemek (bu çok yaygın)
    2. Motorola service software bu bence daha garanti ama flash bulmak zor
  • telefonunuz sürekli restart yapıyosa flash yüklemesi yapın zaten başkada şans yok
  • v300 'de çalışırmı bunlar
  • e398 de bir özellik var bu sayede telefonun restart etmesi duruyor ve flash yüklemek için hazır hale geliyor bu daha önce yayınlandımı bilmiyorum ama anlatacağım yinede

telefonunuzu kapatın tabi bunun için nili çıkartmak gerek * ve # tuşlarına basılı tutun ve teli açın

karşınıza Boot Loader diye başlayan bir menü geleçek artık tel flash yüklemek için hazırdır
  • denemedim ama muhtemelen evet
  • telin pili bitmiş.boat laoder ekranında battery low yazıyor.o ekrandayken şarja taktım eger dolarsa dedıkelrınızı denıyeceğim ve eger olursa vallahi helal olsun dicem...
  • boat load ekranındayken şarj olurmu telefon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefegemen -- 17 Nisan 2005, 18:27:56 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.