Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video kayıt süresi hafıza kartıyla sınırlı..
  • Bir Sorum Daha Var.L9 un Fotoğraf ve Video CekimLeri Başarısı BiLgisayar Ortamında Nasıl biLen ve kullAnan Arkadaşlar yardımcı olabilir mi.W810 La arada kaldım.inceleme sürecindeyim.şimdiden SAğolun
  • s.a öncelikle böyle bir paylaışımda bulunduğunuz için çok teşekkürler bende l9 aldım fakat şarj problemi oluyor bittiği anlaşılmıyor bittikten sonrada şarj dolumu hakkında bir bilgim yok bundan önce motorola mpx200 kullandım ona göre bu tel. çok basit fakat teli şarja taktığımda mavi ışık yanıyor 2-3 dk sonra tel kendini açıyor 10 dk sonra geri kapanıyor bi yardımcı olursanız çok sevineceğim :D teli iade etmeyi düşünüyorum
  • Motorola L7 kazandım youppo.com'dan hemen satmam lazım nefret ediyorum motorola'dan...Ayrıca L9 a 300ytl vercegime 350 Ytl verir wi-fi 'si olan Hp Ipaq 514 alırım taş gibi kullanırım :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 23 Mayıs 2008; 0:47:55 >
  • Kaça satıyorsun sıfır L7'yi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Kaça satıyorsun sıfır L7'yi ?

150 ytl hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 23 Mayıs 2008; 9:25:44 >
  • beyler merhaba motorola rokr e2 yerine motorola l9 verdiler sizlerden şöyle yardım istiyorum

java
    kamera
    hafıza
    ekran
    video kayıt
    sonra usb nasıl bilgisayar hemen tanıyormu

ve kutunun içinden çıkanlar neler ve yardımlarınız bekliyorum yardımlarnıziçin teşekkürler

beyler birde bu telefonla nerler yapabiliriz
    msn yahoo google gibi mesaj laşma
  • Kaynak olsun diye ;

- Java oyunları ; 176x220 çözünürlükteki motorola oyunlarını çalıştırır. Oyunlar için MotoStuff' gelin. Moderatör takımındayım.

- 2 Mp, Mod ile geliştirilebilir, ek özellikler eklenebilir.www.modmymoto.com sitesi'nin L9 bölümüne bak, gerekli bilgi ve seem editleri mevcut.

- 2 GB Mini-sd desteği var.

- 176.220 çözünürlük, 262.000 renk, parlak TFT ekranı var.

- Hafıza kartı modunda pc'ye mini usb kablosuyla bağlarsan, pc direk hafıza kartı olarak görüyor. Data bağlantısı modu ise modem ve P2K programlarıyla kullanmak için gerekli. P2K Sürücüleri, V3X ve V6Maxx rehberinde mevcut ve L9 ile uyumlu.

- Ebuddy programı gayet iyi AOL, Yahoo, Msn desteği var. ICq için ; Jimm güzel program. Google mail java ve Skype falan mevcut. Aradığın zaman buluyorsun programları.

İngilizcesi olanlar yabancı forumları kurcalasın, telefon çok iyi modlanıyor. Biriniz uğraşıp bi monster pack yaparsa, herkes faydalanır, L9 telleriniz 10 dakikada kendisini aşar. Uğraşmak isteyen olursa, yardımcı da olabilirim.

Saygılar, Şemseddin.

• motostuff a üye oldum ;) yardım edersen oss den sonra patchlerle ugrasmak isterim :D
  • ya bu motofun.ru rusca ingilizceye nasıl cevirecem
  • Google Translate.
  • hani windows cd lerini modifiye edebiliyoruz ya bu motonun flash dosyalarınıda modifiye edebilirmiyiz bunun icin neler lazım ornegin flashlarda sbf uzantı var ama explorer sbf uzantıları tanıyan bi program bulamadı bunları nasıl yapcaz????
  • SBF, Bildiğin gibi flash dosyası, aslı SHX'tir, SBF sıkıştırılmış yeni bir format. Bu dosyaları Flash&Backup 3.07(son versiyon) ile düzenleyebilir, Telefonundan yedeklereyek *.SBF dosyası oluşturabilirsin. F&B'nin düzgün yedek alması için telefonuna ve mevcut fw'ye uygun profil dosyalarınında olması lazım. Biraz uzun bir iş. Özetle anlatılmayacak kadar detaylı, en ufak bir yanlış, kalıcı hasara neden olabilir. Aynı işi P2KTools VS 3.08'de yapabiliyor falan örnekler çoğalabilir. En iyisi F&B'dir.

Ayrıca SBF-ReCALC 1.2.4 ile çalışabilirsin ama o sadece düzenleme yapar.

SBF; MP, FullFlash, Reflash olabilir. Hepsi farklı kavramlar ve görevleri var ama özetle önce telefonunu modlarsın sonra yedeği *.sbf olarak alırsın.

CG1 = Firmware = Ana yazılım, örnek ; R252211LD_U_85.9B.E5P, R252211LD = Telefonun kod'u [V3X], U = Avrupa, AS = Asya, 85.9B.E5P = Yazılım versiyonu

CG2 = Flex = Telefonun a sürücüsünde kayıtlı herşey, seemler, kişisel ayarlar vs. Örnek = USVOLANxxxxxxx şeklinde.

CG4 = Font = Telefon'un fontlarını kontrol eden bölge.

CG15 = DRM = Sinyal göstergeleri ve tüm ikon, simgelerin bulunduğu bölge

CG18 = RSA = Dijital kilit, dosya sistemine erişim.

MP = Monster Pack = Modlanmış CG1, CG2, CG4, CG15 bölümlerinin hepsini içeren flash dosyası.

Reflash = Yukarıda saydığım CG'lerden herhangi biri tek başına, analoji'de reflash olarak geçer.

Full Flash = Orjinal komple paket motorola yazılımıdır, Tüm CG'leri içerir. Gibi ; R263313_U_A0.01.10R43_LP0038_DRM200f_VSTU_302_090c_JPJAVA_USEMERALD2100TIMFERITR26331303B_1FF

• motorola l9 da kullanabilecegim moby türü bir dosya yönetim programı varmı? simdiye kadar bulduklarım calsmadı :(
  • Var ya L9'da RSA kilidini kıracaksın ya da dosya yöneticisi java uygulamanı motodev'den alacağın sertifika ile dijital imzalayacaksın. Maxx rehberi 3-4. sayfalara bakıver, sertifikalar hakkında ayrıntılı yazmıştım.
  • merhaba beyler yeni olarak

ben de kısmet olursa motorola rokr e2 yerine vercek leri l9 sizlerin yardımlarıyla tanımak ve paylaşmak istiyorum

adana genpa ya verdiğim motorola rokr e2 daha 19/03/2008 verdim daha somut birşey yok 29 l9 vercegiz dediler bu gün oldu 77 tam gün oldu yok bu yarın obur gün felen derken 77 günü doldurduk ha buları neden yazı yorum telefonunuzu teknik servise vereceğinizde belki daha az belki daha fazla bekler sizniz sizler le paylaşmak istediğim buyudu

sizler den telefon ile ilgili
    ses kalitesi
    görüntü
    kullanım
    video süresi maxi mun
    ve kutunu içerikleri
    flash bellek gibi hemen bilgisayar tanıyor mu ?
    en fazla kaç gb hafıza kartı alıyor radiyo nasıl
    bunula ilgi neler yapıla bilir şarj mp3 3gp
  • yukardaki heartless arkadaşıma teşşekür ediyorum bilgiler için
  • http://www.motox.info/showthread.php?t=57203 beyler firmwares ler bakın ben yeni deneyecem sizlri haberdar edrim kolyal gelsin
  • beyler fw işlemi tamam l9 dan l72 geçiyor değişen hiçbirşey degil şimdilik ama ses felan açılış ses değiş me var biraz

sizlere vercegim sitede ilk önce
    telefonu boot ekranı yıldız ve kare ayın anda basın ve son olarak açma basın basın ve sihay ve yazıl çıkar sonra ara kablosu ile bilgsayar bağlanın sonra Handset_USB_Driver_32_v3.4.0 bunu kurun sonra biraz bekleyin telefonu bilgisayardan çıkarın (Handset_USB_Driver_32_v3.4.0) tabi bunu kurduktan sonra şimdi takın RSD Lite 3.3
    açın imemi numarın felan yazar orda başlaya bilirsiniz 10 5 gibi daKKİA DA YAPILIR R452J_G_08.21.09R_A_PDS005_LP0021_DRM0101_VSTG_30E_0c_JPJAVA_G_08_L7xDI_05_00_10R_GSTHAWITHGID061_1FF MENU EKRANA İNİYOR DAHA İYİ BUNU DENEDİM

• http://www.4shared.com/dir/6807805/7030005a/sharing.html arkadaşlar busitede sizlere yardım cı olcağını düşünüyorum

mp3 player değiş ti
    menü iconları
    msn morange chat giriyor

telefonunuz motorola l72 olarak karşınza çıkyor degişen çok şeyler var birde unutmadan şu söyleyeyim 039 yazar firmwaresin en sonunda türkçe vardır
    ve ya sizlede yapa bilirsiniz kolay gelsin

şimdi video izleyin aynı linkte
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.