Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
65.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: eegemeny

boat load ekranındayken şarj olurmu telefon?

256 mb trans flash türkiye ye ne zaman gelecek?
  • yaw arkadaşlar ne servisi flash ve flex yüklemek çok kolay o kadar uğraşlıp anlattık dimi:) arkadaşlar flex ve flash yüklemden önce şarzınız full olursa hiçö bir sorun olmaz. telefona linkte verdiğim 95r i yüklemek isterseniz flex yüklemenize gerek yok zaten flex otomotaikmen kuruluyo. eğer p flexi beğenmezseniz GIKE yada 7F yükleyin...
  • darkspell unuttun galiba benım makıne acılmıyo sürekli resetlenıyo şimdi bide üstüne battery bitti hiç bi şekilde flash yapamıyorum...yarın mecburen bayi ye götürücez
  • bu arada fark ettim ki 98r ye ait flash linki hiç biyerde çalışmıyo bende buraya koyuyorum isteyen indirsin rahatca:

http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=67

üstten 4.cü yanında updated yazan...
  • telefon kapalıken şarz tak şarz olsun. sonra dene. ha bide arkadaşın biri * ve # tuşlarına basmayı önermiş öyle bir olay var ama herzaman yemiyo. ama şarz et öle dene...
  • işin .ok tarafıda o telefon şarjda olmuyo.şarja takıyorum."tel şarjda"yazısı gelıcek ya işte o gelemıyor tel süreklı acılıp kapanıyor.öle olsa cokdan hallettım olayı.şarj olmuyooo
  • benim başıma geldi şarj olmaz telefon. başka makinada şarj et. bootloader i aç flashı yükle... Bu arada 98R yi GIKE flexi yükledim ama video yine takılıyo. acaba trans kartta olduğundan mı. deli oluyorum şu takılma olayına
  • başka telefonda yok şarj edecek mecbur gidicez servise...
  • zamanım olsa ben yapardım senin işinide malesef zaman yok

bende hiç takılma olmuyo bariz menüde ve mesaj yazmada hızlanma var. benim taviyem 95R/7F ikilisi.
  • eegemeny
    senin flashın da deil flex inde sorun var. eğer şarzı halledebilirsen telefon açılırken p2k dan suspend yapıp öle flex atarsanda olur...
  • abi her sey hos guzelde bu flex dosyalarını nerden bulacaz onu anlamadım ? 98r icin link wermissin ama 95r icin olanı yok :( yada ben gozden kacırdım :(
  • 1. sayfadaki flex dosyalarını linkleri hata weriyo hep sayfalar göçmüş galiba :(
  • R372_G_0E.20.95r flash dosyasını yükledim sorun yok ama seem lerden birini atınca yanlıs hatırlamıyosam 005b olanı akıllı tus fonksiyonunu kaybediyo sesli arama tusu oluyo deismiyo daha. ses kayıt ozelliğide gelmiyo ayriyeten ? telefonun orjinal yazılımı t-mobil di 95r yi attıktan sonra yine t-mobile yazılımı deişmedi? yuklediğim 95 R demi t-mobil? simidide 98R yi yükleyecem ama sağlam bi flex le yuklemek istiyom linklerden bazıları hata werdi ?GSKE..... ve GIKE3 .... flexlerini indire bildim sadece herşey için şimdiden cokk sagulun ;)
  • 98R flash dosyasınıda indiremedim 404 html hatası weriyo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lupen -- 18 Nisan 2005, 13:14:47 >
  • 99R flash dosyasını indiriyom suan akşama tele yükleyecem ayrıntıları buraya yazarım ;)
  • LANG dosyaları her flah icin deişiyomu yoksa hepsinde aynımı ? bide nerden indirebiliriz Language Package 0039 dosyalarını ;)
  • oke sagol dark ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkspell

eegemeny
    senin flashın da deil flex inde sorun var. eğer şarzı halledebilirsen telefon açılırken p2k dan suspend yapıp öle flex atarsanda olur...

abi sen unuttun galiba benim tel sürekli resetlenıyo.hiç açılmıyo.motorola yazısı cıkıyor tak kapanıyo bida acılıyo.öle bi kısır döngüde makıne.
    şu * ve # olayı işe yarıcak gibi şarjı halledersem bu gece yapacam.yok beceremezsem servise veririm.en fazla 5 gün sürer dedıler.aslında 2 dk lık iş ama.elimiz mahkum beklicez....
  • ya arkadaşlar komik ama benim teldeki kulaklık girişindeki o adi plastik koptu ve telefon dışarı ses wermiyo sanki kulaklık warmış gibi oluyo telde ne yapabilirim............. ACilllll
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.