Şimdi Ara

SONY TA-F870ES Mİ ? YOKSA SONY N80ES PRE-POWER MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amphi için 2 güzel seçenek ama, ses de bariz bir fark oluşturur mu sizce bu 2 seçimden biri ? teşekkürler

• tabii lambalı da alternatif diyen olacak :)
  • Sony tan80es kalite,detay ve guctur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoparlörünüz nedir bilmem ama Her 2 anfiyide şahsen önermem. Uzun süre kullanmadım ama EQ destekli ve desteksiz olarak klipsch rf-7 ve klf300 hoparlörde denedim. bu anfileri Kendi fikrime göre klf 300 hop. ile uyumlu 10/8 güzel çalıyor (kaynak cd > sony cd x339 es) ancak rf-7 bağladığımda bass tiz mid kayboluyor ses boğuk geliyor...Ayrıca bu anfiyi alırken 25 yıllık olduğunu ve içindeki her bir 22000 uf 100v 'lik 4 kapasitörün her bir tanesinin 75 euro olduğunu unutmayın.. Bu Kapasitörlerin ömrü 13000-40000 saat aralığında. Tabi düzgün kullanılıp kuruma v.b defarmasyona uğramadıysa. Alırken iyi bakın. Hatta Ankaradaysanız sahibinden.com'da satışta olan n80 es'in sahibi İlker beyin evinde dinleme imkanınız olur bu anfileri. Cihazları gayette temizdi. Sanırım kendisinde taf770 de olması lazım..Klipsch RF7 hoparlörlerime anfi arayışında bende gidip birebir denemiştim. Bence sizde denemeden almayın. Kişiden kişiye fark var. belki siz beğenirsiniz bilemem

• Uludagnet arkadaşım kolon olarak Acoustic Research ar 3a gibi bir kolon düşünüyorum ne dersin? ben sony nin es serilerine güveniyorum ama sen kullanan olarak mukayese ve analiz şansıma sahip olmuşsun . Fikirler için sağolasınız
  • Acoustic Research için lambalı ,pre power veya entegre amfi olarak neyi önerirsiniz ? hifi ye harcayacak çok param yok :) nokta atışı yapmam lasım. şansım elverirse :)
  • Uğur bey bende daha 10 gün önce sizin gibi Hoparlör değişimi sonrası (Klipsch RF-82>> RF-7) anfi arayışına girmiştim ve forumdaki tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler almıştım. Şuan naim supernait anfi aldım ama bunu alana kadar -6-7 tane anfi denedim ama her hoparlörün anfinin ses rengi karakteri farklı. Bu anfiyle mükemmel olur dediğiniz hoparlörü cihaza bağladığınızda hayal kırıklığı yaşatabiliyor. Bunun örneğini verdim size önceki mesajımda. Ben anfinin kesinlikle dinlenmeden alınmaması taraftarıyım. Çünki hi-fi kulak zevkinizle alakalı, birinin sevdiğini biri sevmeyebiliyor bu ne yaa böyle anfi v.s hoparlörmü olur diyebiliyor. İmkanınız varsa satıcılarla görüşün 100-150 lira kargo masrafı ve zaman kaybınız olur belki ama sonunda bütçenize zevkinize göre bir cihaz bulursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru... En doğru seçimi kulaklarımız ve beğenimiz verecektir.Sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.