Şimdi Ara

motorola l7mi yoksa samsung e250mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim çok kararsız kaldım motorola l7mi yoksa samsung e250mi alsam samsungun tasarımı daha güzel motorolaya göre ayrıca motoroladan daha küçük ama şarjıyla ilgili problemler varmış heralde tabi bazısı şarjı bi kaç gün gidiyo diyo bazıları 1 günde bitiyo ben öyle mp3 radyo fln dinlemicem arada bir anca fotograf çekerim telefonla, şu anda da motorola kullandığım için biliyorum motoralayı sorun çıkartmıyo, çok kararsız kaldım yarım ederseniz mutlu olurum

• hocam sana tavsiyem motorolaya buşalma boşu boşuna başın arımasın
  • yok ben kullandığım motoroladan memnunum hiç sorun çıkartmadı c350 var bende bataryası bile 4. senesinde bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secoted -- 1 Mart 2007; 21:57:24 >
  • L7 kullandım
    menüsü iğrenç onun dışında şık karızma bi telefon ışık sensörü var , micro sd 125 h.kartı kutuya dahil, müzik dinlenilebilir kulaklıkları güzel ses kalitesi iyi harici höparlür sesi gayet başarılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: secoted
    arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim çok kararsız kaldım motorola l7mi yoksa samsung e250mi alsam samsungun tasarımı daha güzel motorolaya göre ayrıca motoroladan daha küçük ama şarjıyla ilgili problemler varmış heralde tabi bazısı şarjı bi kaç gün gidiyo diyo bazıları 1 günde bitiyo ben öyle mp3 radyo fln dinlemicem arada bir anca fotograf çekerim telefonla, şu anda da motorola kullandığım için biliyorum motoralayı sorun çıkartmıyo, çok kararsız kaldım yarım ederseniz mutlu olurum

Motorola L7 ekran coz.lugu ve kalitesi, hoparlor ses kalitesi ve ses seviyesi, batarya omru bakimindan daha iyidir..dort bant, is1k sensoru, bas-konus, lazer kesim tus takimi gibi artilari da var..fiyati da en 280-290 ytl civarinda idi, yani E250 den 70 ytl daha uygun.. E250 nin de daha buyuk ekran, bluetooth 2.0, bluetooth stereo kulaklik destegi, yenilenmis arayuzle daha kullanisli ve hizli menu, EDGE baglantisi, stereo fm radyo, daha yuksek dahili hafiza, yaninda 256 mb kart, tek tusla imdat mesaji, mobil izleyici, buyuk ihtimalle daha iyi vga kamera, ufak boyutlar gibi avantajlari var..ancak batarya omru konusunda L7 ile yarisamaz bence..sarj onemli ise mutlaka L7 almani oneririm..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung a15 mi m34 mü
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.