Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heartless

@inanki,

L9 çok güzel modlanıyor, senin haberin yok. Özellik ve tip olarakda e2'den ekranı dışında her açıdan üstün. Malzeme kalitelerini karşılaştırmam bile.www.motofan.ru forumuna üye ol, Inventions / Patches bölümünden L9 nam-ı diğer L72 topiğini bul, göreceksin ne güzel modlanıyor. Evet Z6 güzel bir tercih, umarım alırsın.

Ben L9 da linux yok dedim, modlanmıyor demedim. Mod özelliği ise varmıdır yokmudur onu bilmediğimi söyledim Eğer L9 aldın ise, bilgilerini bekliyorum. e2 de tam anlamı ile olmasada fw atmayı vs. yapabiliyorduk. e2 forum baya 1 kalabalıktı ve mod işini çok iyi yapan arkadaşlar yardımcı oluyordu. Zannedersem senin pc ve ing. yeterli....L9 u alsanda bizde faydalansak
    Ve ayrı 1 soru. Şimdi e2 de fw işini yapabiliyorduk, peki L9 da bu fw olayı varmı ? var ise nasıl yapılıyor ? Belki sorular biraz saçma oldu, çünkü sende L9 olmadığını söylemiştin zaten ?!

• quote:

Orjinalden alıntı: inanki

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@inanki,

L9 çok güzel modlanıyor, senin haberin yok. Özellik ve tip olarakda e2'den ekranı dışında her açıdan üstün. Malzeme kalitelerini karşılaştırmam bile.www.motofan.ru forumuna üye ol, Inventions / Patches bölümünden L9 nam-ı diğer L72 topiğini bul, göreceksin ne güzel modlanıyor. Evet Z6 güzel bir tercih, umarım alırsın.

Ben L9 da linux yok dedim, modlanmıyor demedim. Mod özelliği ise varmıdır yokmudur onu bilmediğimi söyledim Eğer L9 aldın ise, bilgilerini bekliyorum. e2 de tam anlamı ile olmasada fw atmayı vs. yapabiliyorduk. e2 forum baya 1 kalabalıktı ve mod işini çok iyi yapan arkadaşlar yardımcı oluyordu. Zannedersem senin pc ve ing. yeterli....L9 u alsanda bizde faydalansak
    Ve ayrı 1 soru. Şimdi e2 de fw işini yapabiliyorduk, peki L9 da bu fw olayı varmı ? var ise nasıl yapılıyor ? Belki sorular biraz saçma oldu, çünkü sende L9 olmadığını söylemiştin zaten ?!

mutlaka modlama yapılıyodur v3i l7 gibi telefonlarda da modlama yapılıyo bundada vardır mutlaka ama nasıl yapıldığı hakkında hiç bir fikrim yok

• quote:

Orjinalden alıntı: gael

driveri nerde arkadaslar bu telefonun web sitesinde bulamadim,resimleri yukleyemiyorum bilgisayara

?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gael

driveri nerde arkadaslar bu telefonun web sitesinde bulamadim,resimleri yukleyemiyorum bilgisayara

aynı sorun bende de var skinman telefonumu gormuyor
  • @inanki,

Şu cümlene istinaden yazmıştım " mod la falan işim olmaz dersen.. L9 olabilir. "

Sw atabiliyorsun tabiki, çok kolay. Bootloader sürümüne uygun sw'yi indiriyorsun, RSD ile flaşlıyorsun. L9 işi başka bahara kaldı, ben v6 maxx aldım, onu modlayacağım artık. Şans eseri, denk düşerde L9 geçerse elime, birşeyler yapabilirim ayrı konu.

------------------------------------------------

Skiman ile sorun yaşayan arkadaş, telefon'un driverını bulamayan arkadaşlar, 6-7 post öncesi bu topicte anlatmıştım nasıl yükleneceğini. 4.sayfaya bakın görürsünüz. Arama buttonu ne güne duruyor anlamıyorum. İkinizin cevabıda mevcut, 1000 kere yazılmış şeyler. Yeterki aramaya inanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 23 Mart 2008; 0:12:19 >
  • Telefon almaya karar verdim ve geçen gün L9u gördüm hakketen çok hoşuma gitti fiyatı da çok iyi.

Şarj durumu nedir bunlarınbenim için en önemlisi...
  • berbat sarz durumu 1,5 gün
  • bir sorum olacaktı.

sim karttaki numaraların tamamını telefona kopyalamak için ne yapmam gerekiyor? sony ericcson da bu hiç sorun değildi ancak bu telefonda tek tek kopyalamamı istiyor. bluetooth ta bir çözüm değil galiba (telden tele)
  • @ heartless, v6 maxx aldım...

Yeni tel'in hayırlı olsun O cümleyi unutmuşum Neyse.. Bakacaz artık başımızın çaresine?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 23 Mart 2008; 17:51:14 >
  • Telefon rehberine gir, seçeneklerden Çoklu seçim / Sim'e kopyala / Seçenekler / Tümünü seç / Bitir

Hepsi bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhancan

berbat sarz durumu 1,5 gün

yapma ya bu kötü işte...
  • Saçma sapan şeyler yazmadan önce allah aşkına önceden ne yazılmış bi okuyun karedeşim...hiçmi forum kullanmadınız!Basit sorularınızın tüm cevaplarını önceki mesajlarda bulursunuz!serhancan kardeşim!sen ne yapıyorsun benimki en az 4 gün rahat dayanıyor.1.5 günde şarj bitiriyorsan herhalde yumurta follokçusu felansın,malum millet açlıktan paso yumurta kırıyor
  • bendede var şarjı 4 gun rahat gidiyor o kadar zorladım tüm pazar kurcalamadıgım yeri dinlemedigim video müzik kalmadı gene 4 gun gidiyor? acaba senin telde sorun olmasın?
  • gencler benim sarj da 1.5 - 2 gun gidiyor, batarya tamamen sans isi sanirim..
  • Arkadaşlar şans işi ne demek ya biri 2 gün diyor biri 4 gün bu nasıl iş?
  • eski bir l7 kullanıcısı olarak ve çoğu özelliği aynı olan telefon için sorularınız yanıtlayayım; şarjı 4 gün falan gider ortalama, ama az gitmediği kesin, ben hiç çabuk bitti dediğimi hatırlamam. ağır diyenler var, çok da ağır değil aslında, gayte makul fakat gerçekten çok ince ve gösterişli bir telefon, ağırlığında kasada metal olması da bir etken. l7 de 512mb max. hafıza kartı deniyordu fakat 1gb takıp sorunsuz kullanan da vardı. yabancı sitelerde değil yerli sitelerde de bir sürü tema yada flash bulabilirsiniz. bendeki l7 bozuldu, genpa nın izmir servisine verdim, dün itibariyle 30 iş günü dolmasına rağmen telefonu mu alamadım ve ne zaman alacağımı sorduğumda en kısa sürede diyorlar. eğer sıkıştırmasaydım bu da olmayacaktı. ama ben bugün gidip yasal işlemi başlatıyorum ve paramı geri almak için de elimden geleni yapacağım, genpa garantili telefon da almayacağım, satmayacağım, aldırmamaya da gayret edeceğim.

eklemek istediğim; flash yani sw yükleyecek olanlar; bu işlemden sonra bas-konuş özelliği gidebilir haberiniz olsun, ayrıca garanti kapsamı dışında kalması gibi bir durum da var. garanti kapsamında kalıyor diyip, telefonu bozup servise yaptıranlar da var. bende uyarması. mp3 konusunda telefon dışarı çok iyi ses veriyor fakat kulaklıktan çok da kaliteli değil. ama dışarı verdiği sesi başka hiç bir telefon veremez herhalde.

ayrıca bu paraya daha ne olabilir diyenler, nokia 3500 ı bi inceleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 25 Mart 2008; 13:03:40 >

• ben yabancı sitelerde buldum driver skimanda tema da attım linki veririm
  • arkadaslar ben yanlıslıkla bir kac dosya silmisim telefondan biriniz backup ınız bi sorun olmayacaksa atarmısınız telefondan ses cıkmıyor su anda ya da ne yapabilirim ?? bu durumda konusmalarda bile ses cıkmıyor
  • beyler l9 ile 5310 arasında kaldım şuan l7 kullanıcısıyım baya memnunum 5310 çok ii bi müzik telefonu ama diğer özellikleri tırt ve ben l7 den çok memnunum tek bişe sorucam acaba 3.5 mm dönüştürücü alsam başka bi kulaklıkla (örn: ep630) ii bi ses verirmi yani en azından yüksek bi ses .. teşekkürler
  • Arkadaşlar L9 un video kayıt süresi hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.