Şimdi Ara

Motorola hesap şifresini unutmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Motorola Atrix marka telefon kullanıyorum.-En azından üç gün öncesine kadar kullanıyordum.- Şuan kullanamıyor olmamın sebebi ise telefon kilidini açmak için kardeşimin epey bir deneme yapmış olması ve telefonun artık benim oluşturduğum tuş kilidini değil, motoblur hesabının şifresini istemesi. Ama ben beynime yanayım ki şifreyi hatırlayamıyor ve telefonu da kullanamıyorum.
    3-4 yıldır hesabı kullanmadığımdan ve hiç de o hesaba ihtiyaç duymadığımdan şifreyi mümkün değil hatırlayamıyorum.
    Size sormak istediğim ise; eğer ben telefona format atarsam benden yeni bir hesap oluşturmam mı istenecek, yoksa eski hesap şifrem mi istenecek? Eğer eski hesap şifrem yani şuan da benim hatırlayamadığım hesap şifresi istenecekse kötü. Ama yeni bir hesap oluşturmam istenecekse ne iyi. Bu arada diğer hesabı kurtarmak için biraz didindim ama sonuç alamadım.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Önemli şeyler yoksa bas formatı gitsin. Motorala kullanmiyorum ama yeni hesap oluştur gibi bir seçenek olmalı. Kullanmadığım için bilmiyorum ama benim bu sozumle formatlamamaniz iyi olur. Kullanan arkadaşlar illaki vardır forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyim o vakit.
  • Öyle kardeşim olacak vururum onu. Ah yanımda olacaktı o çocuk nasıl döverdim.
  • The Ugly kullanıcısına yanıt
    Yapmış artık bir hata abisi.
  • Up
  • Hesabin kayitli oldugu mail adresine ulasamiyorsan o iş bitmiş demektir gecmis olsun

• jarath kullanıcısına yanıt
    Formatlasak bile eski mail adresi lazım diyorsunuz yani. :( Peki ne yapmalı şu saatten sonra? Bir fikriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alyosa

Formatlasak bile eski mail adresi lazım diyorsunuz yani. :( Peki ne yapmalı şu saatten sonra? Bir fikriniz var mı?

Oyle bi sey soylemedim hard formattan sonra hesap gerekmiyor yeni hesap olusturabilirsin

• jarath kullanıcısına yanıt
    O zaman çok teşekkür ederim. Eyvallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.