Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

L9 skinleri henüz yok :) Bi süre bekleyin.

KRZR / RIZR / L7i skinlerini yükleyebiliyormuşsunuz. P2K sürücülerini kurun, skiman'ı yükleyin ve modmymoto.com sitesi'nin downloads bölümünden sevdiğiniz KRZR / RIZR / L7i skinlerini indirip skiman ile yükleyin. modmymoto.com üyelik istiyor ama çok güzel skinler var, motox.com'a da bakabilirsiniz skinler için.
  • çektiğim resimler dükkanda dairede dışarıda. orta karar kamera ama kötü degil videosuda gayet guzel nasıl yuklenecegini anlatırsanız onuda eklerim.
     Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enyz -- 22 Şubat 2008; 12:23:56 >

• YA ARKADAŞLAR BENİM Bİ SORUNUM VAR. BU ŞARJ AZALINCA Bİ UYARI SESİ VERİYOR VE BİR GÜN BOYUNCA DIT DIT DİYE ÖTÜYO TELEFON. ÇOK SİNİR BOZUCU. BUNU NERDEN KAPATABİLİRİZ. ACABA BİLEN VAR MI?
  • arkadaşlar bende L9 aldım geçen hafta oldukça iyi ama usb kablosu ile ve çektiğim resimleri neden duvar kagıdı yapamıyorum acaba yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeeP DeBRiS

BU teli dün artdaşıma aldık ve okadar güzelki yakın ilgi alanıma girdi zengin olursam bende alıcam telefon çok şık çok keskin çok yıkıcı çok seksi şok edici karizma ilgi çekici zarif naif çığırtkan herbişi mevcut tasarımda 2gb. kadar microSD desteklio ses süper cam ı kötü değil çokta ii değil ekran renk kalitesi dahada ii olabilirde kullanımı gayet kolay pc kullanan bir kişi için alışıla gelmiş bişidir gayet basit ayrıca linux işletim sistemi var yanılmıyorsam işlemciside 380Mhz daha ne istiyon kardeşiiim bu fiyata bu tel bedavaaa ve asıl şooook etkisi yapan olay yazılım güncellemeri yapılırsa 4gb. kadar çıkıo microSD hafıza kaynağı daha ne istion kardeşiiim modu değiştir mp3 çalar mp4 oynatıcı olsun mod değiştir hem tel hem mp3 çalar mp4 oynatıcı olsun herşey sana bağlı ne açıdan baktığın önemli bu P4 3ghz işlemciler gibi 2 çekirdekli tüm işlemcilere kafa atıooo buda tüm nokia sony e samsung lara kafa atıooo bu fiyata bunca özellik popüler kültüre uyma markya değil kaliteye özelliğe sağlamlığa para ver ayrıca dünyanın ilk lerine imza atan motorola kalitesiyle birde ççekim kuvveti konuşma ses leri net daha iiside yok en iisi L9 bu kadar övdüm bende alıcam pc güncellemyi düşünüyodum vazgeçirdi beni bende alıcam bu teli 2002 model c450 motorla tel im var hala çalığı 6 sene oldu renkli polifonik wap 8mb hafısa filan çok lüks özellikleir var atmadığım insan kafası kalmadı fırlatmadığım kuş kedi kalmadı hala çalışıo sağlamlık gereksinimse MOTOROLA DAN ŞAŞMICAN YAHUDİ MALI NOKİA EZDİRMİCEN HERİFLER OKADAR İÇLENDİKİ BUNCA KALİTEYE BUNCA ÖZELLİĞE SAĞLAMLIĞA TASARIMA RAĞMEN PAZAR PAYINDAKİ KÜÇÜLMEYE PİYASADEN ÇEKİLME KARARI BİLE ALDILAR DAHA NE OLSUN HERİFLERDE İŞ AHLAKI VAR

Selam. Tam emin olmamakla birlikte 'Linux' var demişsin.. Eğer telefonu alıp incelediysen yorum yapabilirmisin ?

• L9 da linux yok, java var. arkadasin bahsettigi e2 sanirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levoooo

YA ARKADAŞLAR BENİM Bİ SORUNUM VAR. BU ŞARJ AZALINCA Bİ UYARI SESİ VERİYOR VE BİR GÜN BOYUNCA DIT DIT DİYE ÖTÜYO TELEFON. ÇOK SİNİR BOZUCU. BUNU NERDEN KAPATABİLİRİZ. ACABA BİLEN VAR MI?

Ben de aynı dertten muzdaribim. Zil sesini kapatmaktan/kısmaktan başka bir çaresi var mı acaba?
  • Pil bitti uyarı sesini kapatmak için önce P2K sürücülerini yükleyin, sonra P2KTools3VS programını. Programda Sound editor bölümünden system sounds sekmesine "0" değerini verin. Eğer olmazsa yazılımı patchlemeniz lazım. Zira aynı derdi V3X'de yazılımı patchleyerek anca hallettik.

Şunuda söylemeden edemeyeceğim, içinizde ingilizcesi iyi seviyede ve mod işlerine meraklı bir L9 kullanıcısı varsa sizlere çok daha gelişmiş bi L9 kullanma imkanı sağlayabilir. L9 çok güzel modlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 27 Şubat 2008; 16:01:28 >
  • arkadaslar, az once bir cevapsiz arama geldi, kim olduguna bakmak icin arayanlar listesine girdigimde ana menuye geri dondu. telefonu acip kapamam da birsey degistirmedi. bir fikri olan var mi?
  • ben telefonu geçen hafta aldım öncelikle ben özelliğine falan bakmam pikselmiş neymiş karizma içinse ok derim ben sew810i verip bu telefonu aldım özellik olarak tamam belki yerini tutmaz ama görünüş olarak harika almak isteyen arkadaşlar düşünmeden alabilirler .Telefonun sol üst kısmında edg göstergesi devamlı ekranda sizde de öylemi .baktım denedim ama gitmedi heralde devalı sabit birde bu uçak modunu tam olarak anlamadım se w 810 gibi kapalıyken müzik dinlene biliyormu ? yoksa sadece dış ortamdaki seleri mi kesiyor bilen arkadaşlar cvp yazarlarsa sevinirim herkse hayırlı olsun
  • telofonu alalı 2 ayı geçti aldıgıma memnunmuyum hem ewet hem hayır

1 hafiza kartını tel bozdu servise geri verdim 1 ayda dandik hafiza kartının yenisini werdiler (KÖTÜ)

2 çizilmeye dayanııklı olarak idda edilen ekran çizildi

3 önceden bilgisyara taktıgımda telefonu görüyordu şimdi görmüyor (kötü)

4 türkiyede kullanan sayısı çok az l7 e398 gibi forumlarda bişi bulmak oldukça zor yabancı sitelerde bile fazla ilgilenen yok telle

5 şarja gelince benim gibi 200 msaj atarsanız bi günden biraz fazla gidio (not mesaj bedava die atiorum her yere)

6 usb kablosu çok kısa ama önemli olan boyu degil işlevi tabi

7 kısayol tuşu yok illa dolancaksın bütün menüyü gerçi proglamlarla 12 skinli yaptım gerkesiz menüleri sildim ii şimdilik

8 video kalitesi baya baya ii 352*288 çözünürlük werio ki bu büyük bi rakam 6300 sıfırda 176*144 hatırlatırım

9 tipi karizma baya

10 radyosu ii çekio fakat 9 kanalhafizalı buda ii sayılmaz radyodan kayıt yok

ioyun isteyenlere link

http://www.unigenclik.biz/frmf3/motorola

bide ricam olcak bu usb nie görmüo bilen duyan haber wersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unigenc -- 4 Mart 2008; 14:34:55 >

• elimde 3 aylık temiz l9 var garantisi devam ediyor.isteyen olursa bana ulaşabilir.
  • Motorola L9 skin yüklemek

Planlamacı'nın skin yükleme klavuzunu okuyun. Kendisi P2K sürücülerini yüklemek için V3i topiğine yönlendiriyor, V3i topiğinde arkadaş p2k sürücü yüklemesini güzelce anlatmış, anlatılan adımları uygulayın. Eğer V3i topiğinde skin(tema) görürseniz indirip yüklemeye çalışmayın çünkü v3i skinleri L9 ile çalışmazlar.

Skin yükleme klavuzu

Skin ve temalar içinwww.modmymoto.com forumuna üye olun ve sadece Krzr/Rizr/L7e bölümündeki skinlerden istediğinizi indirip, skin yükleme klavuzunu uygulayarak skin'i telefona yükleyin. Regular ya da 240-320 bölümlerinden skin yüklemeyin, telefonunuz bozulur.

Skinler için ; L9 uyumlu skinler

• Ben eski e2 kullanıcısıydım. Telefonum arızalandı ve ben değiştirmek zorunda kaldım l9 ile tanıştım. Yalnız arkadaşlar aradaki farkı eğer e2 kullanmamışsanız size anlatmama imkan yok. Burada amacım e2 nin reklamını yapmak değil, sadece ingilizcesi iyi olan arkadaşlardan ricam tel ile ilgili özellikleri (modlama-skin-tema vs. ) ki var ise! Araştırıp yazarak şu topiği biraz canlandırsınlar. Yalnız dediğim gibi eğer modlama vs. var ise !?. Sen niye yapmıyorsan derseniz inanın yabancı dilim yok ama ben yine de elimden geleni yapacağım bu tel için. Daha 2-3 gün oldu alalı bi kurcalayım bakalım neymiş bu l9....

Ve ilk 2 gün yorumları. Kamera> iyi ayar yapılırsa güzel. Video> gündüz ve ışıklı ortam gayet güzel artı ileri-geri sarma özelliği. Mp3> ses kulaklıkta yeterli seviyede dış ses ise, yani çok değil ama zaten bu bir telefon müzik seti değil. Arayüz> Kullanımı gayet kolay müzik dinlerken tel'in diğer özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Kişilere ses atama yok denilmiş alt sayfalarda sanırım, yanlış ses atama var ! Kendi çalma listeni yap ve dilediğin gibi müzikleri dinle karışık veya ard arda. (bu özellikte yok denilmiş sanırım ama var !) Ve.. tema olayı arkadaşlar 3-5 güne (yani çok işim var bu aralar ama bakacaz artık ) ben bu tel'in altını üstüne getiririm. Ebatı büyük denilmiş, ben e2 de kulandım o biraz daha küçüktü yalnız bundaki karizma onda yoktu, birde bu şekilde düşünelim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• Ben yapayım diyeceğim nette bir sürü döküman var hepsini uygulaması da kolay ama bende L9 yok keşke olsada güzel bir rehber ve mp hazırlardım. L9, motorola'nın Tr'de satılmayan L72 modeli ile aynı yazılıma sahip, bu nedenle halihazırda bulunan L72 mod ve patchler uygulanıyor. Aranızda temiz ve garantili L9'unu satmayı düşünen varsa pm atsın, Ankaradayım.

Kısaca L9 kapasitesi olan bir model ve modlayacak kişi lazım.
  • quote:

Ben yapayım diyeceğim nette bir sürü döküman var hepsini uygulaması da kolay ama bende L9 yok keşke olsada güzel bir rehber ve mp hazırlardım. L9, motorola'nın Tr'de satılmayan L72 modeli ile aynı yazılıma sahip, bu nedenle halihazırda bulunan L72 mod ve patchler uygulanıyor. Aranızda temiz ve garantili L9'unu satmayı düşünen varsa pm atsın, Ankaradayım.

Kısaca L9 kapasitesi olan bir model ve modlayacak kişi lazım.

Az önce baktım. Ben bu siteyi e2 den biliyorum, yalnız üyelik istiyor. Aslında deneme yanılma yöntemi ile yaparım ama şu aralar hem iş ve tel'in yeni oluşu beni engelliyor. Senin tel almanı beklesek mi acaba neyse olmadı ingilizcesi iyi olan bir arkadaştan yardım alırım. Bir kaç şey yapabilsek tel şenlenecek, hadi bakalım bizlere rast gelsin

• motorola E2 mi L9 mu? hangisi daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yüksel75

motorola E2 mi L9 mu? hangisi daha iyi.

Yani.. Bu sorduğun soruyu okumamış olayım Şaka 1 yana tel'den ne beklediğin önemli. Mesala e2 nin tipini ben çok seviyordum ama kimileri ' tipi çok kötü ' derdi beğenmezlerdi yani. Özelliklerine baktıkları zaman ki, çoğunu anlamıyorlardı 'nasıl bişi bu ya nerden aldın ? gibi sorular sorardı. e2 modlanıyor..yani yeni yazılımlar yükleyebiliyorsun. Millet tel'in kapağını sen yazılımını değiştiriyorsun kısaca. Ayrıca 3'5 luk jak girişi (tel'in üstünde) usb girişinden ayrı-müzik için ekolayzer-müzik dinlerken telde gezinme mesaj, foto, video vs. ( < bu özellik L9 da var) ve modlama ile 1 sürü program. Bunlar belki L9 dada vardır ama pek zannetmiyorum, niye dersen e2 de linux vardı L9 da yok! Yok görüntüsü güzel olsun, hafıza kartı olsun (2Gb kadar), 2mp kamerası olsun, radyo olsun mod la falan işim olmaz dersen.. L9 olabilir.

Bu arada bende şuan L9 var Yalnız e2 vardı servise verdim yapamadılar L9 ile değiştirdiler o yüzden yani..

sana tavsiyem z6!! (ben almayı düşünüyorumda)

• driveri nerde arkadaslar bu telefonun web sitesinde bulamadim,resimleri yukleyemiyorum bilgisayara
  • @inanki,

L9 çok güzel modlanıyor, senin haberin yok. Özellik ve tip olarakda e2'den ekranı dışında her açıdan üstün. Malzeme kalitelerini karşılaştırmam bile.www.motofan.ru forumuna üye ol, Inventions / Patches bölümünden L9 nam-ı diğer L72 topiğini bul, göreceksin ne güzel modlanıyor. Evet Z6 güzel bir tercih, umarım alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.