Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler biz telefonumuz iyi dir ve yapılacak çok şey var bizim bu konuda araştırma yapmamız lazım ve sizlerin de bildigi varsa paylaşsın 9 gün oldu telefonu alalı yani sizlerin bu konda yapmısı gerekleri paylaşmanızı uzman jandarma

akadaşlar bas konuş var

screen3 bide bu var bu ne olduğun bile var mı? telefon birazdaha hızlı türkçe olmadığı için benim motorola rokr e2 aynı sorun vardı firmwares değiştirdim
  • daha kendimizi aşmak için yardımlarnız ve bilgileriniz gerekir VE

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR SİZLERDEN

BİRAZ OLSUN YARDIM MIM OLDUYSA NE MUTLU BİZLER
    BİR SAYGISIZLIĞIMIZ DA OLDUYSA AF OLA

HER ZAMAN BİR LAF VARDIR SÜREKLİ TELAFÜZ EDİLİR GÜNEŞ OLAN HER YERDE BEN VARIM AMA ŞUNU HİÇ UNUTMAYIN YARIN YİNE GÜNEŞ DOĞACAK
  • bende l9 var bluetoothde sorununvar cıhazları görmuyor baskaları benın tlf göruyör nasıl yapılır acaba
  • Diğer topicte cevaplamıştım ama bu topictede bulunsun, belki başlarına da ileride lazım olur.

Mesela başkasına mp3 göndereceksiniz, Multimedya / Sesler bölümünden göndereceğiniz dosya'nın üstünde seçenekler / yönet / kopyala / bluetooth / cihaz ara seçin. L9, Karşı taraftaki cihazı bulduğunda dosyayı otomatik gönderecektir.
  • arkadaslar 2. el l9 almak istiyen olursa ben atıyorum linkide burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_24983037/mpage_1/key_//tm.htm#24983037

bu telede herşey atabilirsiniz bazı tema atılmıyo falan okudum bazı programların son sürümlerini indirin atarsınız.

mesela moto sound hoparlor sesını 10 yapın bakalım wserısınden daha net ıyı ses verıyo tabı bazılarından
  • 256 mb hafıza kartı takıyorum micro sd telefon takılıyoo donuyo kalıyoo neden olabilir tuning_mubin@hotmail.com

şimdi dn teşkr..
  • Sevgili Arkadaslar,
    Yeni L9'umla ilgili 3 sorum var:
    1) wap baglantisi yapabiliyorum ama web ile tarama yaparken 413 hatasi (sayfa goruntulemedi) veriyor, Ilginctir Google search ile yapinca web sitelerini aciyor ama web erisimi ile baglanmaya calisinca baglanmiyor. Sizlerde de boyle sorun var mi, cozum nedir?
    2) Turkcell internet ayarlarina menuden nasil ulasiliyor ve Turkcellden gelen ayarlar disinda yapilmasi gereken ayar var mi, varsa hangi menuden, nasil?
    3) Skype yuklenebiliyor mu ve hangi programi kullaniyorsunuz?
    Cozum onerilerinizi bekliyorum.
    Tesekkurler.
  • Selam,

1- GPRS ayarlarını hellomoto.com sitesinden telefona göndert, sorun çözülür.

2- Ana menü / Web Erişimi / Web oturumu.

3- Buyrun Skype Java sürümü :)

http://www.4shared.com/file/51224158/7569f4d9/Skype.html
  • Tesekkurler, ama gprs ayarlari istemeyi hellomoto.com'dan bulamadim!
  • hellomoto.com'a gir, operator settings'e tıkla, ordan ülkeyi seç, operatör ayarlarını iste gerisini bulursun.
  • herkese selam.
    ya ben l9 siparişini yeni verdim. ve kargoda. elime gelir gelmez sesini modlamayı istiyorum. bu gün yarın ulaşır.

motosdound-1.3.0.5 programını indirdim ve çalıştırdım. ama menü seçeneklerinde l9 çıkmıyor.
    birde l9 ses modlayan arkadaşlar varsa yardımlarınızı istiyorum. en iyi kaliteli sesi nasıl alırım. modlayan arkadaş varsa modlu dosyayı birzahmet gönderebilirmi?. modlu dosya yoksa bile nasıl modlanacağı konusunda yardım istiyorum.

resim burada

http://pic1.r-e-s-i-m-u-p-l-o-a-d.com/r7/resim_882567013.JPG
    - bu işaretleri kaldırınız

• Merhaba arkadaşlar,

Aşağıda paylaştığım seem editleri sadece L9 uyumludur ve denenmiştir. Tercümesini yapıp sizlerle paylaşmaktan başka birşey yapmıyorum. Modlamaya ilgisi olanlar, L9'unu daha güçlü yapmak isteyenler için kaynak olsun.

Seem editi nasıl yapılır bilmeyenler, MAxx mod rehberinde P2KToolsVS3 bölümünü okusun.

Seem 0032
    -----------
    seem 0032_0001 - offset A2 - bit 5: 4 kareden oluşan resim galerisi.

seem 0032_0001 - offset A9 - bit 1: Sağ ve sol anatuşları değiştirme seçeneğini göstermek / gizlemek, Ayarlar > Kişiselleştir > Ana Ekran > AnaTuşlar (1 kapalı, 0 açık)

seem 0032_0001 - offset AF- bit2 Takvimde tüm pazar günleri için font rengini kırmızı yapmak (1 açık, 0 kapalı)

seem 0032_0001 - offset B9 - bit 0: Ayarlar > Kişiselleştir > Başlıklar (1 açık, 0 kapalı)

seem 0032_0001 - offset A8 - bit 6: Multimedia > Ses kayıtları > Ayarlar > Ses kayıt cihazı kayıt kalitesi (1 açık, 0 kapalı)

seem 0032_0001 - offset B5 - bit 2: # / * tuşlarıyla Gelen / Giden / Cevapsız çağrılar arası gezinmek (1 açık, 0 kapalı)

Seem 0032_0001 - offset 9F - bit 2: Telefon şarjdayken zil profilini değiştirmeyi Açmak ya da kapamak.

Seem 004A
    ----------

seem 004a_0001 - offset 25F - Değeri 00 yapın. Duvarkağıdında saat göstermiyorsa göstermek için uygulayın.

seem 004a_0001 - offset 01B4 - Değeri 00 yapın. Dosyaları isme göre sıralamak. (00- isme göre sıralamak, 01 Tarihe göre sıralamak)

Seem 0050_0001 / 0051_0001
    ---------------

SEEM 0050_0001 offset 8F - Değeri 3C yapın. Son aranan listesinde 60 numara gözükecek.

0051_0001 offset 93 - Değeri 3C yapın. Son aranan listesinde 60 numara gözükecek.

Funlights
    -----------

Telefonun çalarken tuş takımı ve diğer aydınlatmalı bölümlerinin yanıp sönmesi için yapılan güzel bir moddur.

Funlight: Seem 0032_0001- offset 63 - bit 2 : AÇIK
    Event lights: Seem 0032_0001-offset 65 - bit 0 : AÇIK
    Rhythm lights: Seem 0032_0001 - offset 59- bit 3 : AÇIK
    Seem 0032_0001 - offset 63 - bit 3 : AÇIK

http://www.4shared.com/file/60014608/2fc1c195/L9_funlight.html

funlights.pat dosyasını a:\mobile\audio içine kopyalayın.

Kamera kalitesini arttırmak
    ------------
    Seem 004e_0001

Offset 710, 711, 712 : Hepsinin değerini FF yapın ve Offset 713'ün değerini 00 yapın.

Modlanmış ses dosyası
    -------------------

Aşağıdaki dosyayı a:/mobile/system içine kopyalayın. Mp3 çalma ses seviyesi yükselecektir.

http://www.4shared.com/file/60014646/ac152996/L9_Audio_Cfg_Modded.html

• heartless çok teşekkür ederim. benim bir sorum olacak. bu modlanmış ses dosyası en yüksek en kaliteli ses olarakmı ayarlandı. yoksa daha yüksek ve cızırtısız kaliteli sese ulaşılabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyber -- 25 Ağustos 2008; 13:27:37 >
  • Herkese selam. Motorola ailesine L9 ve L6i ile katıldım. Benim bir sorum olacak. L9' da ileti raporlarını kalıcı olarak nereden açabilirim. Bulamadım.
  • arkadaslar l7 den l9 a geçenlerdenım...ikisinde de iletim raporunu her msjda biz seçioduk..bunuhep aktif hale getireceğimiz bişey çıktımı?birde karsı tarafı aradıgımızda konusma halındeyse nokıa da beklıor diye uyarı alıyorduk bizde bu yok ...bununla ilgili bişey yapılıormu ?

TELİ ALACAK OLANLARA
    görünümünün süper oldugunu(bana göre)
    çok sağlam bir kasa (l7yi duvara attım ekran kırıldı sadece)
    ses mükemmel
    fotosu gayet ii(nede olsa profesyonel çekimler yapmıorum)

eksi yönleride var taabii
    konusurken saati göremiyor menüye giremıorsunuz (çok kısıtlı gırılıor)
    iletim raporunu için hep onay almak
    en önemlisi mesaj yazarken silme tusuna basmak gerekıo ama o sıra kırmızı tuşa basıp komple yazılanlar gidio kapanıo sayfa...(benım parmaklar mı büyük bilmiorum)l7 de harıkaydı tuş takımı buyuktu
  • arkadaşlar tam uyumlu tema bulanınız varmı? ben bulamadım da? hep 4x3 temalar var onlarda menülerde sorun çıkartıyor. düzgün yüklenmiyor. 3x3 temaları nereden bulabiliriz?. yada skiman programıylamı ayarlıyoruz onu.
  • 3x3 temayı artık kimse yapmıyor, en iyisi mma_ucp dosyanı 3x4 yap ve sorundan kurtul.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

3x3 temayı artık kimse yapmıyor, en iyisi mma_ucp dosyanı 3x4 yap ve sorundan kurtul.

bunu nasıl yapacağımız hakkında bir bilgin varmı?
    yardımcı olursan sevinirim.

birde daha yeni geldi benim telefon. kutunun içinde cd çıkmadı. herkes data kablosu çıkmadı çıkmaz diye yorum yapıyordu benimkinde data kablosu çıktı anca cd çıkmadı. cd ye nasıl ulaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyber -- 28 Ağustos 2008; 13:35:47 >
  • cd'de motorola phone tools programı var. Son versiyon buyur linki ;

http://rapidshare.com/files/99100522/Motorola_PhoneTools_v5.00.rar

12 ikonluk mma_ucp dosyasını skiman ile upload et.

http://rapidshare.com/files/140761212/mma_ucp.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 28 Ağustos 2008; 14:23:30 >
  • abi senin hakkın ödenmez. çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.