Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen multi flash flex ile yapıosun dimi eğer onla yapıosan patch leri yüklemen gerekiyo zaten yazıdada anlatmışım yoksa öyle hata veriyo bide başka usb port u ile dene.

ilkerone
    95R , 97R, 98R veriyonlarından birisini kullanırsan sorun yaşamassın takılmlar olmaz menü hızlanır...
  • yaaa bende herşey yuklude interneetten bir flash veya flex indirdimde yarıda kalıp bittiyo ve winrarda bakıncada dosya bozuk diyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: firadiko

yaaa bende herşey yuklude interneetten bir flash veya flex indirdimde yarıda kalıp bittiyo ve winrarda bakıncada dosya bozuk diyo...

flashget ile indir öle bir sorunun olmaz. bu arada türkçe 95R i denedim yükledim çalışıyo yanlız flex ini beğenmedim o nedenle başka flex yükleycem T mobile flexi imiş:)
  • şu dosyayı hala bana kimse atmadı yawwwww
    mail:mcsabri@gmail.com
  • R372_G_0E.20.95R_LP0039_DRM0001_JPJAVA_G_0E_E398_03_0BR_SE7310BXXF30AA_1FF bu flash mı flex mi???
  • quote:

R372_G_0E.20.95R_LP0039_DRM0001_JPJAVA_G_0E_E398_03_0BR_SE7310BXXF30AA_1FF bu flash mı flex mi???

ya ne yazdıysam hepsini gerip bana geri soruyosun hiç okumuyon galiba...
  • GIKE398000AC0DB adlı bi flex yukledim ama telefon surekli kapanıyo ve sadece kişiselleştir bolumune girebiliyo. ordan çıkıncada telefon kapanıyo ooo acil yardımmmm
  • flash yükledinmi flash yüklemediysen flash yükleseydin 59 r ile olmaz. sana tavsiyem linkte verdiğim Türkçe 95R i yükle onla beraber flexte yükleniyo yükledikten sonra Tümünü sil ve Tümünü Sıfırla yap sonra GIKE398000AC0DB yada başka flexi yükle
  • flash yapmamdan flex yaptım GIKE398000AC0DB.
    ama telefon hiç bağlantı bolumune giremiyom dolasıyla data/fax bolumune giremiyom..
  • yardım ett lutfen yaaa!!!!!
  • Arkadaşlar merhaba,
    E398'a video kayıt özelliği ekleyen bir yazılım varmış.bu konuda bilgisi olan kimse varmı acaba?
  • ben 98r flashı yükledim tek sorunum mesajlarda türkçeyi kullanamamak 0039 Language pack yüklesek ne olur acaba
  • darkspell in türkçe 95R flash ve flexini yükledim. seem dosyalarını da yükledim. java yükleyici açıldı ama ses kayıt özelliği ni bulamadım. bir de msj hafızasının 140 olduğunu nereden anlıyoruz?
  • herkese mesaj at gelir gelirse cvp anllarsınn eğer 10 dan fazla gelirse tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: divxturkish

darkspell in türkçe 95R flash ve flexini yükledim. seem dosyalarını da yükledim. java yükleyici açıldı ama ses kayıt özelliği ni bulamadım. bir de msj hafızasının 140 olduğunu nereden anlıyoruz?

office araçlarında ses kayıt msj içinde tek çözüm mesaj gelmesi yada atman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Argos

Arkadaşlar merhaba,
    E398'a video kayıt özelliği ekleyen bir yazılım varmış.bu konuda bilgisi olan kimse varmı acaba?

Öyle bi yazılım yok benim bildiğim anca sanırım başka bi modelin flashını yükleyince oluyo oda sakat biraz
  • quote:

flash yapmamdan flex yaptım GIKE398000AC0DB.
    ama telefon hiç bağlantı bolumune giremiyom dolasıyla data/fax bolumune giremiyom..

Trans Flash karı çıkar öle yap :) o zaman data faz a kendisi geçer kart olmadığı için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baran19tr

ben 98r flashı yükledim tek sorunum mesajlarda türkçeyi kullanamamak 0039 Language pack yüklesek ne olur acaba

aslında Tükçe olup olmaması öenmli deil bence zaten telefonun herşeyini biliyosun zaten zor bir ingilizcede değil... önemli olan telefonun performansı eğer 98R i yükleydiysen GIKE398000AC0DB yada GSKE398T673JA0D5 flexini yüklemeni tavs
    ye ederim. özellikle GSKE398T673JA0D5 de teefon baştan yaratılmış menü tamamaen değişik...
  • performans çok fark ediyo mu
  • menü hızında ve mesaj yazma hzında bariz farkılıklar var ha bide videolarda takılma olmuyo...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.